Nederdele

En nederdel er en feminin style at have i garderoben og er et godt alternativ til en kjole eller et bukse-outfit. Nederdele findes i mange forskellige længder, former og farver. Læs mere om nederdele hos MaMilla herunder.
1-36 af 92
Nyhed
LibertAlmaLooseSkirtLuxLeo-20
200,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
LibertAlmaLooseSkirtBlack-20
200,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
CoCoutureCottonCrispGypsySkirtInk-20
Nyhed
CoCoutureVidaWrapPocketSkortWalnut-20
Nyhed
MartaduChteauRenateSkirtBlue-20
Nyhed
tilbud
MartaduChteauPrincessSkirtOriginale-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
ONE SIZE
Nyhed
tilbud
MartaduChteauPrincessSkirt0481PrintBluecina-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
ONE SIZE
FreequentLavaSkirtSandMelange-20
399,95 dkk
XS S M L XL
CoCoutureJoleneDenimSkirtBlack-20
tilbud
MartaduChteauKarenSkirtRosaPink-20
Pris: 449,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
S/M
tilbud
MartaduChteauKarenSkirtSalvia-20
Pris: 449,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
S/M L/XL
tilbud
FreequentMalaySkirtDustyOlive-20
Pris: 349,95 dkk
Specialpris 175,00 dkk
L XL XXL
1-36 af 92

Giv din garderobe et elegant og feminint touch med en nederdel

En nederdel er den perfekte style til at give dit look et elegant og feminint touch. En nederdel er meget alsidig i sin styling, da man kan sammensætte outfits med den på mange forskellige måder, og så findes den i et væld af udgaver med forskellige former, farver, længder og detaljer, hvilket giver dig en masse muligheder i din styling. 

I forhold til længder og former kan du finde korte, midi og lange nederdele, og de kan have for eksempel A-facon, blyant-facon (pencil skirt), eller de kan have en almindelig, klassisk, lige facon – hvorfor både længden og faconen på din nederdel spiller en stor rolle i det samlede udtryk.

Derudover kan du med en nederdel sigte efter en bestemt stil. Skal det være den klassiske stil med en pæn og elegant, ensfarvet, lige nederdel, eller må der gerne ske noget mere? Da kan du gå efter et mere legende udtryk med gang i farver og mønstre, eller hvad med en skøn boheme-stil med peplum, flæser og andre fine detaljer? Den mere casual eller cool stil kan landes med en denim- eller skind-nederdel, og på den måde kan du få nogle vidt forskellige looks med en nederdel.

 

Shop nederdele hos MaMilla

Hos MaMilla har vi et stort udvalg i nederdele, og de forskellige brands, vi fører hos MaMilla, skaber forskellige stilarter, som du kan bruge til at fremhæve et bestemt look. Er du til et mere afslappet og boheme look, så er nederdelene fra Marta du Chateau og Black Colour helt sikkert noget for dig. Vil du hellere satse på et mere stilrent og elegant look, skal du prøve at kigge på nederdelene fra Love & Divine og Coster Copenhagen. Hos MaMilla har vi nederdele fra mange forskellige brands såsom Sisters Point, My Essential WardrobeMarta du ChateauLove & DivineContinueCo’couture og mange flere. 

Vi opdaterer løbende vores udvalg i nederdele, så du altid kan finde de nyeste styles her på siden, ligesom du også kan finde gode tilbud på nederdele, der måske ikke er sæsonaktuelle, men som sagtens kan styles på en sæsonsvarende måde – eller blot gemmes i skabet, til sæsonen passer igen.

 

En klassisk eller trendy nederdel? 

En sort nederdel, uanset form, går man aldrig galt i byen med. Har man lyst til at eksperimentere lidt mere end det, så findes der også et hav af nederdele med trendy farver og print. Hos MaMilla kan du shoppe de klassiske, ensfarvede nederdele, men vi har også et stort udvalg i nederdele med for eksempel blomsterprint, prikker, striber, grafiske print og meget andet.

Derudover kan du bare slå dig løs i stil og detaljer. Skal det for eksempel være en nederdel med plisseringer eller måske flæsedetaljer? Skal der være perler, pailletter eller andet pynt? Og hvad med ting som lommer, detaljer ved syninger og andet?

Desuden kan det også have betydning for dig, om det er en nederdel med fast linning, eller om der er elastik i taljen, om stoffet i det hele taget er let eller kraftigt, og hvorvidt det giver sig eller ej. Så samlet set er der ret mange ting, der har betydning for en nederdels udformning, stil, komfort og look – og om du vil synes, den er rigtig for dig eller ej. 

 

Nederdele: Perfekt året rundt og til alle lejligheder

Nederdelen er som udgangspunkt en meget sommerlig style, man nemt kan bruge sammen med en fin T-shirt og et par flotte sandaler. Men nederdelen kan også sagtens bruges, når det kolde vejr melder sin ankomst. Så bruger du den bare sammen med et par strømpebukser, lækre støvler og en flot strik. På den måde kan du nemt bruge en nederdel året rundt. Det gælder, uanset om din nederdel er et miniskirt, eller den har mere længde – den skal blot styles ud fra årstiden.

Det kan selvfølgelig godt være, det ikke lige er den blomstrede eller lyse, lette nederdel, der lægger mest op til at blive brugt hen over de kolde måneder. Men her er der mange andre muligheder – en denim-nederdel, en lædernederdel, en klassisk sort nederdel eller nederdele i varme og/eller mere naturlige farver er superfine at bruge til efteråret og vinteren. Men stylet efter årstidens vejr og forhold kan alle nederdele bruges hele året.

En nederdel kan ikke bare bruges året rundt, den er også ideel til snart enhver lejlighed – uanset om du skal have den på derhjemme eller til en tur til stranden, til et luftigt og afslappet hverdags-dress i sommervarmen, et stilfuldt outfit på arbejde, en hyggelig komsammen med familie og venner eller et smart look til en festlig anledning.

Så tag endelig på opdagelse i de mange typer nederdele, vi har her hos MaMilla – der skal sikkert nok være mindst én, der passer perfekt til dig.