Kjoler

Til en kvindes garderobe hører der sig mindst et par lækre kjoler. Både til afslapning, festlige lejligheder og til hverdagen, hvad enten det er på arbejde eller i studietiden. Se udvalget herunder.
1-36 af 189
Nyhed
LibertAlmaTshirtDressBrownStripe-20
280,00 dkk
S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
LoveDivineDressMarble-20
800,00 dkk
XS S M L
Nyhed
LoveDivineDressCreamBrown-20
Nyhed
LoveDivineDressLeo-20
700,00 dkk
XS S M L XL
Nyhed
GossiaAiliTeeDressBlack-20
599,95 dkk
S M L XL
Nyhed
LibertAlmaTShirtDressLuxLeo-20
280,00 dkk
S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
LibertAlmaTShirtDressBlack-20
280,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
LibertAlmaLongStrapDressLuxLeo-20
300,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
LibertAlmaLongStrapDressBlack-20
300,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
FreequentSabinaDressDeepLichenGreen-20
Nyhed
FreequentSabinaDressBlack-20
299,95 dkk
S M L XL XXL
Nyhed
BlackColourLunaShortRaglanDressSSSummerGarden-20
Nyhed
MartaduChteauNatDressBlack-20
Nyhed
SistersPointGilmaDressDenimBlueCream-20
Nyhed
FreequentLalunaDressPaleMauve-20
Nyhed
LoveDivineDressMultiPaisley-20
Nyhed
YASSaschaSLDressSCityBlack-20
Nyhed
CCHeartAmaraDressWithSmockBlack-20
599,00 dkk
34 36 38 42 44
Nyhed
LoveDivineDressGreenPaisley-20
Nyhed
CocoutureSunriseDressSkyBlue-20
Nyhed
CoCoutureSunriseDressDarkArmy-20
Nyhed
CoCoutureSunriseDressInk-20
Nyhed
tilbud
MartaduChteauJenniDressJeans6364-20
Pris: 349,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S/M
Nyhed
MartaduChteauMelinaDressBeigeLeo-20
CoCoutureSunriseDressBlack-20
599,95 dkk
XS S M L XL
CoCoutureSunriseDressNavy-20
599,95 dkk
XS S M L XL
1-36 af 189

Kjoler

Se min kjole, den er … Ja, hvordan er det lige, den skal se ud? Kjoler findes i mange forskellige længder, silhuetter, farver, print og med alverdens smukke detaljer. Uanset hvad du er på udkig efter, har vi her hos MaMilla et stort udvalg i kjoler fra mange forskellige brands. En kjole er et skønt og feminint stykke tøj at have på, og det er en style, man både kan bruge til hverdag og til fest.

Vi har en lang række brands, som vi får kjoler hjem fra. Nogle af jeres favoritter er Co’coutureLove & DivineSisters PointMarta du Chateau og Bruuns Bazaar. Kjoler er perfekte til at skabe et feminint udtryk, som både kan være i det festlige og mere casual look, hvorfor de er skønne at bruge såvel til hverdag som til fest. Og ofte kan du sagtens bruge den samme kjole til flere lejligheder – det handler bare om styling. Har du brug for inspiration til styling, så følg med på vores Instagram, eller kom forbi butikken, hvor vi hellere end gerne vil hjælpe dig med at style et outfit.

 

Print, farver eller den klassiske sorte?  

Der er ingen tvivl om, at alle kvinder bør have den klassiske, lille sorte kjole i sin garderobe. Den kjole, som man altid kan tage på, og som man næsten ikke kan havne i en tøjkrise med. Sorte kjoler er bare elegante og er altid et sikkert valg, næsten uanset lejlighed. Derfor har mange af os sikkert også mere end bare én sort kjole hængende i skabet – og der er altid plads til en til. For en sort kjole er jo ikke bare en sort kjole. Den kan være kort, midi eller lang, den kan have detaljer i form af for eksempel flæser, draperinger, puf og smock, og den kan være med eller uden ærmer. Og så skal den sidde pænt, når den kommer på.

Her hos MaMilla finder du næsten altid et udvalg af sorte kjoler, og der er sikkert også en, der passer dig. Har du dog lyst til at udfordre farvepaletten, så findes der også mange flotte og farverige kjoler, som er et godt alternativ til den klassiske sorte. Vi ser mange kjoler med spændende print og farver, som passer perfekt til årstiden, og som kan give dit outfit noget mere spil og kant. Om den står på leopardmønster, andre dyreprint, blomster eller øvrige grafiske print i forskellige farver, er der gode muligheder for at finde en stil, der falder i din smag.

 

Kjoler til alle årstider og lejligheder

For at komme nærmere ind på kjoler, der passer til årstiden, kan det blandt andet have noget med farverne at gøre. Søger du for eksempel efter en kjole til efterårs- og vintertid, er den førnævnte klassiske sorte kjole altid et hit, uanset om den skal bruges til hverdag eller fest. Men ellers vil du på denne tid af året her på siden typisk kunne finde et udvalg af kjoler i smukke, mørkere og naturlige farver. Det kan være lange, elegante kjoler, men også midi og kortere kjoler, som sagtens kan bruges i de koldere måneder sammen med et par strømpebukser og lange støvler. Hvad med for eksempel en smart strikket kjole til et lækkert hverdags-dress?

Det kan også være, det skal være en smuk og elegant festkjole til vinterhalvårets fester, hvor du hos MaMilla kan finde glimmer- og pailletkjoler, der kan være med til at give dig det helt rette fest-look med masser af power og udstråling. Eller måske skal det være den mere enkle, men klassiske og elegante stil, hvor du også kan finde virkelig flotte kjoler i smukke farver – nogle ensfarvede, andre med mønster og print. Alle har de en skøn og feminin udstråling.

Forårets og sommerens kjoler byder blandt andet på masser af farver, særligt pastelfarver, mønstre og print, som sammen med kjolernes udformning og luftige stil giver et dejligt let og sommerligt udtryk. Var det for eksempel noget med en frisk og farverig, lang, kortærmet kjole med blomsterprint, som kan bakke op om enhver lun og solrig dag? Eller en stropkjole i skønne pastelfarver eller mest holdt i hvid? Både lange og kortere kjoler er supergode til de varme måneder og er tit et dejligt luftigt stykke tøj at have på, når det ikke sidder helt tæt på kroppen.  

 

Kort eller lang kjole?

Uanset hvilken årstid og lejlighed, du søger en flot kjole til, finder du et bredt udvalg her hos MaMilla. Og selv om farverne kan indikere, hvilken årstid de er lavet til, behøver du ikke at lade dig begrænse af det. For mange kjoler kan bæres året rundt og i alt slags vejr. Uanset længden på din kjole kan du altid style den til enhver sæson. Om sommeren kan du style den med sandaler og en fed denimjakke, om vinteren med strømpebukser, støvler og en lækker strik.

Så selv om en lys kjole i mini-længde kan være ideel til sommerens varme og solrige dage, og en mørkere, lang kjole virker oplagt at bruge til de lidt køligere måneder, behøver det ikke nødvendigvis kun at være sådan – slå dig løs i din styling, så har du kjoler, der kan bruges året rundt.

På samme måde kan du med din styling også have en flot kjole, du kan bruge mere casual til et smart hverdags-outfit, for eksempel sammen med et par sneakers og en denimjakke – og som kan dresses op til et fest-outfit ved at bruge stiletter, smykker og andre skønne accessories sammen med. Så mulighederne med kjoler er mange. Find mere inspiration her på siden, og dyk endelig ned i vores spændende udvalg af flotte og skønne kjoler og se, om ikke du kan finde den helt rigtige kjole, som lige passer til dig.