Sisters Point

Gå på opdagelse i styles fra Sisters Point. Her hos MaMilla har vi et fint udvalg i kjoler, nederdele, T-shirts, bukser, blazere og meget mere. Læs mere om brandet her på siden, og find dine nye yndlings-styles fra Sisters Point.
1-36 af 76
Nyhed
SistersPointGilmaDressDenimBlueCream-20
Nyhed
SistersPointGilmaPantsDenimBlueCream-20
tilbud
SistersPointEllaPantsBlueEthnic-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS S M L
tilbud
SistersPointEllaShirtBlueEthnic-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
M
tilbud
SistersPointGilmaShirtLightBlueWhite-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS S M L XL
tilbud
SistersPointGieVestBlackCream-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
L
SistersPointIngaPantsOceanComb-20
SistersPointIsmeaShortsDenim-20
349,95 dkk
XS S M L XL
SistersPointVibbyBlouseDenim-20
tilbud
SistersPointIsleaShirtCreamNavy-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS S
tilbud
SistersPointLowTShirtRaspberry-20
Pris: 199,95 dkk
Specialpris 125,00 dkk
S M
tilbud
SistersPointOleaJacketMidGreyWash-20
Pris: 449,95 dkk
Specialpris 300,00 dkk
S M
tilbud
SistersPointGilmaShirtWhiteBlack-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S M XL
tilbud
SistersPointNipsJacketLGreyMelange-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 275,00 dkk
XL
tilbud
SistersPointHavaStripeKnitBambooBlack-20
Pris: 349,95 dkk
Specialpris 100,00 dkk
XS S M L
tilbud
SistersPointOveaShirtUnwashedBlue-20
Pris: 449,95 dkk
Specialpris 300,00 dkk
M
tilbud
SistersPointViadaLaceBlouseCream-20
Pris: 349,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
S
tilbud
SistersPointNipsJacketGreyBlack-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 275,00 dkk
M XL
SistersPointVumiTopWhite-20
149,95 dkk
XS S M L XL
SistersPointVumiTopBlack-20
149,95 dkk
XS S M L XL
tilbud
SistersPointVirsaShirtPorcelainBlack-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS S M
1-36 af 76

Sisters Point: Sjov og hurtig mode

Sisters Point er et dansk brand, som blev grundlagt i Aarhus tilbage i 1994. Dengang var tanken at skabe et ungt brand, hvor man ikke ville have faste kollektioner, men i stedet ville fokusere på hurtig levering af de trends, som vi ser nu og her. Derfor har Sisters Point skabt et univers med sjov og hurtig mode, som har et twist af den ikoniske skandinaviske stil. 

Det kan vi hos MaMilla rigtig godt lide, og derfor har vi samlet et fint udvalg af nogle af Sisters Points skønne styles. Vi synes, det er alsidig mode, som rigtig mange typer kvinder kan få glæde af, uanset om man stiler efter det stilfulde og klassiske, det mere afslappede og cool eller et fint og feminint look.

 

Den klassiske, den feminine og den sporty

Når Sisters Point skaber nye kollektioner, har de tre forskellige typer i tankerne: den klassiske, den feminine og den sporty. Det betyder, at kollektionerne indeholder elementer til alle tre typer. Sisters Point designer deres kollektioner, således det rammer de tendenser og det look, som vi ser i modebilledet her og nu. De arbejder med at omdanne internationale tendenser fra catwalken til lækkert streetwear, som er skræddersyet til den danske stil.

For eksempel kan du ofte finde en smart og rummelig sweatshirt i deres sortiment, som både er blød, lækker og behagelig at have på, samtidig med at den er ideel at bruge til et casual og cool hverdags-outfit sammen med for eksempel et par jeans eller en fed denim-nederdel.

Der er også andre skønne og komfortable bluser at finde fra Sisters Point – bluser med print, flæser, puf, smock og andre detaljer, der kan tilføre dit outfit et dejligt, feminint og stilfuldt touch. Det samme kan de kjoler og nederdele, du finder i deres udvalg – de har en skøn udstråling, som både kan være legende og farvestrålende, klassisk og stilfuld samt cool og smart.

Sisters Point byder desuden ind med et udvalg af bukser, som også kan noget forskelligt, i forhold til om du søger noget farverigt, sejt, feminint eller casual til dit outfit. På den måde imødekommer tøjbrandet i høj grad forskellige behov, når hverdags- og fest-looket skal sammensættes fra gang til gang.

 

Trendy styles til en god pris

Et af kendetegnene ved at shoppe tøj fra Sisters Point er, at man altid kan shoppe trendy og fashionable styles til en rigtig god pris. Derfor er Sisters Point også et brand, hvor man kan give sig selv lov til at eksperimentere med nye tendenser, som man normalt ikke ville købe til sin garderobe. De har selvfølgelig også en lang række fine basisprodukter, der kan bruges til enhver lejlighed. Men når prisen er med, kan man også sagtens være mere modig i sine køb.

For eksempel kan det være, du har set en smart bluse med et print og/eller nogle farver, du faktisk synes rigtig godt om, men som du ikke helt ved, om du tør hoppe i? Med en fornuftig pris på eksempelvis en leopardmønstret kjole eller bluse kan det være, at tiden er kommet til bare at prøve det – og give dig selv et lækkert stykke tøj med et nyt, anderledes og smart look?

Bliver det dog alligevel for mønstret og farverigt for dig at kaste dig ud i, kan du med Sisters Point som nævnt også altid finde fine basisprodukter i mere dæmpede farver og klassisk stil – og som du ofte kan style med noget af tøjet med mere spræl i, hvis du får lyst til det.

 

Shop Sisters Point hos MaMilla

Der er altså masser af lækkert tøj at kigge på, når det kommer til Sisters Point, og vi håber, vi har kunnet inspirere dig til at se nærmere på alle deres spændende styles, uanset om du søger noget afslappet, feminint eller stilfuldt tøj til din garderobe.

Derfor finder du her på siden et udvalg af Sisters Point, som byder på lidt af hvert. Så om det er fine T-shirts, bluser, kjoler, blazere, bukser eller strik, du søger, kan du finde et udvalg hos os. Siden bliver naturligvis løbende opdateret med nye og årstidsaktuelle varer, så det er bare at dykke ned i udvalget her på siden, hvor du kan udforske alle de flotte styles fra Sisters Point.