Co'Couture

Shop smukke kjoler, bluser, skjorter og meget mere fra Co'Couture hos MaMilla.
1-36 af 126
Nyhed
CoCoutureLJGlitterTeeWhite-20
399,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
CoCoutureAlvinNetKnitMetallicSilver-20
Nyhed
CoCoutureTweedyBomberJacketBlack-20
1.499,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
CoCoutureFemmeHipJeansDenimBlue-20
Nyhed
CoCoutureMajaRollNeckGreyMelange-20
Nyhed
CoCoutureNewRowCableKnitChampagne-20
Nyhed
CoCoutureVolaCigarettePantBlack-20
Nyhed
CoCoutureTessieStripePuffShirtBubblegum-20
CoCoutureCadeauWidePantBlack-20
799,95 dkk
XS S M L XL
CoCouturePinWidePantDarkGrey-20
899,95 dkk
XS S M L XL
CoCoutureDropsVolumeDressBlack-20
CoCoutureVolaMiniSkirtBlack-20
CoCoutureBorneoPantWalnut-20
699,95 dkk
XS S M L XL
CoCoutureBorneoShirtWalnut-20
599,95 dkk
XS S M L XL
CoCoutureVolaccWrapSkortBlack-20
699,95 dkk
XS S M L XL
CoCoutureBonnieStitchShirtWhite-20
1-36 af 126

Co’couture: Fransk couture kombineret med skandinavisk enkelthed 

Co’couture er et dansk brand fra 2015. Co’couture designer tøj til kvinder, som er en blanding af det bedste af fransk couture og skandinavisk enkelthed. Deres smukke styles har lækre detaljer, og er lavet i fine, kvalitetsstoffer med fokus på smukke silhuetter. 

 

Co’couture - La vie Parisenne 

Co’couture mange smukke styles tager udgangspunkt i den franske Parisian style. Parisian style er en stor inspirationskilde for mange modeelskere verdenen over. Kendetegnet for denne stilart er en kombination af elegance og ynde, som både er simpelt og komfortabelt. Byder man den parisiske stil velkommen i ens garderobe er der garanti for en et stilfuldt udtryk. Alle sammen værdier som også ses i Co’coutures kollektioner. 

 

Co’couture til enhver lejlighed 

Co’coutures kollektioner emmer af styles, som du kan bruge til både hverdag og fest. Alle de smukke silhuetter, som Co’couture skaber, kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det er elegante styles til hverdagen, som man hurtigt og nemt kan dresse op med accessories, når man skal til fest. Og der findes ikke noget bedre end, når man kan bruge sit tøj til flere forskellige lejligheder. 

 

Tilbagevendende favoritter

En klar favorit fra Co’couture kollektionerne er Sunrise. Sunrise kollektionen er både skøn og sommerlig. Det er en kjole, som vi får hjem hver sæson. Den findes både en i masse basisfarver, men den kommer også i sæsonens trendy farver og print. Det er den slags kjole, at når man kender modellen, så har man lyst til at eje en i hver farve. Den er meget simpelt i udtrykket, og har lidt flæser ved skuldrene. Derudover findes den både i en medi og maxi model. De klassiske Sunrise ærmer og halsudskæring findes også i en flot bluse. Tross det sommerlige udtryk, så kan man nemt style en sunrise kjole til vintermåneder sammen med leggings og en lækker strik.

Derudover elsker I også Callum serien fra Co’couture, som kommer i bluser, skjorter og kjoler. I den her serie bliver der også leget med farver og prints, ligesom at der bliver leget med de forskellige detaljer. Nogle Callum styles har flæser, andre har pufærmer eller smock. Der er meget diversitet i Callum kollektionen, samtidig med at der er nogle genkendelige elementer i de forskellige styles. Callum serien kommer ofte i et smukt og shiny materiale, men findes også i andre materialer, alt efter hvilken sæson vi befinder os i.