Hype the Detail

Shop farverige glimmerstrømper og strømpebukser fra Hype The Detail her.
1-36 af 44
HypeTheDetailToteBagBlack-20
HypeTheDetailCapBlack-20
300,00 dkk
ONE SIZE
HypeTheDetailOversizeMeshBlouseBlack-20
HypeTheDetailPrintedBlouseBrown-20
HypeTheDetailDressGolden-20
HypeTheDetailDressBlack-20
250,00 dkk
S M L XL XXL
tilbud
HypeTheDetailMeshDressBlack-20
Pris: 500,00 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS S M L XL
1-36 af 44

Hype The Detail - et nyere brand på markedet

Hype The Detail blev lanceret i 2019 som en del af den familieejede virksomhed JBS Textile Group, og har derfor ikke så mange år på bagen. Men på trods af det rammer de virkelig tidens tendens og designer lækre strømper, strømpebukser og undertøj, som enhver kvinde gerne vil eje. Som navnet antyder, sætter de fokus på detaljen, og det er man ikke i tvivl om, når man ser deres produkter. Vi er glade for og stolte over, at vi nu kan føre produkter fra Hype The Detail her hos MaMilla – både på vores webshop og i vores fysisk butik. 

 

"Verden har brug for mere glitter"

Og det har den bare … I hvert fald hvis du spørger os hos MaMilla. Og netop af den grund har vi valgt at føre Hype The Detail. De producerer strømper og strømpebukser i alverdens farver og oftest med glimmer og/eller logo. De har fokus på det moderne bentøj, og de er ikke bange for både at bruge mønstre og farver i deres design. De skiller sig derfor også lidt ud fra mængden – og hvis der er noget, vi kan li’ hos MaMilla, så er det at skille sig en anelse ud. Her i kategorien finder du således strømper og strømpebukser til både hverdag og fest. Et outfit kan nemt piftes op af et par cool strømpebukser eller et par farverige glimmerstrømper. 

Og det behøver netop ikke kun at være ved festlige lejligheder, at der skal farver og glimmer på tøjet. Ved at tage et par glimmerstrømper på sammen med et ellers casual outfit kan du give dit look et ekstra pift, uden det bliver for meget. Men med for eksempel strømpebuksernes forskellige, stilfulde, charmerende og feminine udtryk er de naturligvis helt ideelle at tage på til fest sammen med for eksempel en flot kjole, en nederdel og et par stiletter.

Eller har du prøvet et par af deres elegante og fine ankelstrømper med forskellige print og udtryk, som tager sig flot ud i et par stiletter sammen med for eksempel en kjole? En lidt anderledes, men sød og stilfuld måde at bruge ankelstrømper på, som giver et lille twist til outfittet.

 

Ikke kun strømper og glimmer

Selv om man måske kan sige, at Hype The Detail først og fremmest går ud på smarte strømper i alverdens udformninger, er det ikke kun strømper, det handler om. Her hos MaMilla finder du også andre ting fra brandet såsom undertøj, bluser, kjoler og leggings. Alt sammen i en lækker kvalitet og med en flot og feminin udstråling.

På den måde kan du for eksempel finde en smart kjole, der selvfølgelig passer ideelt sammen med et par af deres strømpebukser – så er du dresset op til næste fest. Men det kan også være, du kunne tænke dig et lækkert og let hjemmesæt – eller blot finde en top eller tynd bluse, du kan have under en blazer eller tykkere trøje?

Der er med andre ord masser af muligheder for selvforkælelse i form af behageligt og smart tøj til den inderste beklædning. Så hold øje med siden her, hvor vi løbende opdaterer med nye, spændende strømper og andre lækre styles fra Hype The Detail.