Noella

Shop lækre tasker i mange forskellige farver fra Noella. Se vores udvalg herunder. 

4 vare(r)
Nyhed
NoellaGioSweater-20
799,00 dkk
XS/S S/M M/L
Nyhed
NoellaGioCardiganSkyMix-20
1.299,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL
Nyhed
NoellaGioCardiganMultiMix-20
1.299,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL
Nyhed
NoellaGioCardiganBrightMix-20
1.299,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL
4 vare(r)

Shop farverige tasker fra Noella

Noella er et dansk brand, som designer smukke tasker. En taske er en accessories, som både er praktisk og pæn at pifte outfittet op med. Hos MaMilla har vi et lille, men nøje udvalgt udvalg i Noella tasker. Taskerne er moderne i farver og udtryk, og så er de også praktiske at have med på farten. 

 

Noella - Altid med på moden 

Når du shopper en taske fra Noella, så får du med garanti en taske, som lever op til tidens hotteste trends. Noella får inspiration fra den skandinaviske minimalisme, men tør samtidig lege med en sjov og farverig palette.

 

Blanca Multi Compartment Bag fra Noella

Noellas flotte Blanca kollektion emmer af flotte og farverige crossbody tasker. Den fine Blanca taske fra Noella vil give ethvert outfit kant. Den findes i forskellige størrelser og i et hav af farvekombinationer - det gælder bare om at finde din favorit. Til Blanca tasken medfølger der en kort, aftagelig rem og en længere aftagelig og regulerbar skulderrem, som giver dig mulighed for at style tasken på flere forskellige måder. Tasken er rummelig og har lommer. 

 

Se MaMillas udvalg af Noella tasker her

Hos MaMilla kan du nemt shoppe din nye taske fra Noella. Vi leverer inden for 1-2 hverdage, og har 14 dages returret, når du shopper online.