Black Colour

Shop skønne, boheme-inspirerede styles, lækre styles til din basisgarderobe og flotte accessories fra Black Colour.
1-36 af 109
Nyhed
BlackColourLunaShortRaglanDressSSSummerGarden-20
Nyhed
BlackColourLunaDanaBlouseColumbinePeach-20
Nyhed
BlackColourLunaVneckTopArgyleSand-20
Nyhed
BlackColourLunaVneckTopArgylePink-20
Nyhed
BlackColourLunaStraightPantArgyleSand-20
499,95 dkk
XS/S S/M M/L L/XL
Nyhed
BlackColourLunaStraightPantArgylePink-20
499,95 dkk
XS/S S/M M/L L/XL
tilbud
BlackColourLunaBlouseBlueDecor-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS/S S/M
tilbud
BlackColourEllisSSBlouseChampagne-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S/M
BlackColourBoxPantSand-20
649,95 dkk
XS/S M/L
tilbud
BlackColourLunaBlouseRoseSafire-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS/S M/L
tilbud
BlackColourBoxPantOlive-20
Pris: 649,95 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS/S L/XL
BlackColourBoxPantNavyDenim-20
649,95 dkk
XS/S S/M M/L
1-36 af 109

Shop Black Colour hos MaMilla

Skal din garderobe fornyes med lækre styles fra Black Colour? Så er MaMilla det helt rigtige sted at starte. Black Colour er et dansk brand, som blev grundlagt tilbage i 2009. Det er et brand, som følger de nyeste trends i modebilledet, og de udvikler hele tiden deres kollektioner, så de er opdateret til årstidens farver og tendenser. Derfor finder du her spændende tøj, som tager udgangspunkt i de forskellige årstiders stemninger, så der er rig lejlighed til at blive moderigtigt klædt på til årstiden med tøj fra Black Colour!

Det kan vi godt lide hos MaMilla, hvorfor du her på siden finder et udvalg af ikke bare årstidens tøj fra Black Colour, men også en del accessories, som jo også kan spille en væsentlig rolle, når det helt rigtige outfit kræver det rette tilbehør for at blive fuldendt. Det kommer vi nærmere ind på længere nede, så læs endelig med videre, hvis du er mere nysgerrig på, hvad MaMilla vægter højt ved tøj og tilbehør fra Black Colour.

 

Tøj til alle figurer og former

Black Colours filosofi er, at det skal være behageligt at være med på moden. Så når du bærer tøj fra Black Colour, vil du både kunne føle dig feminin og unik, samtidig med at det føles rart at have på og sidder godt. Derudover har det danske tøjbrand en ambition om at skabe tøj, som er flatterende til forskellige figurer og former, og som kan få enhver kvinde til at føle sig ”empowered”, feminin og unik. Det er altså tøj, som kan komme rigtig mange kvinder til gode. Det skal nemlig ikke komme an på alder og figur – Black Colour ønsker at skabe styles, som kan bæres af alle aldre og størrelser fra s-xl. Alt sammen til en pris, hvor alle kan være med.

 

Skøn boheme-stil og dejlige farver

Brandet går op i god kvalitet samt flotte farver og print, når de skaber deres kollektioner. Mange af de smukke styles fra Black Colour tager udgangspunkt i den charmerende boheme-stil, som har et elegant, feminint og afslappet udtryk, samtidig med at der er tryk på farver og print. Du kan dermed ofte finde smukke sommerkjoler og luftige nederdele i dejlige farver og print samt skønne, spraglede, lette bukser og skjorter med masser af spil og liv, når sæsonen er til det.

På samme vis vil du til efterårs- og vintersæsonen kunne finde lækker strik fra Black Colour – nogle i dæmpede, naturlige nuancer, andre med masser af farver og spræl, som kan sparke liv i enhver mørk, mandag morgen. Dertil kommer et udvalg af skønne veste, som er et ideelt stykke tøj til at give mangt et efterårs- og vinter-outfit lidt kant og et ekstra pift med. Vestene er enkle, men stilfulde, og de er lette at style med, uanset om det er til hverdags-looket eller til en mere festlig anledning.

 

Black Colour-accessories til hele året

Her hos MaMilla har vi typisk et bredt udvalg af nogle af alle de skønne accessories, der kommer fra Black Colour. Det gælder for eksempel både tørklæder, tasker, strømper og hårpynt, så gå bare på opdagelse her på siden, og find et væld af spændende tilbehør fra Black Colour.

Et tørklæde i den rigtige facon, størrelse, tykkelse og farve kan være en vigtig medspiller, når det gælder om at sammensætte det helt rette dress, som passer til årstid og anledning. Derfor er der et bredt udvalg af Black Colours tørklæder, hvor du både kan finde det lille og lette, der kan bruges indendørs til at fuldende påklædningen, og dem i de lidt skrappe, men skønne farver, der sætter kulør på forårsdresset. Der er også de større og lidt kraftigere tørklæder, som er gode at pakke halsen ind i, når vejret begynder at ruske – og de helt store, strikkede og varme tørklæder, du kan bruge som både halstørklæde, sjal og sågar tæppe hen over de koldere måneder. Disse og mange andre typer tørklæder i masser af skønne farver og mønstre kan du finde her hos MaMilla.

En anden type tilbehør, hvor Black Colour er god til at byde ind, er strømper, og du vil typisk kunne finde et bredt udvalg af dem hos os. Også her er der ofte smæk på farverne og gang i mønstrene, som tilsammen kan være prikken over i’et i dit outfit, ligesom de kan give et klassisk look noget spil og leg. Der er flere typer strømper at vælge mellem, for eksempel almindelige strømper, knæstrømper og strømpebukser.

Derudover vil du tit kunne finde forskellige slags smarte tasker, fine bælter, stilfulde handsker og andre aktuelle accessories i vores udvalg fra Black Colour. Der kommer løbende nyt, så husk at holde dig opdateret her på siden, så du kan holde øje med lækkert tøj og nye, skønne accessories fra Black Colour, der måske lige er det, du søger.