Nailberry

En neglelak er en sikker prik over I'et, når du skal fuldende dit outfit.

Om du er til de klassiske farver, mere trendy og modige farver eller måske bare ønsker en diskret farve, så har vi et stort udvalg i Nailberry. Shop dine favoritter hos Mamilla.

1-36 af 47
Nyhed
NailberryStrawberryFruityPop-20
NailberryAcaiNailElixir-20
NailberryUvGlossTopCoat-20
1-36 af 47

Shop Nailberry neglelak hos MaMilla

Nailberry er et internationalt brand, som blev grundlagt i London i 2012. Nailberrys mission er at lave premium neglelak, som skal give en sund manicure. Og ikke blot sund, men også farverig. Nailberry laver nemlig neglelak i alle regnbuens farver. Vi er sikre på, at du nok skal finde din nye yndlingsfarve blandt vores Nailberry sortiment. Med sådan en bred farvepalette har du derfor rig mulighed for at lægge en klassisk og afdæmpet manicure, eller du kan eksperimentere med farver og mønstre på dine negle. Nogle vil mene, at neglelakken er måske ikke nødvendig for at shine, men vi mener bestemt, at det skader absolut ikke. At pynte neglene er den sidste detalje til at fuldende dit outfit. 

 

Leg med teknikker og farver

At være kreativ med neglelak kan jo nærmest være som at skabe et stykke kunst. Det handler bare om, at fantasien ingen grænser sætter. Du kan lege med sjove teknikker, nye måder at lægge neglelak på, eksperimentere med farver og mønstre. 

 

Lad årstiden inspirere dit farvevalg

Der er intet som skriger efterår og vinter mere end de mørke farver og nuancer. Når foråret begynder at titte frem, så får man automatisk lyst til at pynte neglene med lysere farver. Især de sprudlende pastelfarver gør et comeback, når vi rammer sommeren.