Fragt kr. 29,-

Gratis fragt v/køb over kr. 500,-

Levering 1-2 dage

Telefon

22 12 86 72

Om os

Ønsker du at kontakte MaMilla kan du finde oplysninger på kontaktsiden eller nederst på alle sider i webshoppen.

Historien bag MaMilla

Jeg er meget interesseret i modetøj og helt fra ungdommens tid har jeg været meget bevidst om min tøjstil.

Jeg, Rikke har med min uddannelse i en sportsforretning baggrund i detailbranchen og har efterfølgende været selvstændig i restaurationsbranchen, arbejdet på kontor inden for salg og senere økonomi.

Jeg hari mange år drømt om at åbne en tøjbutik for at kunne yde hjælp og vejledning til kvinder, der gerne vil være modebevidste.
Jeg valgte at åbne Mamilla i efteråret 2013 sammen med en veninde og vi startede med begge to med at have job ved siden af.

I dag er jeg alene om butikken og sammen med driften af webshoppen tager det alt min tid.

Da vi åbnede MaMilla valgte vi Horsens som vores base, da vi begge er født og opvokset i byen. Butikken er fortsat i de samme lokaler, som da den startede, men nu er butikken blevet udvidet og der er blevet meget mere plads.

​Navnet Mamilla kommer af vores børns navne: Mathias, Mathilde, Mille, Mikkel, Camilla.
 

Selvom jeg nu er alene om butikken, fortsætter jeg butikken under navnet MaMilla.

Mærker i butikken

Jeg udvælger leverandører med stor omhu og forsøger at få de modebrands, som jeg selv er mest glade for og som kunderne efterspørger.

Alle mærkerne MaMilla fører følger med tidens trends. Jeg bruger meget tid på at vælge de helt rigtige styles fra de forskellige kollektioner jeg ser gennem året. To gange årligt tager jeg på modemesse i København, for at se hvad der kommer på mode i fremtiden.

Jeg indkøber tøj, sko, tasker og accessories fra 10 FEETCatwalk Junkie, Costamani, Coster Copenhagen, Cream, Denim Hunter, FransaPavement, Please Jeans, Plus Fine, Copenhagen Shoes, RE:DESIGNED By Dixie, Depeche, Superdry
 

Butikken

Mamilla's fysiske placering i Horsens på Nordre Torstedvej 17 er valgt, fordi det er nemt at komme til, der er gratis parkering og masser af plads til at holde forskellige arrangementer i løbet af året.

Lokalerne er sat i stand så de fremstår lyse og indbydende. Der er god plads til både kunder, indretning og kontor.

Der er fire prøverum med god plads, så kunderne i fred og ro kan prøve de mange forskellige styles og finde lige nøjagtig den stil der passer bedst.

Der er gratis og fri parkering lige uden for butikken. Der er plads til mange biler, så det er altid nemt at komme til.
 

Ophavsret på tekst, billeder og andet materiale

Ophavsretsloven gælder for al tekst, alle billeder og andet materiale der ses på Mamilla.dk