FREEQUENT

Shop lækkert tøj fra FREEQUENT til gode priser. Se vores udvalg af deres spændende styles i klassisk skandinavisk design herunder.
1-36 af 113
Nyhed
FreequentAbyShirtStarOffWhitewPartridge-20
FreequentCaylinShortsBlack-20
399,95 dkk
XS S M XXL
tilbud
FreequentLavinaTopMoonbeam-20
Pris: 249,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
S
tilbud
FreequentRexShortsNavyBlazer-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 240,00 dkk
XXL
tilbud
FreequentRexShortsSimplyTaupeWithOffWhite-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 240,00 dkk
XXL
FreequentLavaShortsBrilliantWhite-20
tilbud
FreequentLalunaDressPaleMauve-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 300,00 dkk
S
tilbud
FreequentIsadoraAnklePantsBootcutHotCoral-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S
FreequentSolvejJacketSalute-20
599,95 dkk
XS S M L XL XXL
FreequentSirenaBlouseSalute-20
299,95 dkk
XS S L XL
FreequentSirenaBlouseOffwhite-20
299,95 dkk
S M L XL XXL
tilbud
FreequentNellaSkirtBlack-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS S
FreequentFeniyaBlouseBlack-20
399,95 dkk
XS L XXL
tilbud
FreequentHiTopDustyOlive-20
Pris: 149,95 dkk
Specialpris 125,00 dkk
M XL XXL
tilbud
FreequentHiTopNavyBlazer-20
Pris: 149,95 dkk
Specialpris 125,00 dkk
XL XXL
FreequentVivaTeeBlackwTofu-20
179,95 dkk
XS S M L XL
FreequentVivaTeeTofuwBlack-20
179,95 dkk
XS S M L XXL
1-36 af 113

FREEQUENT: Luxury for less

FREEQUENT er et internationalt brand, som blev grundlagt i Danmark tilbage i 2009. Her var missionen at skabe et brand, som hylder den moderne kvinde med kollektioner, som får enhver kvinde til at føle sig tilpas og ikke mindst smuk. Deres værdier går ud på, at kvinder på ingen måde skal gå på kompromis med kvalitet og luksus, og brandet er kendt for deres gode pasform og skønne kvaliteter til en skarp pris. 

FREEQUENT laver kollektioner med inspiration fra det klassiske skandinaviske design med fokus på en perfekt pasform. Deres mission er: Luxury for less. Derfor kan FREEQUENT også altid garantere moderigtige kollektioner til en skarp pris. Her hos MaMilla er vi også fan af det skønne brand og deres spændende styles, hvor man altid kan finde noget tøj, der passer, uanset om det skal være til hverdag eller fest – og hvilken tid på året det er.

 

Tøj fra FREEQUENT til enhver anledning

I vores udvalg af styles fra FREEQUENT finder du tøj til enhver anledning året rundt. Udvalget skifter naturligvis løbende, så du hurtigt kan finde tøj, der passer til årstiden. Mangler du for eksempel noget mere glamourøst tøj til juletidens fester, kan du ofte finde kjoler og andet festtøj med glimmer og pailletter, men stadig holdt i den mere klassiske stil. Til dén årstid vil der også typisk være lækre, lune trøjer og cardiganer at finde i udvalget, ligesom bukser i naturlige og flotte farver kan dukke op på siden.

Til forår og sommer vil du her på siden sikkert kunne finde skønt og let tøj i den mere farverige ende af skalaen, for eksempel et par fine bukser, en nederdel og en top i skarpere nuancer, ligesom shorts og luftige kjoler med stropper også vil være en del af denne årstids udvalg. Du kan finde dem i både friske farver og de mere neutrale – for eksempel kan en hvid kjole, hvide bukser eller en hvid T-shirt altid give et godt fundament, som er superfint at mikse med noget mere farverigt.

Udover de mere sæsonbetonede varer finder du i FREEQUENT udvalg også styles, du altid kan tage på uanset årstid. Det kan være et par klassiske, sorte bukser, en hvid T-shirt med print, et par jeans eller andre denim-styles. Måske skal der lidt mere kant på bukserne i form af diskrete tern og farvespil i den dæmpede afdeling. Alt sammen noget, du kan skabe et stilfuldt og klassisk outfit med, eller du kan mikse og matche og give looket mere farve og spræl. Derfor kan du med FREEQUENT få en alsidig garderobe, hvor du har tøj til både hverdag og fest – året rundt.

 

Stort udvalg i FREEQUENT hos MaMilla

Hos MaMilla synes vi, det er skønt at lege med otufit og udtryk, og det er der gode muligheder for at gøre med tøj fra FREEQUENT. Derfor gør vi os også umage med at vælge styles, som vi synes kan udrette noget for den enkeltes outfit uanset anledning, og med tøj fra FREEQUENT vil du altid kunne finde flot, klassisk tøj, der kan være rent i stilen, eller det kan have et touch af noget feminint, festligt eller cool.

Blandt deres styles vil du her hos os også ofte kunne finde nogle lidt anderledes stykker tøj fra FREEQUENT, der sammen med rolige, men flotte farver kan give outfittet et ekstra twist. Det kunne for eksempel være en smart, strikket kjole, en lækker og lun, strikket vest, en trøje med perler eller et par cool, matte, let skinnende bukser.

Der er med andre ord masser af inspiration at hente her på siden, så tag bare et dyk ned i vores spændende udvalg af tøj fra FREEQUENT. Du vil ikke kun føle dig godt tilpas i deres tøj på grund af den gode pasform, men også fordi du har fået fingre i styles til en rigtig god pris. Husk, at du, når du shopper på Mamilla.dk, optjener gratis fragt ved et køb på minimum 500 kr. Du har også mulighed for at shoppe FREEQUENT i vores butik i Horsens, hvor du har mulighed for at prøve tøjet, inden du køber det.