Love & Divine

Shop feminine og stilfulde styles fra Love & Divine, og gør din garderobe modeklar til enhver anledning.
1-36 af 47
Nyhed
LoveDivineBlazerLeo-20
600,00 dkk
XS S M L XL
Nyhed
LoveDivineShirtBurnedPaisley-20
Nyhed
LoveDivineShortsBurnedPaisley-20
Nyhed
LoveDivineDressBurnedPaisley-20
Nyhed
LoveDivineDressMarble-20
800,00 dkk
XS S M
Nyhed
LoveDivineBlouseCreamBrown-20
Nyhed
LoveDivineDressCreamBrown-20
Nyhed
LoveDivineDressLeo-20
700,00 dkk
XS S M L XL
Nyhed
LoveDivinePantsFadedLeo-20
Nyhed
LoveDivineTopFadedLeo-20
500,00 dkk
XS S M L XL
LoveDivineDressPinkPaisley-20
LoveDivineBlouseSoftPink-20
500,00 dkk
XS S M L XL
LoveDivineBlouseLightBlue-20
LoveDivineBlouseWhite-20
LoveDivineBlousePaisley-20
LoveDivineJacketCreamBlack-20
LoveDivineTshirtCream-20
400,00 dkk
XS S M L XL
LoveDivineTshirtBlack-20
400,00 dkk
XS S M L XL
tilbud
LoveDivineShirtPaisley-20
Pris: 500,00 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS S M L
LoveDivineDressPaisley-20
LoveDivineJacketBlack-20
2.700,00 dkk
XS S M L XL
LoveDivineJacketLeatherBlack-20
tilbud
LoveDivineDressGraphic-20
Pris: 700,00 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS
tilbud
LoveDivineShirtNavy-20
Pris: 600,00 dkk
Specialpris 300,00 dkk
M
tilbud
LoveDivineDressBlack-20
Pris: 800,00 dkk
Specialpris 400,00 dkk
S L
tilbud
LoveDivineTopGreyBlack-20
Pris: 450,00 dkk
Specialpris 225,00 dkk
M
tilbud
LoveDivineBlouseBlackGold-20
Pris: 550,00 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S
1-36 af 47

We love Love & Divine

Love & Divine er en af kundernes favoritter hos MaMilla - og vi forstår dem godt! Love & Divine er et dansk tøjbrand, der blev grundlagt i 2016 af Rasmus og Susanne Buus Nielsen. Deres mission er at skabe lækkert og feminint tøj, og de leverer da også altid smukke, feminine styles med et skandinavisk twist med rene linjer og simple detaljer.

Hos MaMilla er vi også vilde med Love & Divine, og du finder et udvalg af deres tøj i vores butik i Horsens samt her på vores webshop, hvor du kan bestille døgnet rundt. Så tag dig endelig et kig her på siden, eller kom på besøg i butikken og se, om ikke du finder mindst én style fra Love & Divine, som falder i din smag.

 

Find smukke kjoler, smarte bukser og meget mere

Mangler du en lækker skjorte til arbejde, en smuk kjole til fest eller et par flotte bukser til hverdag, så har Love & Divine det hele. Det danske tøjbrand har nogle klassiske styles, som kommer i nye farver eller print sæson efter sæson. De er også gode til at lege med nye pasformer, og de går altid efter at levere den rette mode til tiden. 

På den måde har du med Love & Divine en alsidig garderobe, som du kan krydre hverdagens outfit med, men som også står klar, når du skal til fest. For eksempel finder du et godt udvalg af skønne bluser, der på hver deres måde og med et væld af flotte farver og mønstre kan tilføre dit dress et boost af liv og power, men på en sofistikeret måde, så det ikke bliver for prangende.

På samme måde kan du finde smukke Love & Divine-kjoler med masser af farver og charme, som emmer af elegance og feminine vibes. Du behøver derfor ikke gå ned på stil, næste gang du skal til fest, ligesom du også sagtens kan vælge en flot kjole til hverdags-outfittet. Tag for eksempel en cool jakke over og træk i et par fede støvler, så har du et smart work-look på plads!

 

Feminine detaljer 

For at vende tilbage til det feminine touch, synes vi hos MaMilla, det er dejligt, at Love & Divine leger med det skandinaviske udtryk, hvor de tilføjer nogle lækre og feminine detaljer, der kan være med til at give et på én gang stilfuldt og charmerende look. Så sammen med den lidt simple stil vil man også kunne opleve flotte flæser, skøn smock, voluminøse ærmer og peplum som nogle af de mange fine detaljer på Love & Divines tøj. Noget, der alt sammen er med til at give mere liv og fylde til udtrykket. 

Det kan også være similisten, der har fundet vej på for eksempel en skjorte, hvilket hurtigt kan pifte et outfit op til at kunne give mandag morgen noget modspil. Eller en kjole, der er designet som en blazer (eller omvendt), og som på fineste vis gør et enkelt design utrolig stilfuldt.

Du kan desuden finde bukser fra Love & Divine, hvor der både er mulighed for det lidt afslappede, det seje og det stilfulde look – og som let sættes sammen med en feminin overdel og fine accessories. Der er med andre ord rig lejlighed til at mikse og matche samt skabe forskellige udtryk og fede kontraster, uanset om du går efter det casual, cool, stilfulde eller feminine look – eller en god blanding af det hele. 

 

Masser af farver og print til hele året

Love & Divine er bestemt ikke et brand, som er bange for at begive sig ud i farverige styles og smukke print. De laver mange smukke variationer af blandt andet blomsterprint, paisley print og sjove grafiske print. Der er med andre ord et print for enhver smag, som kan være med til at skabe en personlig og feminin stil – og være et perfekt look til netop din hverdag.

Love & Divine har mange kjoler og skjorter/bluser med flotte print, men de laver også nogle trendy sæt, som er virkelig moderne. Er du til den mere klassiske og nedtonede stil, laver de desuden mange smukke styles i sorte og ensfarvede nuancer, som er tidløse og derfor kan bæres sæson efter sæson. 

Ligeledes er deres tøj alsidige styles, du kan bruge året rundt. Leopard er et eksempel på et print, der ser lækkert og eksklusivt ud, uanset om det er sommer eller vinter. Men også mange af de andre print kan være med til at skabe et moderigtigt og dejligt look på alle tider af året.

Derforuden kan eksempelvis en kjole styles let og enkelt om sommeren, måske med sandaler eller stiletter – og mere chunky og lunt, når det bliver koldere. For eksempel med strømpebukser og lange støvler samt en mørk jakke eller lun strik. På samme vis med en nederdel, som både tager sig skønt ud med en sød top og sommersko, men også med en lækker striktrøje, strømpebukser og et par flotte ankelstøvler.

Så slip fantasien løs, og lad dig inspirere af Love & Divines spændende styles her på siden – tillad dig selv at mikse og matche, så du finder frem til det helt rigtige og personlige look, der viser, hvem du er.