Blazere

Med en blazer i garderoben er du sikker på at kunne skabe et stilfuldt look. Se vores udvalg herunder.
30 vare(r)
LoveDivineBlazerLeo-20
600,00 dkk
XS S M L XL
FreequentSolvejJacketSalute-20
599,95 dkk
XS S M L XL XXL
tilbud
YASAlivaLSBlazerStarWhiteBlackStripes-20
Pris: 799,95 dkk
Specialpris 450,00 dkk
L
LoveDivineJacketCreamBlack-20
tilbud
PiecesBosella34BlazerNOOSBCHighRiskRed-20
Pris: 329,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS S
tilbud
MartaduChteauVivianBlazerPanna307-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
L/XL
tilbud
MartaduChteauVivianBlazerBlack-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S/M L/XL
tilbud
MartaduChteauVivianBlazerBeige520-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
L/XL
PiecesBosella34BlazerNoosBCBlack-20
329,95 dkk
XS S M L XL XXL
BruunsBazaarRubysusTonyaBlazerDeepBlue-20
tilbud
SistersPointVegaBlazerBlack-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 300,00 dkk
XS S L
tilbud
CostamaniChloeLongBlazerBlack-20
Pris: 1.199,95 dkk
Specialpris 600,00 dkk
L/XL
tilbud
CostamaniCarlaShortBlazerBlack-20
Pris: 999,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS S M L XL
BruunsBazaarBrassicaLindaBlazerBlack-20
1.499,95 dkk
34 36 38 40 42
tilbud
BruunsBazaarStaticeLindaBlazerSandPinstripe-20
Pris: 1.499,95 dkk
Specialpris 750,00 dkk
34 38 42
tilbud
MyEssentialWardrobe27TheTailoredBlazerSnowWhite-20
Pris: 1.100,00 dkk
Specialpris 600,00 dkk
36 46
BruunsBazaarRubySusAlberteBlazerBlack-20
tilbud
CocoutureWidePinstripeOversizeBlazer-20
Pris: 1.499,00 dkk
Specialpris 749,50 dkk
S
tilbud
CoCoutureAndreaLongOversizeBlazer-20
Pris: 1.499,00 dkk
Specialpris 749,50 dkk
S
tilbud
SistersPointElaiOversizeBlazerGreyPinstripe-20
Pris: 599,00 dkk
Specialpris 300,00 dkk
M/L
CocoutureVolaOversizeBlazerBone-20
LoveDivineBlazerBlack-20
900,00 dkk
XS S M XL
30 vare(r)

Blazere til kvinder 

Hos MaMilla kan du se på et stort udvalg af blazere til kvinder. I vores udvalg har vi lige fra den klassiske, sorte blazer til de moderne og mere farverige af slagsen. En blazer kan redde enhver tøjkrise og kan bruges til mange lejligheder. Flere af vores brands har forskellige, skønne modeller af blazere. Shop blazere fra blandt andet Co’Couture, Sisters Point, Love & Divine og andre brands. 

 

Styling af en blazer 

Vi kender oprindeligt blazeren fra mændenes garderobe, og derfor kan en blazer godt give ens look et mere maskulint udtryk. Du kan bruge den flotte jakke til at skabe et mere androgynt look med for eksempel et suit med matchende bukser. Men en blazer kan også nemt styles til kjoler og nederdele, hvor man stadig fastholder det feminine look. En klassisk styling af en blazer er også til et par lækre jeans, som man kan bruge til at skabe et mere casual look. På den måde kan du både bruge blazeren til at dresse et outfit op og ned med. 

Blazeren er genial, da den kan bruges som overdel i de kolde måneder, men den kan også bruges som en jakke i de varme måneder. Der er i det hele taget mange måder at bruge en blazer på, som ovenfor nævnt, og det er en enkel måde at give et casual sæt tøj et ekstra pift af elegance og stil på – ligesom det er let at fuldende et stilfuldt dress med en flot jakke, der sidder pænt.

 

Den stilfulde blazer

Noget af det, der karakteriserer og kendetegner en klassisk blazer, er vel nok den enkle, men stilfulde udstråling, kraven med revers, V-udskæringen samt lommerne på fronten, og så naturligvis knapperne på fronten, hvor der kan være en enkelt eller to rækker, altså dobbeltradet – eller måske lukkes blazeren blot med en enkelt knap.

Blazeren kan desuden være figursyet og derfor sidde rigtig flot på den enkelte og fremhæve de kvindelige former på smukkeste vis. Men den kan også have et mere løst fit eller tilmed være en oversize-model, hvilket giver et mere loose og afslappet look, der passer rigtig godt til et casual outfit og/eller et lækkert hverdags-dress.

På de knap så klassiske blazere kan du desuden finde modeller, der slet ikke kan lukkes, men blot er åbentstående, ligesom nogle styles, udover knapperne, kan lukkes med et bindebånd. Der er således mange elementer på en blazer, der er med til at gøre den klassisk, men som også kan give nogle twists, der kan give en anden og måske mere casual og smart udstråling. Og begge slags blazere kan gøre en masse godt for mangt et outfit.

 

Korte og lange blazere

Blazeren kender vi først og fremmest med den klassiske længde, der når et stykke ned på lårene. Men du kan også finde blazere i kortere og længere modeller end det, og alle slags kan give noget særligt til dit outfit. Hvor den klassiske blazer er superfin at bruge til et klassisk look, kan en kort model være rigtig god til et fikst outfit, måske med en kort nederdel, hvor en længere blazer kunne blive for voldsom. En kort blazer fylder ikke så meget som den klassiske længde, hvorfor den i det hele taget kan være god at bruge, når blazeren gerne skal være en del af outfittet, men ikke tage al opmærksomheden – eller når den bare gerne må være lidt fiks og smart.

En lang blazer, der går til ned under knæene, kan også være både smart og elegant at bruge. Der er noget ekstra stilfuldt over en så lang jakke, der ikke nødvendigvis behøver at blive lukket, men også giver et outfit en masse spil og liv ved at stå åben. Det kan være sammen med en fin top eller skjorte og et par smarte jeans eller andre bukser, man kan bruge en lang blazer til en stilig afslutning på dresset, ligesom man selvfølgelig kan bruge den uden på en kjole.

Og apropos kjoler findes der også blazerkjoler, der er det perfekte miks af en blazer og en kjole, og som du kan bruge som en elegant kjole med alle de karakteristiske træk fra en blazer. Du får med en sådan altså det bedste fra både blazere og kjoler, der er helt ideel at bruge til en festlig lejlighed – eller til et elegant og smart hverdagsoutfit. Hos MaMilla får vi fra tid til anden blazerkjoler ind fra forskellige brands, og du vil kunne finde dem under kategorierne blazere og/eller kjoler. 

 

Klassiske vs. trendy blazere

En sort blazer er en sikker investering til garderoben. Det er en klassisk style at have til rådighed, og den kan med garanti passe ind i dit outfit i mange år frem. Den er nemlig nem at style til mange forskellige ting, og her er især farven sort altid en sikker vinder, idet en sort blazer altid er flot og passer til det meste. Men til de klassiske blazerfarver hører også blå og grå, som du ligeledes kan finde her hos os. Og de findes også typisk i nålestribede udgaver, hvilket giver et lille twist til den elegante, ensfarvede blazerjakke. Eller hvad med en flot blazer i en elegant lys farve?

Man kan selvfølgelig også kaste sig ud i at lege lidt mere med farver og print, og her hos MaMilla kan du finde blazere i mange forskellige og skønne udgaver. For eksempel kan en klassisk blazer have fået et legende pift i form af en powerfull farve såsom lilla eller pink, eller måske har den et strøg af glamour med pailletter, en guldfarve, glimmer eller perler – eller noget helt andet. Du vil af og til desuden kunne finde blazere med forskellige print eller mønstre hos os, det kunne for eksempel være leopardprint eller et diskret mønster på en sort blazer.

Alle de forskellige farver, print og mønstre kan noget forskelligt, og måske viser der sig at være den helt rigtige blazer, der passer perfekt til netop dig. Så hold øje med siden her, der løbende bliver opdateret med nye, spændende blazere af både den klassiske og trendy slags.