Tørklæder

Hos MaMilla har vi et stort udvalg af forskellige smarte tørklæder og halstørklæder. Se det store udvalg herunder.
1-36 af 55
BlackColourAylaScarfCamel-20
299,95 dkk
ONE SIZE
JustdluxScarfDarkGrey-20
JustdluxScarfBlack-20
1-36 af 55

Mange slags tørklæder hos MaMilla

Et tørklæde kan tage sig ud på mange forskellige måder og bruges til et væld af anledninger. De kan både være ”til pynt”, holde halsen lun inden døre, være endnu varmere og bruges som halstørklæde til en vinterlig påklædning udendørs, og de kan være store og lune og bruges som både tørklæde, sjal og endda tæppe. Blot for at nævne nogle eksempler.

Du finder alle mulige typer tørklæder hos MaMilla, og vi har sørget for, at du har mange at vælge mellem – både hvad angår type, størrelse, facon og farver. På den måde kan du sikkert finde et tørklæde her hos os, som lige passer til dig og den måde, du ønsker at bære og bruge et tørklæde på. Hos os kan du finde tørklæder fra blandt andet Black Colour, Pieces og andre spændende brands. 

 

Tørklæder til varme og til pynt

Det kan være forskellige behov, der afgør, hvilken type tørklæde du stiler efter. Måske skal det gerne være et lille, fint og fikst tørklæde, der kan sidde pænt på halsen og sætte prikken over i’et på et i øvrigt stilfuldt outfit. Det kan også være, det hellere skal være strikket og lunt, men stadig lille samt måske smalt og trekantet, så du kan bruge det til at lune halsen med både inde og ude, samtidig med det giver et både smart og hyggeligt præg?

Der er desuden de større stoftørklæder, du kan binde om halsen på mange fine måder og skabe forskellige udtryk med, og som derfor også fylder mere i dit outfit, ligesom det selvfølgelig luner omkring halsen uden at blive lige så varmt som et strikket tørklæde.

Og så er der de strikkede og nogle mere vamsede, nærmest tæppeagtige tørklæder i forskellige størrelser. Tørklæder, du virkelig kan bruge til at holde varmen med, måske blot om halsen – eller endda om kroppen, hvis det er et af de større tørklæder. Dette kan naturligvis især være dejligt at gøre brug af, når vejret er rigtig koldt og ruskende – hvor det kan gøre godt at pakke sig ind i et stort, lækkert, blødt og lunt tørklæde.

 

Tørklæder i mange forskellige farver og mønstre

Uanset hvilken type tørklæde, man går efter, har dets farve og eventuelle mønster selvfølgelig også en betydning for valget. Hos MaMilla har vi sørget for at have et væld af skønne farver og farvespil, så du har noget at vælge mellem. Derudover kan det være rart at have mere end én farve tørklæde i garderoben – der skal gerne være flere tørklæder i forskellige farver, så man har til flere outfits og look.

Du kan derfor finde alt fra de klassiske sorte, grå og lyse farver, ligesom du finder mange skønne naturfarver, der passer til mangt et outfit og tager sig superflot ud. Derudover er der mange mønstre/print og farvespil at vælge mellem, for eksempel tern, striber og meget andet, der kan pifte et outfit op. Du finder hos os desuden skønne, skarpe farver, lyse farver – farver med power, der typisk findes på lettere tørklæder, og som derfor passer ideelt til forårsgarderoben. Et sådant tørklæde kan for eksempel passe til outfittet med en matchende farve – eller være det farverige indslag i et ellers måske sort outfit, som dermed får et kulørt pift.

 

Skønne tørklæder til fornuftige priser

Du kan hos MaMilla finde mange forskellige, skønne tørklæder, og et tørklæde ligger på et fornuftigt prisniveau, der gør, at du for få penge faktisk kan købe en accessory, du kan skabe dig et helt nyt look med. For et tørklæde kan være den ekstra lille detalje, der fuldender dit outfit med et ekstra strøg af kulør eller udstråling, eller det kan få lov at fylde mere – eller meget – og faktisk være toneangivende for et stilfuldt og lækkert look.

Så et tørklæde kan mange ting – ligesom det selvfølgelig også ”bare” kan være et dejligt lunt omslag for dig, når det er koldt derude.