Kjoler

I en kvindes garderobe hører der sig mindst et par lækre kjoler til. Både til afslapning, festlige lejligheder eller til hverdagen, hvad enten det er på arbejde eller i studietiden. Se udvalget herunder.
1-36 af 167
Nyhed
ContinueCarolLeoDress-20
699,00 dkk
XS S M L XL
Nyhed
MyEssentialWardrobeLaraDressDarkBlueUnwash-20
Nyhed
ContinueLeeDressBrownPrint-20
Nyhed
YASJuelaLSDressBlacksequin-20
699,95 dkk
S M L XL XXL
Nyhed
LoveDivineDressEthnic-20
800,00 dkk
XS S M L XL
Nyhed
MartaduChteauEvaDressBlack610-20
Nyhed
MartaduChteauGryDressBrown-20
Nyhed
FreequentMondayDressBlackWOffWhite-20
Nyhed
MartaduChteauLrkeDressLeoPrint-20
Nyhed
MartaduChteauEvaDressNero0814-20
Nyhed
MartaduChteauGryDressBlack-20
Nyhed
CostamaniJudithDressBlack-20
999,95 dkk
XS S M L
Nyhed
YASRippleLSDressScarab-20
Nyhed
BruunsBazaarRoseAdaliasDressBlack-20
Nyhed
BruunsBazaarButterflyMaggiaDressBlack-20
Nyhed
BruunsBazaarCapeGennyDressBlackGold-20
Nyhed
YASAuroraLSDressShowBlackAuroraAOP-20
Nyhed
MartaduChteauMerleDressBlack610-20
LoveDivineDressGoldSilver-20
700,00 dkk
XS S L XL
LoveDivineDressPine-20
CoCoutureDropsVolumeDressBlack-20
LoveDivineDressBlack-20
800,00 dkk
S M L
CosterCopenhagenLongDressInFlowPrint-20
1-36 af 167

Kjoler

Se min kjole, den er.. Ja, hvordan er det lige, at den skal se ud? Kjoler findes i mange forskellige længder, silhuetter, farver, prints og med alverdens smukke detaljer. Uanset hvad du er på udkig efter, så har vi et stort udvalg i kjoler fra mange forskellige brands. En kjole er en skøn, feminin style at have på, og er en style, som man både kan bruge til hverdag og til fest. Vi har en lang række brands, som vi får kjoler hjem fra. Nogle af jeres favoritter er Co’couture, Love & Divine, Sisters Point, Marta du Chateau, Moss Copenhagen og Black Colour. Kjoler er perfekt til at skabe et feminint udtryk. De kan både bruges til hverdag og fest, og du kan sagtens bruge den samme kjole til flere lejligheder. Det handler bare om styling. Har du brug for inspiration til styling, så følg med på vores Instagram eller kom forbi butikken, hvor vi hellere end gerne vil hjælpe dig med at style et outfit.

 

Print, farver eller den klassiske sorte?  

Der er ingen tvivl om, at alle kvinder bør have den klassiske, lille sorte kjole i sin garderobe. Den kjole som man altid kan tage på, hvis man nu - gud forbyde det - skulle ende ud i en tøjkrise. Sorte kjoler er elegante, og er altid et sikkert valg. Og skal vi være helt ærlige, så har vi da også mere end en af de gode, sorte kjoler hængende i skabet. For kan man egentlig få for mange? Nej, ikke hvis du spørger os.  Men har du lyst til at udfordre farvepaletten, så findes der også mange flotte og farverige kjoler, som er et godt alternativt til den klassiske sorte kjole. Vi ser mange kjoler med spændende print og farver. Om sommeren ser vi mange pastelfarver, hvor i vinterhalvåret bliver garderoben mørkere og i grå, brune og brændte farver. Farverne indgår ofte i nogle smukke print. Alt fra de helt grafiske til de mere organiske print med blomster og dyreprint. 

 

Mini, medi eller maxi 

Kjoler kan bæres året rundt og i alt slags vejr. Uanset længden på din kjolen, kan du altid style den til enhver sæson. Om sommeren styles du den med sandaler og en fed denimjakke. Om vinteren styler du den med strømpebukser, støvler og en lækker strik. Selvfølgelig er en kjole i mini længde ideel til sommerens varme og solrige dage, og en maxikjole er ideel til de lidt køligere måneder. Men det behøver ikke nødvendigvis at være sådan: husk at et par varme strømpebukser og strik kan gøre underværker. På de varme dage skifter du bare uldklæderne ud med et par sandaler - og på den måde kan du bruge din kjoler året rundt.