Bluser & skjorter

Bluser og skjorter er perfekte til både til hverdag og fest. Se vores udvalg af skjorter og bluser herunder.
1-36 af 234
Nyhed
LoveDivineTopMarble-20
600,00 dkk
S M L
Nyhed
LoveDivineBlouseCreamBrown-20
Nyhed
LibertAlmaLSTopLuxLeo-20
200,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
LibertAlmaLSTopBlack-20
200,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
RuedeFemmeParisiaShirtTreetop-20
400,00 dkk
S M L XL XXL
Nyhed
GossiaKaiaLaceBlouseSand-20
699,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
GossiaKaiaLaceBlouseOffWhite-20
699,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
GossiaKaiaLaceBlouseLightBlue-20
699,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
FreequentSirenaBlouseSalute-20
299,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
FreequentSirenaBlouseOffwhite-20
299,95 dkk
S M L XL XXL
Nyhed
LoveDivineBlouseGreenPaisley-20
Nyhed
MartaduChteauJuttaShirtWhiteNavy-20
LoveDivineShirtPinkPaisley-20
LoveDivineBlouseSoftPink-20
500,00 dkk
XS S M L XL
LoveDivineBlouseLightBlue-20
LoveDivineBlouseWhite-20
1-36 af 234

Skønne bluser og skjorter til hverdag og fest

En bluse eller skjorte kan bruges til enhver lejlighed. Vi har alt fra hverdagsblusen til den festlige partybluse fyldt med glimmer og shine. Uanset om du er til masser af farver og mønstre, eller om du er mest til de klassiske og enkle styles, så har vi det hos MaMilla. Vi har bluser og skjorter fra FreequentBlack ColourSisters PointBruuns BazaarCostamani og mange flere

En bluse eller skjorte er et oplagt valg til de fleste lejligheder – især hvis man ikke er "kjole-pige". For de kan bruges til jeans, bukser, leggings, en nederdel – ja, faktisk alle underdele. Smid skjorten ned i buksen, sæt blusen sammen med en flot nederdel, eller tag en flot meshbluse under en klassisk skjorte. Der er således utallige styling-muligheder med vores bluser og skjorter. 

 

Alle regnbuens farver

Skal du bruge en bluse eller en skjorte i en bestemt farve? Hos MaMilla har vi dem i alle regnbuens farver - om det er blå, pink, lilla, rød eller gul. Benyt filtrering inden for farver, hvis du ønsker en bestemt en, så du kan finde netop den nuance, du er på udkig efter. Og du skal ikke være bange for at vælge en bluse eller skjorte med kulør. Sammen med et par klassiske bukser vil en farverig og mønstret bluse komme til sin ret.

Du kan også sommetider finde sæt, hvor du har en bluse eller skjorte, der passer sammen med et par bukser eller en nederdel, og det kan være både de meget farverige og mønstrede sæt eller de mere dæmpede (ens)farvede og klassiske. Et sæt kan give en helhed i looket, hvor du går ”all in” med den farve og det mønster, du har valgt – hvilket kan give en fantastisk udstråling. Er det et meget farverigt/mønstret sæt, kan du også dæmpe udtrykket en anelse ved for eksempel at tage blusen/skjorten på sammen med et par sorte bukser eller klassiske jeans.

 

Bluser og skjorter med klassiske udtryk og feminine detaljer

Er du ikke så meget til farverige styles og mønstre med spræl, kan du her hos MaMilla som nævnt sagtens finde skjorter og bluser i den mere enkle og dæmpede stil, som du kan bruge til såvel et casual som et klassisk outfit, men selvfølgelig også i kombination med styles med mere power. For eksempel kan en ensfarvet og enkel, tynd bluse eller almindelig skjorte være alle tiders og behagelig at have inden under en stilfuld blazer, en lækker trøje eller en smart jakke. Og en flot, sort bluse/skjorte kan være elegant at have på, som den er – og kan sættes sammen med et par mønstrede bukser eller nogle cool jeans for et smart og casual look. 

Du kan også finde masser af bluser og skjorter – både de klassiske og de farverige og mønstrede – som er blevet piftet op med skønne, feminine detaljer. Det være sig flæser, plissé, smockkanter, puf, perler og mange andre ting, der kan give en skjorte eller bluse et fint touch, som kan være lige dét, der gør, at den passer perfekt til dig og sidder, som den skal.

Detaljerne kan optræde i større eller mindre grad på de forskellige styles, og du kan finde bluser, der rummer det hele. Det kan også være, du ikke er så meget til hverken smock, flæser eller puf, men er vild med den lille, fine, simili-pyntede knap, der sidder på en ellers enkel bluse. Således er der et fint udvalg af det hele her på siden, så du kan finde den detaljegrad, der passer til din stil.

En anden ting, der kan ses som feminin, er mesh – og en transparent bluse/skjorte kan give et look ekstra stil og elegance. De fleste foretrækker vel nok at have en tynd top eller undertrøje inden under en transparent bluse, og det er da også helt ideelt til at skabe en smuk udstråling, hvor det transparente stadig træder flot frem. En meshbluse er, som ovenfor nævnt, også rigtig fin at bruge under eksempelvis en skjorte, blazer eller anden jakke, og blusen kan vise sig mere eller mindre transparent.

 

Ærmer, halsudskæringer og knapper

Blandt de detaljer – udover de mere feminine – som er med til at definere en bluse eller skjorte, er, hvordan ærmerne og halsudskæringen tager sig ud. Er det for eksempel helt lige, almindelige ærmer, er de vide forneden ved håndleddene, er det store ballonærmer – og har de puf og flæser ved skuldrene og/eller smockkant ved håndleddene og så videre? Og hvordan ser halsudskæringen ud – er det en almindelig, rund halsudskæring, måske med ribkant, en V-udskæring, der kan have forskellige dybder, eller er der tale om en bådudskæring, som er lidt mere åben i bredden?

Derudover er der selvfølgelig også knapper, som kan optræde i større eller mindre grad på bluser og skjorter. En skjorte er vel nok pr. definition gennemknappet og har manchet med knap(per) på ærmerne ved håndleddene, mens bluser ikke nødvendigvis har knapper. Den kan til gengæld ske at have en stolpelukning med eller uden knapper, ligesom det kan være, den har en keyhole-lukning med en knap eller to i nakken. Derudover kan der selvfølgelig være andre typer knapper, herunder pynteknapper – og knapperne kan være helt enkle og almindelige, men også flotte, elegante og pyntede med for eksempel perler eller similisten.

 

Find skjorter og bluser til enhver lejlighed og årstid hos MaMilla

På den måde kan en bluse eller skjortes udseende sammensættes på mange forskellige måder – udover selvfølgelig at valg af farvespil og evt. mønster også spiller ind. Der er med andre ord masser af forskellige styles at vælge mellem, når det kommer til skjorter og bluser, hvor der kan skrues op og ned for udtryk og power.

Så tag endelig på rundtur her på siden, hvor du kan finde et bredt udvalg af skjorter og bluser, der kan bruges til mangt en lejlighed. Der er naturligvis et skiftende udvalg, da vi opdaterer siden efter årstidens farver og nyheder, så du altid kan finde det sidste nye i skjorter og bluser, men også tidligere styles. Du finder det hele her hos MaMilla.