Veste

Er du vild med veste? Det er vi hos MaMilla, og her på siden kan du finde et fint udvalg af skønne veste i forskellige farver og udformninger.
24 vare(r)
Nyhed
GossiaAninaVestBlueFlower-20
Nyhed
CoCouturePatchieQuiltVestInk-20
699,95 dkk
XS S M L XL
tilbud
MartaduChteauMarleneVestSky1141-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
ONE SIZE
tilbud
SistersPointGunaVestBlackWhite-20
Pris: 349,95 dkk
Specialpris 225,00 dkk
XS M L
tilbud
MartaDuChteauKnitMulti-20
Pris: 399,00 dkk
Specialpris 150,00 dkk
S/M
tilbud
CoCoutureTamiaVestBlack-20
Pris: 699,95 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS S M XL
tilbud
ContinueBobbyChambreGoldVestDenim-20
Pris: 499,00 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S M L XL
tilbud
ContinueBobbyVelvetVestSand-20
Pris: 499,00 dkk
Specialpris 249,50 dkk
S M L XL
tilbud
ContinueBobbyVelvetVestBlue-20
Pris: 499,00 dkk
Specialpris 249,50 dkk
S M L XL
tilbud
ContinueBobbyVelvetVestBlack-20
Pris: 499,00 dkk
Specialpris 249,50 dkk
S M L XL
tilbud
BlackColourNewYorkVestFrappe-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 100,00 dkk
S/M M/L L/XL
tilbud
BlackColourNewYorkVestNavy-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 100,00 dkk
S/M M/L L/XL
tilbud
BlackColourNewYorkVestCoffee-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 100,00 dkk
S/M M/L L/XL
tilbud
MartaduChteauBenteVestDarkGrey-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
S/M
tilbud
CostamaniWaveKnitVestGoldenWaves-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS S M L XL XXL
tilbud
MartaduChteauSolveigVestBeigeStripe-20
Pris: 349,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
S/M
tilbud
MartaduChteauVildeVestBeige-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
S/M
tilbud
MartaduChteauSolveigVestBrownStripe-20
Pris: 349,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
L/XL
24 vare(r)

Vesten er blevet populær igen

Hvis du tænker, at en vest er en smule gammeldags og et støvet levn fra fortiden, der ikke hører nutidens mode til, kan du roligt tænke om igen. For vesten har fået et comeback og bruges til mange forskellige outfits, der både hører den afslappede, casual, smarte og mere elegante stil til.

Men en vest er ikke bare en vest – de fås i et væld af materialer, farver og udformninger, der gør det lettere for dig at få en vest til at passe ind i netop din garderobe. Her hos MaMilla synes vi da også, at vesten er genial, og den kan være både praktisk og pyntelig, smart og komfortabel.

 

Mange forskellige slags veste

Som vi var inde på, findes en vest i mange udformninger, så du har veste til flere forskellige formål. For eksempel kan det være den lune og lidt tykke dynevest, der er lækker at holde sig varm med inden døre, samtidig med den giver et smart, casual outfit et ekstra pift. En sådan vest kan også være ideel at tage uden på en tyk trøje og bruge som alternativ til en jakke i foråret og efteråret.

En vest behøver dog ikke være ”dynet” for at være lun – en lækker strikvest kan noget af det samme, mens den også er både blød og smart. Hos MaMilla kan du løbende finde flere forskellige slags strikveste, og de kan være åbentstående, men også lukkede, så de kommer til at være som en lun, strikket pullover uden ærmer. Ideel at tage over eksempelvis en pæn skjorte eller en tyndere bluse.

En vest kan i høj grad også være af den mere klassiske slags – den ”pæne”, figursyede vest med knapper og paspolerede lommer på fronten, og som er helt ideel at tage uden på en skjorte til det stilfulde outfit med et par pæne, måske matchende, bukser. Den kan dog også sagtens bruges mere casual uden på for eksempel en T-shirt eller bluse og sammen med et par cool jeans. Eller hvad med et boheme-look, hvor du styler vesten med en sød skjorte og nederdel med flæser og/eller plissé?

Mulighederne er mange, og de mange typer veste baner vejen for masser af inspiration til spændende og skøn styling med veste.

 

Brug vest til hverdag og fest – året rundt

Som det allerede er mere end antydet, kan en vest være god at bruge til både hverdag og fest. Dog er en lun dyne- eller strikvest vel nok mest oplagt at bruge til hverdags-outfittet i de koldere måneder, eller hvornår du nu vil klæde dig lunt og smart. Men en pæn blazervest kan bruges til mange anledninger året rundt – det er let at style både op og ned med en sådan vest.

Den er flot og klædelig og kan give et stilfuldt outfit lige dét ekstra pift, der fuldender looket. Du kan også tage en blazerjakke uden på skjorte og vest, hvis du vil fortsætte stilen, og en sådan vest er klædelig at bruge såvel åbentstående som lukket uden på skjorten.

Du kan, hvis stilen skal være mere ungdommelig og smart, blot bruge vesten som den er – som et alternativ til en flot top, stylet med eksempelvis et par slim jeans og nogle fine stiletter. Ligesom nogle veste som nævnt er lukkede og derfor også blot kan bruges som en smart top.

 

Find flotte veste hos MaMilla

Her hos MaMilla opdaterer vi løbende vores udvalg af veste. Vi er vilde med veste og vælger dem, vi mener kan give et outfit et lille twist eller et ekstra pift – eller som er lune, rare og klædelige at have på. Du kan således finde veste i flotte farver, nogle klassiske, figursyede og ensfarvede – måske nålestribede, nogle mere rummelige og moderne, andre mere bløde og lune.

Du kan hos os desuden vælge mellem korte veste og lange veste, som hver især kan give et outfit noget ekstra, afhængigt af hvad du stiler efter. Det kan også have betydning for dig og dit dress, hvilket materiale en vest er lavet i – skal det være en blød og lun strik-model? En elegant og stilfuld polyester-vest med foer? Eller hvad med en cool og lækker vest i fløjl? Og skal det være en lukket eller åben model?

Hos MaMilla finder du et dejligt blandet udvalg af det hele, så tag endelig på inspirationstur her på siden, eller kom ind i butikken i Horsens, hvor du kan se vestene ordentligt og måske prøve en, du har udset dig – og er du i tvivl om styling med veste, står vi naturligvis klar med tips og sparring.