Buksedragter

Buksedragter har fået en renæssance siden firserne, og i dag er en buksedragt blevet en tøjform, der er moderne at bruge hvert eneste år både til fest og hverdagen, hvor man kan se forskellige jumpsuits ved alle mulige lejligheder. Se vores udvalg af buksedragter herunder.
5 vare(r)
Nyhed
SistersPointGirlJumpsuitBlackGold-20
tilbud
BlackColourLunaDoubleVneckJumpsuitSavannahGrey-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 300,00 dkk
XS/S S/M
tilbud
BlackColourLunaEllaJumpsuitCoralCraze-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
S/M M/L
tilbud
SistersPointGirlCargoJumpsuitBlack-20
Pris: 449,00 dkk
Specialpris 275,00 dkk
XS
5 vare(r)

En buksedragt er et oplagt valg til festen

Buksedragter er en tøjform, der er blevet yderst moderne igen. Det er et alt-i-et look, som med ét giver et cool outfit. Oftest bliver buksedragterne valgt til fester og med et par accessories og et par fine sko, kan du hurtigt blive festens midtpunkt. Skal du til en ny fest i samme buksedragt? Byt accessoriesne og skoene ud - og wupti har du et helt nyt look. Hos os i MaMilla har vi buksedragter fra flere af vores brands. Det kan være de klassiske, sorte fra Sisters Point eller måske de mere farverige fra Black Colour

 

Vælg den rigtige buksedragt

En buksedragt har oftest en tætsiddende talje, mens benene er mere løse. Når du skal vælge den rigtige buksedragt skal du huske at tænke i detaljerne. Skal den have lange ærmer, så du ikke fryser? Skal den være med tynde stropper til sommerens varme? Skal den være med brede ben? Din højde er også altafkørende, når du skal vælge din nye buksedragt. Det dur ikke hvis buksedragten er for lang og du drukner i den. Samtidig skal buksedragten heller ikke være for kort, så den strumper. Der er altså flere elementer der skal medtænkes, når du skal shoppe din næste buksedragt. Men når først du har fundet den - så kommer du til at shiny i den.