Pieces

Shop smukke kjoler, bluser, skjorter og meget mere fra Pieces hos MaMilla.
1-36 af 56
tilbud
PiecesMaylorSSMidiDressKacFCCamellia-20
Pris: 379,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS S M L XL
tilbud
PiecesMaylorSSMidiDressKacFCPepperGreen-20
Pris: 379,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS S M XL
tilbud
PiecesManon24MidiDressPoinciana-20
Pris: 379,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S M L
tilbud
PiecesOllineSLLaceDressCanyonRose-20
Pris: 329,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
L XL XXL
tilbud
PiecesBosella34BlazerNOOSBCHighRiskRed-20
Pris: 329,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS S
tilbud
PiecesAdieSLTankTopCloudDancerSalsa-20
Pris: 149,95 dkk
Specialpris 100,00 dkk
XS
tilbud
PiecesFreyaSSTeeBrightWhiteBlack-20
Pris: 149,95 dkk
Specialpris 100,00 dkk
XS S M L
tilbud
PiecesFreyaSSTeeBlackBrightWhite-20
Pris: 149,95 dkk
Specialpris 100,00 dkk
XS S
tilbud
PiecesFreyaSSTeeDawnPinkBrightWhite-20
Pris: 149,95 dkk
Specialpris 100,00 dkk
XS S M L
tilbud
PiecesLSChilliOversizedHoodieNoosBCDeepLichenGreen-20
Pris: 259,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
S
1-36 af 56

Feminin og legende stil med Pieces

Pieces er et dansk brand, der blev etableret i 2003 som en del af Bestseller-gruppen – det velkendte danske, familieejede modefirma, som startede helt tilbage i 1975. Pieces ønsker at skabe skøn og kreativ mode til uafhængige, unge kvinder og kvinder, der følger den unge mode. De vil gerne inspirere disse kvinder til at skabe et legende look ved at byde ind med levende, farverige og relevante design.

Du finder da også spændende tøj fra Pieces, som er fokuserede på at designe ud fra relevante trends, farver og print, hvilket der kan komme både legende, elegante og feminine styles ud af. Det kan vi hos MaMilla rigtig godt lide. Så er du ligesom os vild med eller nysgerrig på ung mode, der også sagtens kan bruges af dig, som stadig er ”young at heart”, så følg med her på siden, hvor der løbende kommer nyt, spændende tøj fra Pieces.

 

Find skønne bluser, jakker og andet tøj fra Pieces hos MaMilla

Med et voksende udvalg har vi hos MaMilla efterhånden mange styles fra Pieces her på siden. Fælles for dem er, at du måske vil opleve dem som lidt anderledes med deres ofte feminine, legende og kreative udstråling. Det er ung mode, når det er bedst, og du kan med tøj fra Pieces klæde dig ungt og friskt og få en selvsikker udstråling og masser af stil – med plads til leg.  

For eksempel kan en fin og feminin top eller bluse være let at style med et par jeans eller løse bukser, hvis looket skal mikses og kontrasterne frem. Og en skøn leopardjakke kan sættes sammen med et ellers enkelt look for at give outfittet et ekstra pift og lidt kant.

Du kan også lade feminine detaljer som flæser og/eller blonder træde smukt frem og give dit outfit et fint og stilfuldt udtryk – måske kombineret med et par fede jeans for at skabe en lækker kontrast. Sådan er der mange muligheder, og med tøj fra Pieces har du ofte fat i de styles, der kan give din stil et lille twist og et ekstra pift.

 

Afslappet dress med sweat fra Pieces

Med den unge tøjstil hører også sweat, og du kan fra tid til anden finde sweatshirts og sweatpants fra Pieces hos MaMilla. Og det kan være både afslappet og smart at klæde sig i et sweatsæt, men også i sweatshirt og sweatpants for sig. En sweatshirt kan være superbehagelig, men også smart at tage på sammen med et par jeans eller måske en denimnederdel til et cool og casual look. Og et par sweatpants er skønne at tage på, når man kommer hjem fra arbejde og vil have noget komfortabelt tøj på – eller bare når man går efter det afslappede look og trækker i en T-shirt og sweatpants.

Sweat er som udgangspunkt lavet med en løs og rummelig pasform, det er enkelt og smart i udtrykket, og så er det dejligt blødt og behageligt. Derudover kan du finde det i nogle forskellige, gode farver, og du kan gå efter et sæt i samme farve eller mikse på kryds og tværs for at give outfittet mere spil. Så hold øje med vores udvalg af sweats fra Pieces – vi opdaterer løbende, så du kan finde de seneste styles og farver.

 

Miks tøj fra Pieces med andre skønne styles hos MaMilla

Med de skønne styles fra Pieces, du kan finde her hos os, har du et godt udgangspunkt til at skabe et smart, legende, ungdommeligt eller måske bare afslappet outfit, og du kan let sætte det sammen med andet tøj fra andre brands, vi fører. For eksempel er et par jeans altid let at style med, og en nederdel eller et par pæne bukser er også et oplagt element til et lækkert outfit.

Så gå endelig på opdagelse i og hold øje med vores udvalg i tøj fra Pieces, og giv dit outfit et ekstra pift og et legende eller feminint twist.