Y.A.S

Shop farverige styles med skønne print fra Y.A.S. Gå på opdagelse i deres herlige og legende univers af tøj her hos MaMilla.
1-36 af 37
Nyhed
YASElineLSShirtShowStarWhite-20
Nyhed
YASIsaHWPantsPalaceBlue-20
Nyhed
YASMadonnaSLMidiDressShowOrchid-20
YASMagnusaSSDressDeepBlue-20
499,95 dkk
XS S M L XL
tilbud
YASFiganaLSDressRoseVioletFiganaPrint-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 350,00 dkk
S
tilbud
YASCelinaLSTopExBlack-20
Pris: 449,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
M L
tilbud
YASCelinaLSTopExWhite-20
Pris: 449,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
L
tilbud
YASYasfringa78KnitPulloverBlack-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
M L XL
tilbud
YASFrimaFringeLSShirtBlack-20
Pris: 449,95 dkk
Specialpris 225,00 dkk
M L
tilbud
YASCircleLSShirtShowBlack-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S M L
tilbud
YASPirioLSJaquardDressBlackRosaleo-20
Pris: 699,95 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS S
tilbud
YASJuelaLSDressBlackSequin-20
Pris: 699,95 dkk
Specialpris 350,00 dkk
S
tilbud
YASClemaHMWShortSkirtBlack-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS M
1-36 af 37

Y.A.S – Your Apparel & Style

Du har nok set Y.A.S-mærket før, men ved du egentlig, hvad det står for? Y.A.S står fra Your Apparel & Style - og det kan vi li' her hos MaMilla, for tøj og stil er også noget, vi går op i. Y.A.S blev oprettet tilbage i 2013 som en gren af Bestseller-familien. Lige siden har det været en stor favorit for mange danske kvinder - og det er at finde i mange butikker landet rundt. Blandt andet altså også hos os i MaMilla. Dét er vi glade og stolte af.

For vi synes, Y.A.S kommer med nogle skønne, farverige og ofte legende og festlige styles, som man kan bruge til at krydre hverdagens look med – eller til at skrue godt op for et festligt outfit med masser af power, leg og kulør. Dertil kommer de skønne, feminine detaljer, som, synes vi, sammen med alt det andet giver en herlig, anderledes og nogle gange lidt vovet udstråling.

 

Smukke farver og skønne print

Y.A.S har en hel klar vision: at skabe moderne, sofistikerede og smukke design. De dygtiggør sig i at finde den perfekte balance mellem moderne femininitet og dristige farver og print. Mange af deres styles har skønne print, og de er selv meget omhyggelige og bruger mange ressourcer på at vælge de rigtige. Det er lige fra internationale trykkerier til håndtegnede tryk. De leverer altså moderne styles med en bred farvepalet i nutidens trendfarver. 

For eksempel kan du fra tid til anden blandt andet finde kjoler, bluser og jakker, der på én gang er smukke og stilfulde, men også farverige og legende i deres udtryk. Tøj, der er til dig, som har lyst til at give looket lidt ekstra kant og liv, og som ikke er bleg for at bruge farver.

Samtidig har Y.A.S’ styles et dejligt feminint præg i form af for eksempel puf og flæser, og du kan fra brandet tit finde et stykke tøj, som skiller sig ud fra mængden, og som måske lige er det stykke tøj, der på fineste vis kan fremhæve, hvem du er.

 

Klassisk stil og glimmer

Hvor farverne træder mærkbart frem i nogle af Y.A.S’ styles, kan du også finde tøj i den mere dæmpede og klassiske stil fra brandet – nogle af dem med detaljer, der giver lidt kant eller et ekstra feminint touch. Måske er det en pæn og enkel, men stilfuld nederdel, du står og mangler – og som kan sættes sammen med en top, hvor der er flere detaljer og mere energi? Eller kunne du lige bruge en klassisk, sort bluse, men hvor transparente ærmer, puf, flæser og/eller andet gerne må hjælpe med at give det klassiske lidt modspil?

Du kan også ofte finde tøj med glimmer her på siden, hvis du søger et mere glamourøst og festligt outfit. Om det er en kjole, nederdel, et jakkesæt eller noget andet, du søger til en festlig lejlighed, vil du tit kunne finde et udvalg fra Y.A.S, og det giver altid noget ekstra power til looket at trække i et glimmer-outfit.

 

Farver med power til hele året

Søger du tøj i dejlige farver, med et sofistikeret udtryk og feminine detaljer, kan du roligt tage et kig på udvalget fra Y.A.S. Du kan finde tøj til hele året og til alle anledninger – for eksempel er der typisk smukke sommerkjoler i flotte farver, der er dejligt luftige og lette at have på i varmen, samtidig med at alle farverne står flot sammen med årstidens farvepalet.

Til de festligere anledninger er der som nævnt glimmertøj og udtryksfulde, farverige kjoler, og der vil ofte også være smarte trøjer i skønne mønstre til de koldere måneder. Til det mere dæmpede og klassisk flotte look vil du typisk også kunne finde charmerende bluser og elegante nederdele, som kan bruges til et stilfuldt outfit til både hverdag og fest – uanset årstid.

 

Shop tøj fra Y.A.S hos MaMilla

Her hos MaMilla kan vi rigtig godt lide den måde, styles fra Y.A.S kommer med ekstra spil og energi på, og som på en sofistikeret og feminin måde viser den, der har det på, frem. Det håber vi også, du synes, og vi håber, du kan blive inspireret af det udvalg af tøj fra Y.A.S, vi har samlet her på siden. Så tag endelig et kig og se, om der er noget, som falder i din smag.