Strik & cardigans

En god strik eller cardigan er dejlig at pakke sig ind i på de kolde dage. Mangler du en ny, blød, bedste ven, så se vores udvalg af strik og cardigans herunder.
1-36 af 85
Nyhed
FreequentDodoPulloverDottieSSSimplyTaupe-20
Nyhed
FreequentLavaBlouseWithTieSandMelange-20
Nyhed
FreequentDodoPulloverPaleMauve-20
249,95 dkk
S M L XL XXL
tilbud
MartaduChteauLucyKnitGrigioCalce-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
ONE SIZE
tilbud
MartaduChteauLucyKnitCalceCamello-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
ONE SIZE
tilbud
SistersPointHavaStripeKnitBambooBlack-20
Pris: 349,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS S M L
tilbud
MartaduChteauMarleneVestSky1141-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
ONE SIZE
tilbud
MartaduChteauMarleneVestGrey2901-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
ONE SIZE
1-36 af 85

Enhver garderobe indeholder flere striktrøjer

Vi kan vist ikke komme uden om, at striktrøjer er et must i enhver basisgarderobe. Det kan både være cardigans, pullovere, lange strik, korte strik og såmænd også strikveste. Hos os i MaMilla ved vi, hvor vigtigt det er, at ens strik er både varm og blød – ingen gider have strik, der kradser. Derfor vælger vi vores striktrøjer med stor omhu og i høj kvalitet. Vi har strik og cardigans fra bl.a. Sisters PointCostamaniFreequentMarta du Chateau og mange flere. Der er således strik og cardigans i mange udformninger, farver og prisklasser. 

 

Er du til de klassiske farver - eller skal der gerne mere power på? 

Hvis du kigger vores strik- og cardigan-kategori igennem, finder du helt sikkert flest af de mere klassiske farver såsom sand, sort, hvid og grå. Det er da også meget flotte, gængse og populære farver, når det kommer til strikverdenen. Selv om man måske kan bedømme sådanne farver til at være lidt konservative og måske endda kedelige, behøver det slet ikke være tilfældet.

For en dæmpet farve kan give noget elegant og flot til et outfit, og fordelen ved sådanne farver er desuden, at de er meget alsidige og passer sammen med det meste – et par cool jeans, en smart nederdel, en smuk kjole og meget andet. Derudover kan der på de ensfarvede, klassiske striktrøjer og cardigans være detaljer, der giver dem et ekstra pift. Om det er et diskret mønster, der er strikket ind i trøjen, glimmer, perler eller andre ting, kan det være med til at give et hyggeligt, feminint eller smart touch. Derudover kan det selvfølgelig også være mønstre såsom tern eller striber holdt i de klassiske farver, der giver trøjen eller cardiganen et dejligt udtryk.

Er du dog til mere spræl og vildere farver, kan du fra tid til anden også finde det her i kategorien. Det kan være en lys trøje med et strikket mønster, striber eller andet i en flot blå, pink eller grøn farve – eller flere farver kombineret. Derudover dukker der også strik og cardigans op i ensfarvede, skønne, skrappe farver som gul, rød, orange, pink osv. Så det er bare at holde øje her i kategorien, hvis du er til farver med power, der kan være med til at pifte ethvert outfit op med energi og godt humør.

Der bør med andre ord være farver, mønstre og detaljer for enhver smag her i kategorien, hvorfor det bare er at se nærmere på alle de skønne striktrøjer og cardigans, vi har samlet her og løbende opdaterer med nye styles. 

 

Strik og cardigan bruges året rundt

Det er som udgangspunkt vel nok efterår og vinter, kulde og rusk, vi mest forbinder med dét at tage en striktrøje eller strikket cardigan over sig. Og det er da også en oplagt måde at holde varmen på – en lækker striktrøje, man kan tage over en skjorte eller tynd bluse, en tykkere trøje, der kan bruges sammen med en vest som et alternativ til en jakke, eller måske en lun cardigan, der lige giver lidt ekstra varme på en kold dag, og som er let at tage af eller på efter behov.

Derfor kommer de største kollektioner af strik og cardigan selvfølgelig også i efteråret og vinteren, hvor du altså typisk finder det største udvalg. Men samtidig er der intet i vejen for at tage striktrøjerne og cardiganerne med ind i sommermånederne. Du kender det sikkert nok: en varm sommerdag i en tynd sommerkjole. Solen går ned. Det begynder at blive lidt køligere på terrassen, men man er ikke klar til at gå ind endnu. Bum. En striktrøje eller cardigan kan forlænge sommeraftenerne ude på terrassen. 

En tyndere cardigan er i det hele taget næsten uundværlig for mange, uanset hvilken tid på året det er. Om vinteren kan den være god til at lune lidt ekstra, uden det bliver for varmt. Men de lysere måneder kan jo også sagtens byde på koldere og overskyede dage, hvor en let cardigan kan være helt ideel at have over en T-shirt eller top. Og en tyndere striktrøje kan også være helt perfekt til de dage, hvor solen er gået på ferie, og det ikke rigtigt bliver varmt, ligesom den nogle gange ligeledes kan være fin at bruge i stedet for en jakke. Og de klassiske farver er flotte året rundt.

 

Brug strik til hverdag og festligere anledninger

Det er nok først og fremmest i hverdagen i de koldere måneder, vi kan mærke behovet for at få en lun striktrøje eller cardigan over os. Og som vi allerede har været inde på, er der med strik og cardigan i både klassiske og mere powerfulde farver og looks masser af muligheder for at style sig smart og flot i det daglige.

Men du kan her i kategorien også af og til finde strik i en lidt finere stil, der byder op til at bruge en strikbluse til et mere festligt outfit. Måske er det en guld- eller glimmerfarve, der præger blusen, måske er det puf eller andre detaljer, der giver strikken noget ekstra. Det kan også være et hullet mønster, der giver blusen eller cardiganen en fin og feminin udstråling, der gør den flot at bruge over en skjorte, med et par pæne bukser og nogle stiletter.

Så samlet set kan du her hos MaMilla faktisk finde strikbluser og -cardigans til snart enhver anledning. Så tag endelig en rundtur her i kategorien og se, om ikke der skulle være en strik eller to, der falder i din smag, og som passer til dit behov.