Black Colour

Shop skønne, boheme inspirerede styles, lækre styles til din basisgarderobe og flotte accessories fra Black Colour.
1-36 af 145
Nyhed
BlackColourSteffiPatchworkPantRose-20
599,95 dkk
XS/S S/M M/L L/XL
Nyhed
BlackColourSteffiPatchworkPantLightBlue-20
Nyhed
BlackColourCalypsoDressPink-20
599,95 dkk
S/M M/L L/XL
Nyhed
BlackColourCalypsoDressLavender-20
599,95 dkk
S/M M/L L/XL
Nyhed
BlackColourCalypsoDressGrass-20
599,95 dkk
S/M M/L L/XL
Nyhed
BlackColourKelseyPlainScarfSeaBlue-20
Nyhed
BlackColourKelseyPlainScarfPink-20
Nyhed
BlackColourKelseyPlainScarfApple-20
Nyhed
BlackColourFilinaEmbroideryShirtCandyRed-20
BlackColourLunaStraightPantCobraCoral-20
499,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL
BlackColourLunaBohoMidiSkirtTulipRose-20
BlackColourLunaBohoMidiSkirtTulipGrey-20
BlackColourLunaVeaStrapTopBlack-20
1-36 af 145

Shop Black Colour hos MaMilla

Skal din garderobe fornyes med lækre styles fra Black Colour? Så MaMilla det helt rigtige sted at lande. Black Colour er et dansk brand, som blev grundlagt tilbage i 2009. Black Colour er et brand, som følger de nyeste trends i modebilledet, og de udvikler hele tiden deres kollektioner, så de er opdateret til årstidens farver og tendenser. 

 

Tøj til forskellige figurer og former 

Black Colours filosofi er, at det skal være behageligt at være med på moden. Når du bærer tøj fra Black Colour, vil du både føle dig feminin og unik, samtidig med at det føles rart og sidder godt. Black Colour har en ambition om at skabe tøj, som er flatterende til forskellige figurer og former. Alt sammen til en pris hvor alle kan være med. Black Colour går op i gode kvaliteter og flotte print, når de skaber deres kollektioner. Mange af de smukke styles fra Black Colour tager udgangspunkt i den smukke boheme-stil, som har et elegant og afslappet udtryk, samtidig med at der er tryk på farver og print. 

 

Black Colour accessories

Ikke nok med at Black Colour laver lækkert tøj, så er de også gode til at lave flotte accessories, som er med til at skabe helheden over et outfit. Black Colour laver fine tørklæder, strømper og håraccessories, som er prikken over i’et på dit outfit. 

 

Black Colour strik 

Black Colour er kendt for at lave nogle lækre strik og cardigans. De bliver lavet i en lækker kvalitet og i sæsonens farver. At bære en Black Colour strik er altid en sikker vinder. De flotte strik fra Black Colour er utrolig populære - ikke kun på grund af det flotte design, men også fordi de sælges til skarpe priser. 

 

Black Colour mesh og leggings 

Black Colour er mestre i at skabe leggings og toppe, som kan bruges sammen med resten af din garderobe. De laver både lækre basis leggings i neutrale farver og leggings med smukke og farverige prints. De er super flotte til at pifte et outfit op. Black Colour laver også mange fine mesh toppe, som er perfekt at have under en kjole eller blazer. De er helt perfekte til at redde enhver tøjkrise.