Co'Couture

Giv din garderobe et skønt boost af flotte og stilfulde kjoler, bluser, bukser og meget mere fra Co’Couture. Find et bredt udvalg her hos MaMilla.
1-36 af 158
Nyhed
CoCoutureJolie70BleachJeansUsedDenim-20
Nyhed
CoCoutureTiaAnglaiseTopBlack-20
Nyhed
CoCoutureTiaAnglaiseTopWhite-20
Nyhed
CoCoutureMirkaShirtWhite-20
699,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
CoCoutureLoraLaceDressBlack-20
1.099,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
CoCoutureGrannySSTeeBlack-20
Nyhed
CoCoutureTessDotBlouseOffwhite-20
CoCoutureHopeJoggersElephant-20
CoCoutureAlanaTopWhite-20
599,95 dkk
S M L XL
CoCoutureElbaCropJacketBlack-20
CoCoutureElbaCropJacketArmy-20
999,95 dkk
XS S M L XL
CoCoutureGrannySSTeeNavy-20
CocoutureLeoDenimShirtKhaki-20
CoCoutureHeraAsymDressInk-20
799,95 dkk
XS S M L XL
tilbud
CoCoutureDustPrintTeeWhiteFlame-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S
CoCoutureCayaTopMocca-20
599,95 dkk
S M L
CoCoutureCayaShortsMocca-20
CoCoutureSunriseDressInk-20
1-36 af 158

Co’couture: Fransk couture kombineret med skandinavisk enkelthed 

Co’couture er et dansk brand fra 2015, som designer modetøj til kvinder. Co’coutures stil er en god blanding af skandinavisk enkelthed og fransk sensualitet, og du får således smukke kjoler, flotte bluser og skjorter samt smarte bukser, der både byder på elegance og lækre detaljer, og som samtidig er komfortabelt tøj lavet i fine kvalitetsstoffer.

 

Co’couture - La vie Parisienne 

Co’coutures mange smukke styles tager udgangspunkt i den franske Parisian style, som er en stor inspirationskilde for mange modeelskere verden over. Parisian style er netop kendetegnet ved elegance og ynde, som samtidig er både simpelt og komfortabelt. Så byd den parisiske stil velkommen i din garderobe, og giv dig selv garanti for et stilfuldt outfit!

For eksempel kan du finde bluser og skjorter, som på hver deres måde og med mange flotte farver og mønstrer emmer af elegance, der er lige til at bruge til den festlige påklædning, men stadig på en tilpas dæmpet måde, der gør, at du sagtens kan bruge dem til at give hverdags-outfittet et ekstra pift.

Ligeledes er der et fint udvalg af smukke kjoler, som er enkle i deres design, samtidig med at de har en elegant udstråling, du kan bruge til en festlig anledning – eller når du gerne vil have en komfortabel og klassisk pæn kjole på i det daglige.

Bukser og nederdele er naturligvis også at finde i Co’coutures kollektioner, og her er stilen ligeledes både flot og stilfuld. Du kan for eksempel finde klassisk pæne bukser med skønne detaljer samt enkle, men smarte nederdele med en cool udstråling.

Mulighederne er med andre ord mange, og vi er sikre på, at du let kan finde et stykke tøj (eller flere) fra Co’couture, som netop falder i din smag, og som vil passe perfekt ind i din garderobe.

 

Brug Co’couture til enhver lejlighed

Som vi var inde på før, emmer Co’coutures styles af elegance på en måde, som gør, at du både kan bruge dem til hverdag og fest. Giv for eksempel hverdagen lidt ekstra stil og udtryk ved at style et par smarte jeans med en af de flotte bluser eller skjorter fra Co’couture. Står den så på en mere festlig lejlighed, kan du dresse outfittet op ved at tage et par stiletter på til sættet og bruge de rette smykker og andre accessories sammen hermed for at fuldende stilen.

Det samme med de smukke kjoler – det er let at dresse dem op eller ned, afhængigt af om du skal på arbejde, til venindesammenkomst eller sommerfest. Og det fine kvalitetsmateriale gør, at du har en kjole, der falder pænt, og som er behagelig at have på.

Jeans er jo også en skøn klassiker, der aldrig går af mode, og som man netop kan style op og ned. De er et perfekt input til et casual outfit, som kan styles med såvel en almindelig T-shirt, en sød top, en flot skjorte eller lækker striktrøje (som Co’couture meget vel kan stå for) – og med de sko eller støvler, der nu passer til anledningen. Co’couture byder selvfølgelig også på jeans og andet denim, men kommer især med andre typer skønne og flotte bukser, der også er lette at style med.

 

Stilfuldt tøj til alle årstider

Mange af Co’coutures styles kan du bruge hele året rundt. Og selv om for eksempel en af deres skønne sommerkjoler selvfølgelig er mest oplagt til årets varme måneder, er der ikke noget i vejen for at bruge den sammen med et par leggings og en lækker strik, når vejret bliver koldere.

På samme måde kan en af deres smarte T-shirts være lykken at tage på sammen med et par shorts eller en kort nederdel, når vejret er lunt og godt – samtidig med at T-shirts er skønne at have på under en lun cardigan eller lækker striktrøje sammen med et par cool jeans hen over de koldere måneder.

Der er også flere forskellige, flotte jakker blandt Co’coutures styles, som du kan vælge at bruge som ”inde-jakke” over en enkel T-shirt eller måske en mere elegant skjorte, hvis anledningen er til det. Det kan også være, du bare leder efter en lækker overgangsjakke til efteråret og foråret – eller til at have uden på en tyk striktrøje, når vejret rigtigt begynder at ruske. Der er desuden forskellige blazerjakker, som kan være gode at bruge til fest, men som også er super til et stilfuldt hverdags-outfit.

 

Gå på opdagelse i Co’coutures univers hos MaMilla

Der er altså nok at vælge mellem, når det kommer til stilfuldt tøj fra Co’couture. Her hos MaMilla er vi vilde med det danske tøjbrand, og vi håber, vi kan være med til at inspirere dig til at gå på opdagelse i Co’coutures spændende verden. Så bliv endelig her på siden, hvor du finder et ganske godt udvalg af deres skønne styles.