Tim & Simonsen

Shop skønne toppe, leggings og sko fra Tim & Simonsen. Hver sæson kommer der nye farver til, som afspejler tidens trends. Tim & Simonsen er især kendt for deres arbejde med mikrofiber tøj. Se hele vores udvalg her.
1-36 af 86
Nyhed
tilbud
TimSimonsenRosaBikeShortsNudo-20
Pris: 179,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
ONE SIZE
Nyhed
tilbud
TimSimonsenRosaBikeShortsNero-20
Pris: 179,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
ONE SIZE
Nyhed
TimSimonsenFridaRibTopIvory-20
tilbud
TimSimonsenRosaLeggingsNero-20
Pris: 209,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
ONE SIZE
tilbud
SagaBikeShortsHWPlusNero-20
Pris: 239,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
ONE SIZE
tilbud
TimSimonsenSagaBikeShortsHWPlusNudo-20
Pris: 239,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
ONE SIZE
TimSimonsenRosieTopNero-20
269,95 dkk
S/M L/XL
TimSimonsenNataliaShapeBikeNero-20
1-36 af 86

Eksperter i mikrofiber tøj

Tim & Simonsen blev grundlagt i Vejle tilbage i 2012 af Annette Timmermann og Annette Simonsen. Helt fra dag 1 har der været fokus på egne designs og gode, holdbare produkter. En af Tim & Simonsens spidskompetencer er arbejdet med mikrofiber, og de har derfor en stor kollektion med mikrofiber toppe, underkjoler, leggings og trusser i alverdens farver. Alt bliver produceret i Italien, og de fleste styles er STANDARD 100 by OEKA-TEX® certificeret.

 

Lækre styles til din basisgarderobe 

Hos MaMilla tilbyder vi en lang række produkter fra Tim & Simonsen, blandt andet: toppe i forskellige længder, toppe med blonder, bluser med og uden ærmer, leggings og trusser - alt sammen i den lækre mikrofiber kvalitet. Nogle af fordelene ved stylesene fra Tim & Simonsen er, at det er allergivenligt, antistatisk og antibakteriel, og så har det også masser af stretch i sig. Derudover har alle styles et flot og behageligt fit. Derfor er Tim & Simonsen altid en sikker vinder, når man har brug for en lækker basis style til at kombinere med resten af sin garderobe. 

Vi har selvfølgelig en lang række varer, som I kan finde i basisfarverne: sort, hvid, nude og mørkeblå. Men Tim & Simonsen er også gode til at følge tidens farver, og derfor kommer der også toppe hjem i farver, som hitter i de pågældende sæsoner. Især deres lækre Frida Rib Top har vi i et hav af farver, og der kommer altid nye farver til.

Mangler din størrelse i en speciel farve, skal du være velkommen til at skrive en mail til info@mamilla.dk, så vil vi prøve at se, om vi kan skaffe den hjem til dig. 

 

Sko fra Tim & Simonsen

Tim & Simonsen laver ikke bare lækkert tøj, de ved også, hvordan man laver sko, som fuldender ens look. Nogle af kendetegnene ved Tim & Simonsen sko er det flotte design og den dejlig pasform - og det gælder uanset om det er en støvle, sandal med hæl eller loafers.