Meraki

Shop milde, allergivenlige og svanemærket velvære- og livsstilsprodukter fra Meraki her.
1-36 af 43
MerakiCleansingFoam-20
MerakiFootCream100ml-20
MerakiDishBrushBlack-20
MerakiFaceExfoli75ml-20
MerakiLipBalmMint48g-20
MerakiLipBalmLime48g-20
MerakiSelfTanDrops100ml-20
MerakiHandSoapLinenDew-20
MerakiDishBrush-20
MerakiFaceMist100ml-20
MerakiGiftBoxHarvestMoon-20
MerakiFodfilGr-20
MerakiCottonPads80pcs-20
MerakiNailFileGlassGrey-20
1-36 af 43

Et skønt univers

Merakis univers er lækre velvære- og livsstilsprodukter. Alle produkter er designet og udviklet i Danmark med et skandinavisk præg. De skønne produkter er skabt med respekt for naturen og er produceret med nøje udvalgte materialer. De blide, nærende ingredienser sikrer fuld velvære i din daglige pleje. I Meraki universet er der også lækre livsstilsprodukter, som duftlys, diffusers og opvaskebørster. Hos Mamilla fører vi flere af deres velvære- og livsstilsprodukter.

 

Daglig velvære

Meraki gør en dyd ud af, at den daglige velvære skal være fyldt med ro og glæde. Alle deres produkter er astma-allergi-venlige, svanemærket og ikke mindst økologiske. Det gør dem ideelt til den sensitive hud. Hvis du skal forkæle dig selv med blide og milde hudplejerprodukter, er Meraki det rigtige valg. Lip balm, foot cream, deodorant, hand cream er kun et lille udpluk af deres produkter. Find dine favoritter her hos Mamilla.

Stop for a minute. Take a breath. Take a break. Make time. Create a Meraki moment. 

 

Solpleje fra Meraki

Hele året rundt anbefales der, at beskytte huden mod solens UVA- og UVB-stråler. Merakis milde, parfumefri og svanemærket solpleje er det oplagte valg. Det er nemt at påføre, trænger ind i huden hurtigt og fedter ikke. De milde ingredienser sørger for, at holde huden beskyttet mod solen samt plejer og fugter. Meraki solpleje kommer i alt fra sun lotion til sun cream. Vi fører dem naturligvis hos Mamilla.

 

Giv en gave fra Meraki

En gaveæske fra Meraki kan bruges til alt fra en værtindegave til en fødselsdagsgave. Her på siden kan du finde gaveæsker, der er lige til at pakke ind. Vi hjælper også gerne med at lave en lækker Meraki-kurv med udvalgte produkter. Ring eller skriv en mail til os og vi sørger for din næste gavekurv med lækre, milde Meraki-produkter.