Butikken

 

BUTIKKEN

MaMilla er en dametøjsbutik i Horsens. Vi er en butik, hvor vi vægter god og ærlig service højt. Her er der altid plads til masser af grin, humor og godt humør. Vi følger modens trends og tendenser, og får nye varer hjem til butikken/online hver dag.  
 

MaMilla ligger i Horsens på Nordre Torstedvej 17. Placeringen er valgt, da det er nemt at komme til, der er altid gratis parkeringsmulighed med plads til mange biler - og der er plads til at holde forskellige arrangementer i løbet af året. 

Lokalerne er sat i fin stand, så de fremstår lyst og indbydende. Butikslokalet er lyst og imødekommende med et stort, flot vinduesparti. Vi har flere baglokaler til bl.a. lager, kontor og fotostudie. 

Butikken er altid fyldt med nye og trendy styles. I den ene ende af vores butik finder man 4 prøverum med god plads, så kunderne i fred og ro kan prøve de mange forskellige styles - og finde netop den stil, der passer bedst.

 

MÆRKER I BUTIKKEN  

Vi udvælger vores leverendører med stor omhu og forsøger at få de modebrands, som vi selv er mest glade for, og som kunderne efterspørger.  

Alle mærkerne, MaMilla fører, følger med tidens trends. Vi bruger meget tid på at vælge de helt rigtige styles fra de forskellige kollektioner, som vi ser gennem året. To gange årligt tager vi på modemesse i København for at se, hvad der kommer på mode de kommende sæsoner.  

Vi indkøber tøj, sko, tasker og accessories fra blandt andet Co’coutureMarta du ChateauBlack ColourLove & DivineEnamelShoedesignMy Essential Wardrobe og mange flere 

 

HISTORIEN BAG MAMILLA 

MaMilla startede som en webshop i efteråret 2013 af Rikke Andersen og Line Rau. Der gik ikke lang tid, før de åbnede en lille, hyggelig gårdbutik i Tyrsted i Horsens. Butikken blev drevet om aftenen og i weekenderne ved siden af deres job. 

Efter halvandet år trak Line sig ud af firmaet, og Rikke kørte det videre. I april 2017 rykkede MaMilla i større lokaler i Torsted, hvor de bor i dag. Åbningstiderne blev udvidet til alle ugens dage og blev dermed et fuldtidsjob for Rikke. 

I det tidlige forår i 2018 startede Marie Krustrup i praktik efter et stressforløb, og blev efterfølgende ansat i august samme år. Der gik ikke lang tid, før Rikke og Marie blev enige om at drive virksomheden sammen. Marie købte i starten af 2019 25% af Mamilla.

I dag er der 17 ansatte, hvor 4 af dem er skolepiger, og virksomheden er i god vækst. 

 

JOB HOS MAMILLA 

Ønsker du job hos MaMilla, så hold øje på vores sociale medier. Her slår vi altid op, når vi har ledige stillinger.  

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@mamilla.dk. 

 

OPHAVSRET PÅ TEKST, BILLEDER OG ANDET MATERIALE  

Ophavsretten gælder for al tekst, alle billeder og andet materiale, der ses på www.mamilla.dk.