Enamel

Se vores udvalg i de smukke smykker fra Enamel her. Mix og match forskellige smykker for at skabe dit eget, unikke udtryk.
1-36 af 130
EnamelCopenhagenAneRingGold-20
1-36 af 130

Enamel Copenhagen - Skandinavisk design

Enamel Copenhagen er et skandinavisk smykkebrand, som blev etableret tilbage i 2012 af designeren Marie Rantzau. Essensen af de skønne smykker fra Enamel er kærlighed til håndværket, harmonisk balance og farver. Enamels kollektioner favner bredt: helt fra det enkelte udtryk til det mere ekstravangante look. Enamels smykker kan styles i sin egen enkelthed, men kan også nemt sættes sammen med andre smykker, hvor du på den måde kan skabe dit helt eget og unikke look. Alle smykkerne fra Enamel er produceret i 18 karat forgyldt sterlingsølv. 

 

Din(e) nye bedste veninde(r)? 

Lola, Viola, Vilde, Elva eller Caroline? Det er blot nogle af de navne, som du møder i de forskellige Enamel kollektioner. De har hver deres charme og udtryk, men er designet således, at de også fungerer rigtig godt sammen. Lola serien er kendt for de smukke kæder med farverige emaljer. Caroline er en klassisk og stilren kollektion. Hvor Vilde har et mere råt, men elegant look. Alle pigerne har hver deres personlige stil, som vil være prikken over i'et til ethvert outfit. Det er bare med at finde ud af, hvor mange er dem, som du skal have med på tur.

 

Den perferkte gaveide 

Står du og mangler den perfekte gaveide? Enamel har et bredt udvalg af forskellige smykker, så uanset hvem modtageren er, så skal der nok være til perfekte smykke til hende. At give smykkegaver er altid en enorm populær gaveidé, og vil nærmest altid bringe glæde hos modtageren. Så står du også mangler gaven til konen, kæresten, din søster, veninde eller kollega, så udforsk vores Enamel kategori her på webshoppen. 

 

Sådan passer du dine Enamel smykker 

Man kan ikke undgå, at smykker bliver slidte med tiden. Men der er selvfølgelig ting, som man kan gøre for at passe på sine smykker. Alle Enamels smykker er lavet i ægte materialer, hvilket betyder, at man ikke kan undgå, at metallet ilter og kan blive mørkere i kontakt med luft og fugt. 

Vi anbefaler, at du opbevarer dine smykker i en æske eller pose separat fra andre smykker. På den måde får de så lidt kontakt med luft og fugt som muligt. Undgår at smykkerne kommer i kontakt med vand, sæbe, creme og lignende. Tag derfor altid smykkerne af, når du for eksempel vasker op, gør rent, tager bad og er til træning. 

 

Rengøring af smykker 

Hvis du oplever misfarvninger på dine smykker, så har vi nogle gode råd til, hvordan du kan rengøre dine smykker. 

Har du et smykke i sølv, som er begyndt at oxidere, kan du pudse den med sølvrens. Har du et forgyldt smykke, er det nok at pudse dem med en tør klud, indtil de får deres glans tilbage. Er dit smykke belagt med rhodinering, vil belægningen gradvist blive slidt af. Dette kan ikke undgås, men det kan forebygges ved at bære og opbevare smykkerne med omtanke.