Tøj

Shop dit nye outfit hos MaMilla, og kom de fremtidige tøjkriser i forkøbet.
1-36 af 1163
Nyhed
ContinueAstaLeoShirt-20
499,00 dkk
XS S M L XL
Nyhed
ContinueCarolLeoDress-20
699,00 dkk
XS S M L XL
Nyhed
ContinueTereseShirtGreenCheck-20
Nyhed
ContinueTereseShirtBlueCheck-20
Nyhed
FreequentDayaBlouseBlackwSilver-20
Nyhed
FreequentWiloJacketBlack-20
599,95 dkk
XS S M L XL XXL
Nyhed
MyEssentialWardrobeLaraDressDarkBlueUnwash-20
Nyhed
MartaduChteauOliviaKnitBeige-20
Nyhed
MartaduChteauKarenSkirtKaki-20
Nyhed
CoCoutureLJGlitterTeeWhite-20
399,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
CoCoutureAlvinNetKnitMetallicSilver-20
Nyhed
CoCoutureTweedyBomberJacketBlack-20
1.499,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
MyEssentialWardrobeEstelleBlouseEcruOlive-20
Nyhed
ContinueAstaBlouseBrownPrint-20
Nyhed
ContinueLeeDressBrownPrint-20
Nyhed
ContinueLeeBlouseBrownPrint-20
Nyhed
YASJuelaHMWSkirtBlackSequin-20
449,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
YASJuelaLSDressBlacksequin-20
699,95 dkk
S M L XL XXL
Nyhed
FreequentIsadoraPantBlack-20
499,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
FreequentClaudaPulloverDesertTaupeMelange-20
Nyhed
LoveDivineDressEthnic-20
800,00 dkk
XS S M L XL
Nyhed
LoveDivineBlouseEthnic-20
550,00 dkk
XS S M L XL
Nyhed
ContinueLisPantsChambre-20
499,00 dkk
S M XL
Nyhed
MartaduChteauKnitBrown-20
249,95 dkk
ONE SIZE
1-36 af 1163

Tøj til den modebevidste kvinde

Shop dit nye outfit online hos MaMilla hver dag, 24 timer i døgnet! Vores webshop byder på alt fra lækkert hverdagstøj til smukke og festlige outfits. Hos MaMilla forhandler vi en lang række af kendte modebrands til kvinder. Vi har et stort sortiment fra mange forskellige brands, som vi har nøje udvalgt, så de passer perfekt ind i vores MaMilla univers. 

I vores butik i Horsens hjælper vi også altid gerne med at finde styles, som passer til lige den anledning, som du mangler. Vi er altid klar på at give sparring i forhold til størrelser og styling, så du kommer til at ligne en million. 

 

Tøj til enhver lejlighed

Står du og mangler nogle gode basis styles til din garderobe? Nyt lækkert tøj til arbejde? Eller skal dit nye outfit gøre dig til festens midtpunkt? Så har vi det hele! 

Vi har en lang række af gode basisvarer. Det kunne for eksempel være toppe fra Tim & Simonsen og Coster Copenhagen, strik fra Moss Copenhagen, bukser fra Five Units eller jeans fra My Essential Wardrobe, bare for at nævne nogle. Til at komplementere vores basisvarer, følger vi selvfølgelig også tidens trends, så vi altid er opdaterede på hvilke farver og prints, som er fremme i modebilledet. 

 

Kategorier 

Webshoppen er inddelt i forskellige kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde præcis det, som du leder efter. Det er selvfølgelig heller ikke forbudt at shoppe rundt i vores webshop, og fordybe dig i alle vores spændende nyheder, eller se, hvad der sker der af spændende sager under udsalg. 

Vi opdaterer næsten dagligt webshoppen med nyheder. Skal du være first mover, er det med at holde øje med vores nyhedskategori.

Er du interesseret i at gøre et godt kup, har vi samlet alle vores udsalgsvarer i en kategori. Her tilføjer vi løbende styles, så det er med at holde øje med kategorien, hvis du skal have fingrene i tilbuddene, som den første. Et par gange om året afholder vi et stort udsalg i vores fysiske butik, hvor folk normalt står i kø om de gode tilbud. Ugen efter kommer tilbuddene på webshoppen. 

 

Vi er sociale: Følg os på Facebook og Instagram

Kunne du tænke dig mere inspiration om, hvordan du styler din garderobe, skal du være velkommen til at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi løbende poster en masse insirationsbilleder. Kommer du forbi butikken i Horsens, skal du også være velkommen til at tage fat i os, så hjælper vi gerne med at finde tøj, som passer lige netop til dig.