Coster Copenhagen

Shop flotte styles fra Coster Copenhagen hos MaMilla. Se vores store udvalg i Coster Copenhagen her.
1-36 af 164
Nyhed
CosterCopenhagenSkirtInFadedStripePrint-20
Nyhed
CosterCopenhagenPlisseSkirtBlueDot-20
899,00 dkk
34 36 38 40 42 44
Nyhed
CosterCopenhagenTShirtWithTogetherPrintWhite-20
Nyhed
CosterCopenhagenShirtInAcetateBlueLagune-20
Nyhed
CosterCopenhagenCCHeartBasicTshirtSunset-20
Nyhed
CosterCopenhagenCCHeartBasicTshirtWarmLemon-20
Nyhed
CosterCopenhagenCCHeartRosieLaceTopRedLips-20
Nyhed
CosterCopenhagenTshirtWithLogoPrintWhite-20
Nyhed
CosterCopenhagenLongDressInFadedStripePrint-20
Nyhed
CosterCopenhagenShortDressWithDotTexture-20
Nyhed
CosterCopenhagenDressInFadedStripePrint-20
1.299,00 dkk
34 36 38 40 42 44
Nyhed
CosterCopenhagenPleatedSkirtInFadedStripePrint-20
1-36 af 164

Coster Copenhagen: Lækre basisvarer & flotte feststyles 

Coster Copenhagen blev grundlagt i 2012 med missionen om at designe tøj til alle kvinder, der kan bruges til hverdag og fest. En kernekompetence hos Coster Copenhagen er deres evne til at være legesyge og ukonventionelle i deres tilgang i skabelse af nye designs, som følger de seneste trends og tendenser. Deres designs indebærer både sporty, feminine og rå detaljer. 

 

Farver og print 

Da Coster Copenhagen startede i sin tid var farver ikke en stor del af deres DNA - men det er det bestemt blevet. Coster Copenhagen sætter en dyd i at finde farver, som matcher tidens trends og selvfølgelig også farver, som er svarede til den pågældende sæson. De er glade for at bruge mange farver, og gerne farver i den stærke ende af skalaen. 

Hos Coster Copenhagen elsker de at gå i dybden, når der skal udvikles nye print til kollektionerne, for at sikre at deres DNA altid bliver vist i de forskellige print. Et print på en Coster Copenhagen style vil altid have en Coster Copenhagen signatur; Det kan være at deres logo er inkorporeret i printet, og ellers kan man kende deres print på, at de altid er store og luftige. De tager selvfølgelig også hensyn til kunden, som ønsker et mere afdæmpet print, hvor printet er designet i tone-i-tone.

 

Pasform 

Når man bærer sit tøj, er det vigtigt, at man ikke føler sig begrænset i det. Det er et fokusområde for Coster Copenhagen, når der designes nye styles. For dem er det vigtigt at tøjet ikke kun passer kunden, de skal også føle sig tilpas i det tøj, som de har på. Derfor går Coster Copehagen meget op i, at tøjet skal tilpasses til de forskellige størrelser, så det uanset størrelse sidder rigtigt og flaterende. 

 

CC Heart 

Coster Copenhagen har skabt et nyt brand, som de kalder CC Heart. Essensen af CC Heart er, at du altid skal kunne finde din yndlings skjorte, t-shirt eller lignede i flere forskellige farver. Deres mission er at skabe styles, som du får lyst til at eje i alle regnbuens farver. Og selvfølgelig stadig med fokus på kvalitet, pasform og design. Når man shopper CC Heart, køber man styles, som garanterer en sikker og nem styling, uanset om det er til kontoret eller en aften ude, som du skal klæde dig på til.