Buksedragter

Buksedragter har fået en renæssance siden firserne, og i dag er en buksedragt blevet et stykke tøj, der er moderne at bruge sæson efter sæson – både til fest og i hverdagen, og man kan da også se forskellige jumpsuits ved alle mulige lejligheder. Se vores udvalg af buksedragter herunder.
1 vare(r)
tilbud
MyEssentialWardrobeMaloJumpsuitMediumBlueWash-20
Pris: 1.500,00 dkk
Specialpris 750,00 dkk
34 36 40 42
1 vare(r)

En buksedragt er et oplagt valg til festen

Buksedragter er en beklædningsgenstand, der er blevet yderst moderne igen. Det er et alt-i-et-look, som med ét giver dig et cool outfit. Ofte bliver buksedragterne valgt til det festlige dress, og med et par accessories og et par fine sko kan du hurtigt blive festens midtpunkt. Skal du til en ny fest i samme buksedragt? Byt accessories og sko ud - og vupti har du et helt nyt look.

Hos os i MaMilla får vi løbende nye buksedragter ind fra flere af vores brands, herunder Sisters Point og Black Colour

 

Buksedragter i forskellige farver og udformninger

Selv om en buksedragt i al sin enkelthed kan betegnes som en heldragt indeholdende både bukser og bluse, er der alligevel stor forskel på, hvordan de kan se ud, og hvordan de er for den enkelte at have på. Er det for eksempel en denim-buksedragt, kan den være kraftig i stoffet og umiddelbart virke voldsom, men kan – når den kommer på – sagtens sidde flot på dig og give fylde på den helt rigtige måde. En skøn type jumpsuit, der er dejligt casual og smart, og som kan bruges året rundt, også om vinteren. Her er det dog værd at hæfte sig ved, om man har fat i en buksedragt med korte eller lange ærmer, og om man evt. skal have en tynd bluse indenunder eller en trøje udenpå.

Der er også langt lettere buksedragter, som vel nok mest hører sommeren til med deres skønne farver, lette stof og smalle stropper eller korte ærmer. Sådanne dragter er dejligt luftige og smarte – og ideelle at tage på, når vejret er lunt. Og man har med dragten et allround stykke tøj at bruge, uanset om turen går til stranden, på studie eller arbejde eller til en festligere anledning.

Der er også jumpsuits, der med deres farver og udstråling, måske med guld og glimmer, inviterer dig til at bruge den til en festlig anledning. Og som nævnt før kan en buksedragt da også være helt ideel at tage på til fest. Det er let og enkelt, og stylet med et par stiletter, der passer til, smykker, måske en taske samt en flot frisure med stilfuldt hårpynt er dit outfit helt på plads.

 

Brug en buksedragt som et enkelt og behageligt dress i hverdagen

Nogle af fordelene ved at bruge en buksedragt i det daglige kan være, at man er fri for at finde en over- og underdel, der passer sammen. Jumpsuiten er på den måde ”helstøbt” og ganske enkel at style. Det er blot at finde et par sko, der passer til dragten og anledningen – og måske en cardigan eller lignende til at tage over, hvis det er en dragt med korte ærmer.

Derudover har en buksedragt ofte en behagelig, måske løs pasform i et lækkert stof, der gør den blød og behagelig at have på og bevæge sig i. Og selv om taljen måske sidder lidt tæt, er der ikke ligesom med bukser en fast linning, der strammer. Du har med en jumpsuit med andre ord en skøn og alsidig dragt, du kan bruge til både afslapning, arbejde og fest, samtidig med den både er behagelig og smart at have på.

 

Vælg den rigtige buksedragt

Når du skal vælge dig en ny buksedragt, er der nogle detaljer, der er værd at være opmærksom på. Som nævnt har sådan en dragt oftest en tætsiddende talje, uden den dog strammer på samme måde som en fast bukselinning. Samtidig er benene ofte mere løse i det. Så vær opmærksom på, om du kunne tænke dig en dragt med brede, måske flagrende bukseben. Derudover skal taljen og benene selvfølgelig passe til dig – benene skal helst ikke være så lange, at du nærmest drukner i dragten, men heller ikke for korte, så dragten stumper og føles træls at have på.

Som vi har været inde på, kan en buksedragt desuden være med lange ærmer, korte ærmer eller stropper. Hvad passer bedst til dig og dit behov – og sæsonen? Og hvilke farver skal det være – glitrende og festlig, farverig og sommerlig, denim og cool eller ensfarvet/sort og klassisk? Hvordan skal halsudskæringen helst være, og skal der være andre detaljer såsom bindebånd, snører, flæser eller andet?

Der er på den måde mange ting, der har indflydelse på, hvordan en buksedragt kan tage sig ud, og hvilken en der er den rette for dig. Men tjek udvalget af buksedragter hos MaMilla her på siden, eller kom ind til os i butikken i Horsens, hvor du kan se dragterne ”live” og måske prøve dem på for at se, hvordan de tager sig ud og føles på dig.