Jakker

Alle har brug for en jakke til forskellige formål, og det er guld værd at have de rigtige jakker hængende i garderoben. Se MaMillas udvalg af jakker herunder.
25 vare(r)
Nyhed
CocoutureLeoDenimShirtKhaki-20
1.199,95 dkk
XS S M XL
Nyhed
RuedeFemmeBitteJacketTreetop-20
799,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
DepecheLillyJacketSand-20
1.299,00 dkk
S/M L/XL
LoveDivineJacketCreamBlack-20
LoveDivineJacketBlack-20
2.700,00 dkk
XS S M L XL
tilbud
FreequentMellaJacketMedievalBluewOffwhite-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XL XXL
LoveDivineJacketLeatherBlack-20
tilbud
SistersPointOleaJacketMidGreyWash-20
Pris: 449,95 dkk
Specialpris 300,00 dkk
S
tilbud
MartaduChteauRoseanneJacketBeige-20
Pris: 549,95 dkk
Specialpris 350,00 dkk
L/XL
tilbud
SistersPointNipsJacketLGreyMelange-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 275,00 dkk
XL
tilbud
SistersPointNipsJacketGreyBlack-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 275,00 dkk
M XL
tilbud
LibertNiaTrackJacketArmyBlack-20
Pris: 550,00 dkk
Specialpris 150,00 dkk
L
tilbud
SistersPointOleaJacketNavy-20
Pris: 449,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS
tilbud
SistersPointVakaiJacketBlackChampagne-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 300,00 dkk
XS S
tilbud
CostamaniJungleJacketArmy-20
Pris: 899,95 dkk
Specialpris 450,00 dkk
S M L XL
tilbud
FreequentRockJacketVintageBlueDenim-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS
tilbud
LibertNiaTrackJacketBlackOrangeSand-20
Pris: 550,00 dkk
Specialpris 300,00 dkk
M
tilbud
GlobalFunkElabiluTrenchCoatBlack-20
Pris: 850,00 dkk
Specialpris 500,00 dkk
S
25 vare(r)

Jakker til alle årstider hos MaMilla

Uanset årstiden er der altid brug for jakker i ens garderobe. Det kan være en dunjakke til de kolde måneder, en overgangsjakke til forår og efterår - eller en let jakke til de varme måneder. Hos os i MaMilla kan du altså finde jakker til alle årstider, men også til mange anledninger.

For en jakke behøver ikke kun at være til udendørsbrug og en praktisk og varm beklædningsgenstand. Den kan også være prikken over i’et i dit outfit – og samtidig være god og tilpas varm at have over sig inden døre. Det kan være til et festligt dress, hvor en lille, let jakke kan fuldende stilen, men det kan også bare være til den mere hverdagsagtige påklædning, hvor en smart jakke kan pifte udtrykket op – eller blot hjælpe med at holde på varmen.

 

Denimjakker er et hit

En denimjakke er altid et sikkert valg. Den kan bruges hele året, men er mest aktuel i de lidt varmere måneder, hvor den kan bruges som yderste lag. Den kan dog også sagtens bruges inden døre og være et skønt supplement til et smart outfit – eller bruges som overgangsjakke, for eksempel uden på en varm trøje. Men derudover kan en denimjakke styles med alt fra T-shirts og bluser til kjoler og buksedragter. Hos os i MaMilla har vi ofte flere slags denimjakker at vælge mellem, og vi får løbende nye, så du kan sikkert finde en, der passer til dig.

Er det dog ikke lige en denimjakke, du søger, er der heldigvis mange andre typer jakker hos os, og du kan blandt andet se på jakker fra brands som Martha du Cháteau, Sisters Point, Co’Couture og mange andre. Skal det være ekstra fint, eller skal der blot skrues op for stilen, kan du se vores udvalg af blazerjakker.

 

Klæd dig smart, stilfuldt eller casual med jakker

Når du vælger en jakke, kan du sigte efter en bestemt stil, du ønsker at skabe dig. Måske skal det gerne være en lidt diskret jakke i en dæmpet farve til et casual look? En sej skindjakke eller en bomberjakke til et cool outfit? Eller hvad med en pæn jakke, der har lidt blazer over sig, til den stilfulde stil – eller en fin og feminin jakke til det lette dress, måske sammen med en pæn kjole?

Mulighederne er mange, og det handler bare om at finde den jakke, der passer til dig og dine behov. Det kan jo også være, du først og fremmest søger en god, lun og lækker jakke til at holde dig varm i de kolde måneder? 

Derudover kan det være detaljerne, der er afgørende for, om du kan ramme stilen med en bestemt jakke. Er der for eksempel lommer på – og hvor mange? Og skal det være diskrete lommer, man ikke umiddelbart ser, eller må de gerne fylde og gøre en masse for det samlede udtryk?

Hvordan skal jakken lukkes – skal det være den klassiske lynlås, eller foretrækker du knapper? Og er knapper og/eller lynlås noget, der skal fylde i udtrykket, eller skal de hellere være diskrete? Det kan også være et bindebånd/bælte, der er med til at holde jakken lukket og tilmed giver lidt ekstra til pasformen og fremhæver din figur.

På den måde kan der være mange forskellige detaljer, der giver en jakke dens samlede udtryk – foruden selvfølgelig jakkens materiale, farve(r), eventuelle mønster/print, længde og øvrige små detaljer. Alt sammen noget, der kan være det afgørende for dit valg af den helt rigtige jakke til dig. Her hos MaMilla har vi lidt af hvert, og vores udvalg af jakker bliver løbende opdateret, så der kan være gode muligheder for, at du kan finde en jakke, der passer til dig og dit behov.