Bukser & leggings

Bukser og leggings bruges hele året til alle lejligheder. Det kan for eksempel være leggings under en kjole eller bukser til en skjorte eller bluse. Find dine nye bukser og leggings herunder.
1-36 af 165
Nyhed
CoCoutureSebiStripePantNavy-20
699,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
LoveDivinePantsFadedLeo-20
Nyhed
LibertAlmaPantsLuxLeo-20
200,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
LibertAlmaPantsBlack-20
200,00 dkk
XS/S S/M M/L L/XL XL/XXL
Nyhed
RuedeFemmeNewColumbineArmy-20
499,95 dkk
XS S M L XL XXL
Nyhed
RuedeFemmeNewColumbineNavy-20
499,95 dkk
XS S M L XL XXL
Nyhed
RuedeFemmeNewColumbineGoldBlack-20
499,95 dkk
XS S M XL XXL
Nyhed
MartaduChteauHannaPantsBeige-20
499,95 dkk
XS S M L XL XXL
Nyhed
MartaduChteauHannaPantsRose-20
499,95 dkk
XS S M L XL XXL
GossiaAbelonePantsBlueFlower-20
799,95 dkk
XS S M L XL
tilbud
FreequentIsadoraAnklePantsBootcutHotCoral-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S
BlackColourLunaStraightPantArgyleSand-20
499,95 dkk
XS/S S/M M/L L/XL
BlackColourLunaStraightPantArgylePink-20
499,95 dkk
XS/S S/M M/L L/XL
CoCoutureCottonCrispPantInk-20
tilbud
FiveUnitsDenaAnklePants769SandLinen-20
Pris: 1.199,95 dkk
Specialpris 400,00 dkk
26 29 32 33
tilbud
MartaduChteauGiselePantStripeJeans1013-20
Pris: 349,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
S/M
tilbud
MartaduChteauGiselePantFuxiaStripe-20
Pris: 349,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
L/XL
tilbud
SistersPointEllaPantsBlueEthnic-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS S M L
tilbud
FreequentIsadoraAnklePantsBootcutNavyBlazer-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XL XXL
tilbud
FreequentIsadoraAnklePantsBootcutSimplyTaupe-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
L XL XXL
tilbud
YASIsaHWPantsPalaceBlue-20
Pris: 499,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS S M L
GossiaThillaPantsDarkNavy-20
799,95 dkk
XS S M L XL
tilbud
FreequentLavaAnklePantNavyBlazer-20
Pris: 299,95 dkk
Specialpris 200,00 dkk
S
tilbud
FreequentRexAnklePantNavyBlazerwOffWhite-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 300,00 dkk
S XXL
1-36 af 165

Køb flotte bukser og/eller skønne leggings hos MaMilla

Bukser og leggings er i alles garderober. Nogle har flest bukser, mens andre har flest leggings. Hos os i MaMilla er det lige meget, om du er mest til bukser eller leggings, for du kan finde begge dele her i denne kategori – og i et stort udvalg fra mange brands. Et af vores helt store buksebrands er Five Units, men du finder blandt andet også Freequent, Marta du Cháteau, Co’Couture og Tim & Simonsen i denne kategori.

 

Bukser til mange anledninger og årstider

Står du og mangler et par pæne bukser til en festlig lejlighed, et mere formelt selskab eller bare til hverdagen? Eller et par løse, behagelige bukser, der kan bruges både ude og hjemme, og som ser afslappede, men stadig smarte ud? Det kan også være, du søger et par helt almindelige, smarte bukser med en god pasform, der kan være helt klassiske i udtrykket eller have et twist i form af tern eller striber?

Valgmulighederne er mange, og mange af de bukser, du finder her i kategorien, kan både bruges i hverdagen og til en festlig lejlighed – året rundt. Selvfølgelig er der noget med farver og årstider, der spiller ind, ligesom du også kan finde lette og luftige bukser med friske mønstre og print, som først og fremmest taler til forår og sommer.

Men et par pæne habitbukser, nogle casual, stretchy bukser med et normalt eller slim fit i dæmpede, ensfarvede eller ternede udgaver, eller et par flotte, vide bukser i skønne farver kan bruges hele året, og du kan dresse op eller ned efter behov. Dog er et par klassisk pæne bukser med eksempelvis en skjorte og måske en vest samt et par flotte støvler med hæl et superfint dress til både hverdag og festligere anledninger.

Samtidig kan et par dejligt bløde bukser med vidde i benene og elastik i taljen være skønne at slappe af i derhjemme eller at bruge på arbejde, måske blot sammen med en enkel bluse eller T-shirt – og dresset op med en skjorte og habitjakke samt et par stiletter har du et elegant og festligt outfit.

 

Bukser og leggings til alle kropstyper og enhver smag

Hvor nogle foretrækker at bruge bukser, kan andre bedst lide at bruge leggings, og her hos MaMilla har vi plads til alle typer – også dem, der gerne vil have begge dele i skabet. For vi har et bredt udvalg af begge dele. De mange typer af bukser var vi inde på før, og på samme vis finder du også mange forskellige slags leggings.

Det, der vel nok er med til at karakterisere et par leggings, må være den tætsiddende, men fleksible pasform og det, at de ikke har hverken lynlås eller knapper, men blot en elastik i taljen. Det er der mange, der foretrækker – at have fleksibiliteten i stedet for en fast linning, og desuden at slippe for en (måske) generende knap og lynlås.

Leggings er gode til mange typer kropsformer og sidder pænt på de fleste. De er lette at have med at gøre, tage af og på samt at style sammen med. For eksempel passer en almindelig bluse, en lang skjorte eller tunika ideelt sammen med leggings, mens man med nogle leggings også kan bruge dem under en kjole.

Andre leggings indbyder dog mest til at blive brugt som egentlige bukser, og visse leggings, evt. med leopardmønster eller et sejt læder-look, kan tage sig ud som et par cool, tætsiddende bukser og passe godt med en flot top og en fed jakke. Der er med andre ord masser af muligheder for at skabe sig mange spændende outfits med et par leggings – samtidig med at de er behagelige, fleksible og lette at have på.

 

Find et bredt udvalg af bukser og leggings hos MaMilla

Som du kan se i udvalget, har vi masser af bukser og leggings at vælge mellem her hos MaMilla, så der er sikkert også et par eller to, der falder i din smag, og måske passer de helt perfekt til dig. Gå derfor bare på opdagelse her på siden og se, hvad du kan finde. Der er som regel bukser på tilbud, men vi opdaterer naturligvis også jævnligt med de sidste nye bukser, så du kan finde dem, der er på mode lige nu.

Bor du i Horsens-området, kan du også komme ind i vores butik i Horsens, hvor du har mulighed for at se bukserne rigtigt og flere over for hinanden, og du kan prøve dem, ligesom vi selvfølgelig gerne kommer med råd og vejledning efter behov. Du skal være velkommen i butikken, og vi byder altid ind med god kundeservice og en herlig stemning.