My Essential Wardrobe

Shop lækre jeans, gode basis t-shirts, flotte skjorter og fine kjoler fra My Essential Wardrobe. My Essential har mange flotte styles, som kan være med til at skabe fundamentet for din basisgarderobe.
1-36 af 68
MyEssentialWardrobeElleDressBlack-20
700,00 dkk
XS S M L XL XXL
MyEssentialWardrobeAstiDressBlack-20
750,00 dkk
XS S M L XL XXL
MyEssentialwardrobeEllePantBlack-20
700,00 dkk
XS S M L XL XXL
MyEssentialWardrobeAstiBlouseBlack-20
600,00 dkk
XS S M L XL XXL
tilbud
MyEssentialWardrobeNinaFloraLongDressBlack-20
Pris: 850,00 dkk
Specialpris 637,50 dkk
36 38 40 46
MyEssentialWardrobeDekotaHigh121SlitDarkBlue-20
700,00 dkk
25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
tilbud
MyEssentialWardrobeNinaDress-20
Pris: 750,00 dkk
Specialpris 560,00 dkk
42 44
MyEssentialWardrobeHanneTeeBlack-20
300,00 dkk
XS S M L XL XXL
1-36 af 68

Klassiske styles som aldrig går af mode 

My Essential Wardrobe skaber styles, som hylder kvinden ligesom hun er; autentisk, smuk og speciel. Deres filosofi er, at enhver kvinde aldrig skal stå med den følelse at kigge ind i et tomt klædeskab, og enhver kvinde fortjener at føle sig både smuk og selvsikker i det tøj, som hun går i. My Essential Wardrobe udlever den filosofi ved at designe styles som er feminine, ubesværet, og som har det perfekte fit til alle kvindekroppens flotte silhuetter. My Essential Wardrobe ønsker at give kvinder muligheden for at opbygge en garderobe med essentielle styles, som altid er på mode, og som kan bruges igen og igen. Med tøj fra My Essential Wardrobe i garderoben kan vi garantere, at tøjkriserne udebliver. 

 

Materialer 

My Essential Wardrobe er et brand med stort fokus på materialevalg, genanvendelse og forarbejdning. Med en meget tidssvarende tankegang og fokus på miljøet, ønsker My Essential Wardrobe også at skabe tidløse styles, som også er et vigtigt led i at mindske overforbruget. 

 

Et univers med både feminine og rå styles

My Essential Wardrobe designer tøj, som både omfavner det rå og det feminine. Når man blander de to udtryk, så skaber man et look med kant. My Essential Wardrobe er meget mere end lækre jeans, som man altid kan gå i. De laver også skønne basis t-shirts, flotte festkjoler, lækre læderprodukter, fine skjorter, og meget mere, som kan være med til at skabe et godt fundament for din basisgarderobe. 

 

My Essential Wardrobe jeans 

Hos MaMilla kan du shoppe et stort udvalg af jeans fra My Essential Wardrobe. Og at eje de helt rigtige jeans, er den bedste investering i din garderobe. Jeans er et godt fundament for din garderobe, for de kan både dresses op og ned til forskellige anledninger. Du kan nemt style dem med ældre, tidsløse styles i dit skab eller sammen med styles som trender nu og her. Her kan My Essential Wardrobe helt sikkert hjælpe dig. Deres Celina Zip jeans findes med forskellige pasforme, i forskellige farver og med forskellige flotte detaljer, såsom slid og lynlås detaljer. Det gode ved My Essential Wardrobes jeans er, at de sidder godt og flot på mange forskellige kropstyper. 


Vi har altid Celinazip fra My Essential Wardrobe på lager. Er der en farve eller en størrelse, som mangler. Så send os endelig en mail på info@mamilla.dk, så skal vi nok se, hvad vi kan gøre for at bestille din forespørgsel hjem.