Butikken

 
 

Om os 

Ønsker du at kontakte MaMilla kan du finde oplysninger på kontaktsiden eller nederst på alle sider i webshoppen.


Historien bag MaMilla

Mamilla startede som ren webshop i efteråret 2013 af Rikke Andersen & Line Rau, men kortnderefter åbnede vi en lille hyggelig gårdbutik i Tyrsted i Horsens. Den blev drevet - ved siden af vores jobs - om aftenen og i weekenderne. 

Efter halvandet år valgte Line at trækkes sig ud af firmaet og Rikke kørte det videre alene. I april 2017 flyttede MaMilla til større lokaler i Torsted og udvidede åbningstiderne til alle ugens dage og dermed blev det et fuldtidsjob.

 

I det tidlige forår 2018 startede Marie Krustrup i praktik efter et stressforløb og blev derefter ansat i august.  Meget hurtigt blev vi enige om, at drive virksomheden sammen. Så Marie købte 25% af MaMilla i starten af 2019.

 

I dag er vi 11 ansatte og virksomheden er i god vækst.
.


Mærker i butikken

Vi udvælger leverandører med stor omhu og forsøger at få de modebrands, som vi selv er mest glade for og som kunderne efterspørger.

Alle mærkerne MaMilla fører følger med tidens trends. Vi bruger meget tid på at vælge de helt rigtige styles fra de forskellige kollektioner vi ser gennem året. To gange årligt tager vi på modemesse i København, for at se hvad der kommer på mode i fremtiden.

Vi indkøber tøj, sko, tasker og accessories fra Coster Copenhagen, Moss Copenhagen, Black Colour, ICHILove & Divine, ContinuePavement, ARRK Copenhagen, My Essential Wardrobe og mange flere


Butikken

Mamilla's fysiske placering i Horsens på Nordre Torstedvej 17 er valgt, fordi det er nemt at komme til, der er gratis parkering og masser af plads til at holde forskellige arrangementer i løbet af året.

Lokalerne er sat i stand, så de fremstår lyse og indbydende. Der er god plads til både kunder, indretning og kontor.

Der er fire prøverum med god plads, så kunderne i fred og ro kan prøve de mange forskellige styles og finde lige nøjagtig den stil der passer bedst.

Der er gratis parkering lige uden for butikken. Der er plads til mange biler, så det er altid nemt at komme til.


Ophavsret på tekst, billeder og andet materiale

Ophavsretsloven gælder for al tekst, alle billeder og andet materiale der ses på Mamilla.dk