My Essential Wardrobe

Shop lækre jeans, gode basis-T-shirts, flotte skjorter og fine kjoler fra My Essential Wardrobe, der byder på mange skønne styles, som kan være med til at skabe fundamentet for din basisgarderobe.
1-36 af 83
tilbud
MyEssentialWardrobeSkyeShirtDelftBlueStriped-20
Pris: 650,00 dkk
Specialpris 400,00 dkk
40
tilbud
MyEssentialWardrobeSkyeShortsDelftBlueStriped-20
Pris: 500,00 dkk
Specialpris 300,00 dkk
34
MyEssentialWardrobeHanneTeeDelftBlue-20
MyEssentialWardrobeLisaTeeBlack-20
400,00 dkk
XS S M L XL XXL
MyEssentialWardrobeLisaTopBlack-20
300,00 dkk
XS S M L XL XXL
MyEssentialWardrobeLuzDoubleTopBlack-20
MyEssentialWardrobeYolaLongShortsBlack-20
600,00 dkk
36 38 40 42 44 46 34
MyEssentialWardrobeElleDressBlack-20
700,00 dkk
XS S M L XL XXL
tilbud
MyEssentialWardrobeLara115WidePantLightBlueWash-20
Pris: 800,00 dkk
Specialpris 450,00 dkk
36 38 42 44
tilbud
MyEssentialWardrobeElleHoodieBlouseBlack-20
Pris: 700,00 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS S
tilbud
MyEssentialWardrobeElleHoodieBlouseSnowWhite-20
Pris: 700,00 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS L
tilbud
MyEssentialWardrobeCelinaZip148HighSlimMediumBlueL28-20
Pris: 800,00 dkk
Specialpris 450,00 dkk
31
MyEssentialWardrobeYolaBootcutPantBlack-20
tilbud
MyEssentialWardrobeLara115SkirtDarkBlueUnWash-20
Pris: 700,00 dkk
Specialpris 400,00 dkk
34 36 40
tilbud
MyEssentialWardrobeShade155HighStraightYDarkGreyWashL28-20
Pris: 900,00 dkk
Specialpris 450,00 dkk
25 28 29 30 31 32
tilbud
MyEssentialWardrobeShadeSkirtDarkGreyWash-20
Pris: 700,00 dkk
Specialpris 350,00 dkk
34 36 38
1-36 af 83

Klassiske styles, som aldrig går af mode 

My Essential Wardrobe skaber styles, som hylder kvinden, ligesom hun er: autentisk, smuk og speciel. Deres filosofi er, at ingen kvinde skal stå med den følelse at kigge ind i et tomt klædeskab, og enhver kvinde fortjener at føle sig både smuk og selvsikker i det tøj, som hun går i. My Essential Wardrobe udlever den filosofi ved at designe styles, som er feminine og ubesværede, og som har det perfekte fit til alle kvindekroppens flotte silhuetter.

My Essential Wardrobe ønsker at give kvinder muligheden for at opbygge en garderobe med essentielle styles, som altid er på mode, og som kan bruges igen og igen. Med tøj fra My Essential Wardrobe i garderoben kan vi garantere, at tøjkriserne udebliver. 

 

Behageligt tøj, der kan bruges året rundt 

My Essential Wardrobe er et brand med stort fokus på materialevalg, genanvendelse og forarbejdning. Med en meget tidssvarende tankegang og et fokus på miljøet ønsker My Essential Wardrobe således at skabe tidløse styles, der holder længe, og som derfor også er et vigtigt led i at mindske overforbruget. 

For ved at skabe lækkert kvalitetstøj, der sidder ordentligt og føles godt at have på, er det mere enkelt at beholde sit tøj længere og passe godt på det. Samtidig er det i høj grad skønt basistøj, der gør det let at style med det, og det er tøj, der kan bruges året rundt. Med My Essential Wardrobe har du derfor en helårsgarderobe, hvor du altid har et muligt udgangspunkt til dit outfit klar i skabet.

 

Et univers med både feminine og rå styles

My Essential Wardrobe designer tøj, som både omfavner det rå og det feminine. Når man blander de to udtryk, skaber man et look med kant. My Essential Wardrobe er meget mere end lækre jeans, som man altid kan gå i. De laver også skønne basis-T-shirts, flotte festkjoler, lækre læderprodukter, fine skjorter og meget mere, som kan være med til at skabe et godt fundament for din basisgarderobe. 

Der er således masser af lækre og casual styles, du kan få dig et både smart og behageligt hverdagsoutfit med, og du kan bygge op eller ned efter behov. For eksempel kan en blød og lun cardigan eller strikbluse være skøn at tage over en enkel bluse, når vejret rusker, og en smart jakke eller farverig bluse eller jakke kan ændre et hverdags-outfit med udgangspunkt i et par cool jeans til et mere festligt dress.

Uanset om du klæder dig på til at tage på arbejde, til studiet, til familiekomsammen eller en festlig lejlighed, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i det tøj, du har på, og at du selv synes, det sidder pænt og tager sig godt ud på dig. Hvis du kan nå derhen, kan du opnå en mere selvsikker følelse, hvilket kan ses på din udstråling. Og med tøj fra My Essential Wardrobe har du mange gode muligheder for at finde klassiske, pæne og casual styles i en ordentlig kvalitet, og som du kan skabe dig et dæmpet, men samtidig smart og udtryksfuldt look med.

 

My Essential Wardrobe-jeans 

Hos MaMilla kan du shoppe et stort udvalg af jeans fra My Essential Wardrobe. Og at eje de helt rigtige jeans kan være den bedste investering for dig at have i tøjskabet. Jeans er for mange nemlig et godt fundament at have i garderoben, for de kan både dresses op og ned til forskellige anledninger. Du kan nemt style dem med ældre, tidløse styles i dit skab eller sammen med styles, som trender nu og her. Her kan My Essential Wardrobe helt sikkert hjælpe dig.

For eksempel kan du se på deres Celina-jeans, som findes i flere pasformer og farver og med forskellige flotte detaljer såsom slid og lynlås-detaljer. Det gode ved My Essential Wardrobes jeans er, at de sidder godt og flot på mange forskellige kropstyper. Så gå roligt på opdagelse her på siden og se, om der er et par, der falder i din smag og ser ud til at passe til netop dig.

 

Klassisk, flot tøj til festlige lejligheder

Når nu basisgarderoben er dækket godt ind med lækkert, flot og behageligt tøj fra My Essential Wardrobe, kan du også roligt tage et kig på deres udvalg af de mere festlige styles. Det kan være en flot, klassisk, sort kjole, en enkel og pæn bluse med feminine detaljer eller et blazersæt. Men du kan også fra tid til anden finde tøj med glimmer, pailletter eller perler, hvis det skal være mere glamourøst, ligesom der ligeledes ofte vil være mere casual styles, der er blevet piftet op med glimmer eller perler.

Det kan også være en farve eller en bestemt stil, der er afgørende for, at du får det festlige look, du gerne vil have – uanset om du går efter en guldfarve eller klassisk sort, og om det skal være en enkel udformning, eller der gerne må være draperinger, flæser, perledetaljer osv. Alt sammen finder du her i vores spændende udvalg af tøj fra My Essential Wardrobe, og vi er overbeviste om, at der også nok skal være noget af det, der falder i din smag.