Tunikaer

En tunika er en blanding af en kjole og en skjorte, og er super behagelig at have på, da den ikke sidder stramt. Den er perfekt til alle årstider om det er med bare ben eller leggings under. Se vores udvalg af tunikaer herunder.
6 vare(r)
tilbud
CosterCopenhagenTunicShirtWBiasCutSkirtPartWhite-20
Pris: 899,00 dkk
Specialpris 375,00 dkk
36 40 42 34
tilbud
MartaduChteauTunicaWhite-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
S/M L/XL
tilbud
MartaduChteauTunicaOriginale-20
Pris: 399,00 dkk
Specialpris 100,00 dkk
S/M
tilbud
CosterCopenhagenTunicWithLongSleevesAndCutlineAtWaistDarkArmy-20
6 vare(r)

Køb din næste tunika hos MaMilla

I Mamilla kan du få fingrene i tunikas fra blandt andet Black Colour, Coster Copenhagen og Marta du Cháteau. Vi har både de klassiske og ensfarvede tunikas fra Coster Copenhagen, men også de farvestrålende og mønstret fra Black Colour. Ens for dem alle er, at de er nemt at style til et par leggings eller et par jeans. De fleste af tunikaerne hos Mamilla har et skjorte-look med skjortekrave og gennemgående knaplukning. 

 

Hvad er egentligt forskellen på en tunika og en kjole?

Har du nogensinde undret dig over, hvad forskellen egentligt er på en tunika og en kjole? Ved første øjekast kan man godt blive i tvivl om det er en kjole eller tunika, som man kigger på. En tunika kræver oftest et andet stykke tøj - et par strømpebukser, leggings eller et par helt almindelige bukser - hvor en kjole oftest kan stå selv. En tunika kan du derfor style på mange forskellige måder. Det kunne være med et par farverige leggings eller måske et par denim jeans, hvis looket skal være mere afdæmpet.