Undertøj

Lækkert og behageligt undertøj er vigtigt. Det er det inderst lag mod huden og alle har deres egne yndlingsstyle, når det gælder undertøj. Se vores udvalg herunder.
30 vare(r)
Nyhed
TimSimonsenRosaBikeShortsNudo-20
Nyhed
TimSimonsenRosaBikeShortsNero-20
HypeTheDetailDressGolden-20
HypeTheDetailDressBlack-20
250,00 dkk
S M L XL XXL
PiecesNichelleStrapTopNoosBlack-20
tilbud
HypeTheDetailMeshSingletBlackWithBlackH-20
Pris: 200,00 dkk
Specialpris 100,00 dkk
S M L
TimSimonsenNataliaShapeTopNero-20
TimSimonsenNataliaShapeBikeNero-20
TimSimonsenAstaTightsBlack-20
TimSimonsenNataliaShapeSlipNero-20
30 vare(r)

Undertøj er ikke bare undertøj

Hvis der er nogle, der påstår at det er ligemeget hvilket par trusser man vælger - så lyver de. Valget af det inderst lag på kroppen er så vigtigt. Nogle af de ting, som vi i Mamilla vægter højt er, at et par trusser skal være åndbare, have ingen trælse syninger og mærker - og ikke mindst være bløde. Netop de ting udfylder trusserne fra Tim & Simonsen. Vi har både højtaljet trusser og normaltaljet trusser i den blødeste ribkvalitet fra Tim & Simonsen. Og prikken over i'et er, at de også kommer med de fineste blonder. 

 

Shapewear undertøj

Nogle gange vil man bare gerne have, at det hele sidder lidt mere strammet ind. Der er ikke noget værre end, når det buler de forkerte steder i den fine nye kjole. Hos os i Mamilla kan du finde de lækreste shapewear undertøj - både trusser, bikeshort og undertrøje. De er alle lavet i den lækreste micro-fiber kvalitet - og er selvfølgelig fra vores eneste undertøjsbrand i butikken: Tim & Simonsen.