Sweats

Mangler du et par sweatpants eller en sweatshirt? Kig herunder og se vores udvalg af sweats.
17 vare(r)
RuedeFemmeYaraHoodieGrey-20
tilbud
PiecesLSChilliOversizedHoodieNoosBCDeepLichenGreen-20
Pris: 259,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
S
tilbud
MyEssentialWardrobeElleHoodieBlouseBlack-20
Pris: 700,00 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS S
tilbud
MyEssentialWardrobeElleHoodieBlouseSnowWhite-20
Pris: 700,00 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS L
tilbud
SistersPointHikeSweatBeige-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 175,00 dkk
L
tilbud
PiecesLSChilliOversizedHoodieNOOSBCBlack-20
Pris: 259,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
XS S M
tilbud
PiecesBibiMWPantD2DNavyBlazerCloudDancer-20
Pris: 259,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
XS
tilbud
PiecesChilliLSOversizedHoodieNOOSBCChicoryCoffee-20
Pris: 259,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
XS S
tilbud
PiecesChilliLSOversizedHoodieNOOSBCSilverMink-20
Pris: 259,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
S M
17 vare(r)

Køb dit næste sweatsæt hos MaMilla

Vi kender det alle sammen. Efter en lang dag på arbejde trænger man til at komme hjem i noget dejligt, blødt tøj, og her er sweatsæt helt geniale. Det kan også være til en dag, hvor den står på afslapning - eller måske du også er til at sætte en skjorte til et par sweat. Uanset hvad er du landet i den rigtige kategori. Vi har sweatsæt fra blandt andet My Essential Wardrobe, Sisters Point og Pieces. 

 

Sweatshirts, hoodies og sweatpants

I dag sweatsæt, engang joggingtøj, men det går ud på det samme – et lækkert og blødt sæt af tøj, der indbyder til såvel bevægelse som afslapning. For det er tøj, der typisk er rummeligt og let at bevæge sig i, men som også er komfortabelt at have på, mens man bare slapper af i sofaen – eller når man blot vil have noget tøj på, der ikke strammer.

Sweatpants er da også, som vi før var inde på, ideelle at tage på, når man kommer hjem fra arbejde og vil slappe af, men også til de dage, man gerne vil gå casual og afslappet klædt. Et par sweatpants kan nemlig sagtens tage sig smart ud, og de passer perfekt med en almindelig T-shirt og/eller selvfølgelig en sweatshirt eller hoodie samt et par sneakers.

Hoodien og sweatshirten kan, udover at være blød, lækker og afslappende at have på, også bruges til mangt et casual outfit, og du kan bruge den til både jeans, andre bukser, men også en nederdel. For eksempel kan en lang denimnederdel sammen med en flot sweatshirt give et cool og lækkert look i en afslappet stil.

 

Sweats i mange farver

Her hos MaMilla fører vi et fint udvalg af sweats, og siden bliver løbende opdateret med nye varer, så du får de sidste nye farver og udgaver med. For vi synes, sweats kan noget med deres rummelige og afslappede pasform, og at det er vigtigt at have tøj i garderoben, man kan slappe af i og føle sig godt tilpas i, samtidig med det gerne må være smart.

Derudover kan vi godt lide tanken om at lege med forskellige tøjstile, og her kan eksempelvis en sweatshirt udgøre det afslappede input sammen med for eksempel et par cool jeans eller skindbukser – eller tilføre lidt råt og legende til et feminint look med en fin nederdel. Og på den måde kan man mikse og matche på mange skønne måder for at give stilen et ekstra pift.

Vi har da også sweats i flere farver, og nogle med mønstre eller print, så der er mulighed for også at finde de rette farver og udtryk til den stil, man har i tankerne. Du kan selvfølgelig næsten altid finde de klassiske farver sort, hvid og grå i sweats her hos os, men fra tid til anden dukker der også mere farverige og mønstrede udgaver op.

 

Karakteristisk for sweats

Noget af det, der karakteriserer sweats, er naturligvis først og fremmest den bløde og lækre kvalitet samt den rummelige pasform. Derudover vil de, uanset om det er bukser eller bluse, typisk være enkle i deres udtryk. Udover eventuelle print og mønstre vil der ikke være mange detaljer, og ting som flæser, smock og pailletter bliver overladt til andet skønt tøj som fine bluser, kjoler og bukser m.m.

En hoodie er selvfølgelig karakteriseret ved at have en hætte, hvilket kan give lidt ekstra til udtrykket. Det er dog ikke alle, der er fan af hætten, hvorfor den almindelige sweatshirt kan være det bedste valg. Men hoodies vil også ofte have en muffelomme på fronten, hvilket kan være både praktisk og rart.

Sweat-bukserne har typisk elastik i taljen, nogle gange med snøre, så de kan passes ordentligt til. Og så er der ofte lommer i siderne på bukserne, hvilket kan være en vigtig detalje for mange.

Ribkanter ved halsudskæring, nederst på blusen, ved håndleddene og anklerne er også tit at finde på sweat-tøj. Der er på den måde mange ting, der tilsammen giver et sweatsæt dets udtryk og særpræg, og sweatshirts og sweatpants er altså helt ideelle at have liggende klar i garderoben, til når stilen skal være tilbagelænet og stemningen afslappet.