Marta du Cháteau

Se vores store udvalg i styles fra Marta du Cháteau. Her finder du lækkert, smart og feminint tøj til enhver kropstype - til fornuftige priser.
1-36 af 164
Nyhed
MartaduChteauNoemiDressNero1217-20
MartaduChteauOdaTopBeige-20
MartaduChteauVickyTopRed-20
tilbud
MartaduChteauIngeTeeBlack-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
S/M
MartaduChteauHannaPantsBeige-20
499,95 dkk
XS S M L XL XXL
MartaduChteauHannaPantsRose-20
499,95 dkk
XS S M L XL XXL
1-36 af 164

Fashion til kvinder med enhver kropstype

Til trods for at Marta du Cháteau har en fransk klang, så er brandet blevet grundlagt i Danmark. Det startede i 2019, hvor det danske firma Tex-Time, som har eksisteret siden 2010, etablerede dametøjs-brandet. Tex-Time skiftede dog siden navn til Marta du Cháteau, og deres vision er at skabe smart og feminint tøj til rimelige priser. En stor del af inspirationen tager udgangspunkt i den klassiske boheme-stil – med et twist af kant og originalitet. Det er især fra det franske og italienske modebillede, at tøj-brandet får deres inspiration.

I modeverdenen oplever vi konstant forandring, og nogle trends skal man være hurtig for at kunne være med på. Derfor har Marta du Cháteau valgt at udgive flere kollektioner om året for altid at kunne sikre deres kunder at være med på de seneste trends. Tøj-brandet favner bredt i deres design, og de skaber klæder til alle typer kvinder uanset størrelse og form.

 

Boheme-stil med masser af personlighed

Boheme-stilen er kendetegnet ved en romantisk og feminin stil, og det vil ofte være tøj i natur- og jordfarver. Du finder da også meget af Marta du Cháteaus tøj i disse farver, og de er gode til at få det helt rette boheme-udtryk frem i deres styles, hvilket vi synes rigtig godt om her hos MaMilla.

For vi har her en lidt ”kunstnerisk” tøjstil med en komfortabel pasform og gerne med flæser, blonder, kvaster og andet, der giver det casual look lidt ekstra kant og et feminint touch. Det ser vi på mange af Martas skønne styles, hvor for eksempel en behagelig flæsenederdel, en lys skjorte og en stilfuld, faconsyet vest kan udgøre et skønt og charmerende outfit med fylde og liv.

Det kan også være similisten, der giver et ekstra pift til et par jeans, eller åbne syninger på T-shirts, bluser eller andet, som giver looket mere kant. Der er med andre ord masser af stil og charme at hente til outfittet med boheme-looket. Og det kan Marta du Cháteau i høj grad byde ind med.

Og så tænker du måske, at det bliver lidt gammeldags med alt det boheme? Men nej, tværtimod – de skønne farver, den charmerende udstråling og de feminine detaljer giver et både moderne og lækkert udtryk, du kan gøre brug af til hver dag i ugen og til mange anledninger. Og du kan gøre hele outfittet mere eller mindre feminin – og skrue op eller ned for det mere rå og upolerede for et casual look.

 

Casual og stilfuld udstråling

Nok er der meget boheme i Martas styles med de naturlige farver og udtryk … Men de er nu heller ikke bange for også at give den gas på farvefronten og tilføje kant til deres kollektioner i form af mange forskellige farver og print. De er dygtige til at skabe flotte og inspirerende print, der for eksempel kan være med blomster, camouflage, leopard, paisly og grafisk print, ligesom striber i alle afskygninger også er at finde på nogle af deres styles. Deres kreative legeplads er åben for alle typer print.

Der er desuden smarte jeans, cool bukser, enkle bluser og lækre trøjer at finde i udvalget fra Marta du Cháteau. På den måde byder brandet således også på smarte og nutidige styles, som passer ideelt til en casual påklædning og som samtidig er behagelige at have på. Feminine detaljer finder ligeledes vej til disse styles.

 

Find et bredt udvalg af tøj fra Marta du Cháteau hos MaMilla

Her hos MaMilla kan vi rigtig godt lide tøj fra Marta du Cháteau, som vi synes gør det let at skabe og sammensætte et skønt og anderledes look med masser af charme og stil – uanset om det er hverdags-outfittet, som skal have et strøg af boheme og/eller et feminint touch, eller om det er dresset til en mere festlig anledning, der skal have lidt ekstra kant og udstråling.

Hvis du dog bedre kan lide det mere klassiske og enkle look, kan Marta også være med her. Det kan være en plain skjorte uden for mange detaljer, et par almindelige, pæne bukser, der sidder godt på en, en smart, casual nederdel, en lun trøje eller flot kjole. De er der alle sammen, og vi har samlet et ganske bredt udvalg af tøj fra Marta, som vi håber, du har lyst til at tage et nærmere kig på. Så bliv endelig her på siden, og lad dig inspirere alle de spændende styles fra Marta du Cháteau.