Beauty

Forkæl dig selv, eller en du kender, med skønne velværeprodukter. Se vores udvalg herunder.
1-36 af 95
Nyhed
NailberryWildSageChalkyPastelSage-20
Nyhed
NailberryStrawberryFruityPop-20
NailberryAcaiNailElixir-20
NailberryUvGlossTopCoat-20
MerakiCleansingFoam-20
MerakiFootCream100ml-20
1-36 af 95

Tid til selvforkælelse eller en god værtindegave? 

Hos MaMilla sælger vi et udvalg fra beauty produkter fra Meraki og Nailberry. Meraki laver lækre hudplejeprodukter og livsstilsprodukter, og Nailberry laver neglelakker i alle regnbuens farver. Står man og mangler en god værtindegave, og ikke gider at give den sædvanlige buket blomster, så er livsstilsprodukter fra vores beauty kategori et godt bud. Du kan selvfølgelig også shoppe i kategorien, selvom du ikke er på jagt efter en værtindegave, og du måske bare ønsker at forkæle dig selv med nogle lækre produkter. 

 

Nailberry: Smukke neglelakker i alle regnbuens farver

Hos MaMilla har vi et stort udvalg i de lækre neglelakker fra Nailberry. Neglelakken er den fine detalje, som er med til at fuldende et outfit. Man kan både lave klassiske negle, hvor man bruger en farve eller laver fransk manicure, eller man kan følge trenden lige nu, hvor man mixer og matcher forskellige farver, og ikke er bange for at lege med farverne. Uanset hvilken sti, man vælger at gå ned ad, så kan begge dele noget - og det er en perfekt detalje at tilføje til ens look. 

 

Meraki: Velvære- og livsstilsprodukter 

Meraki laver en lang række af velvære- og livsstilsprodukter. Hos MaMilla kan du både shoppe hudplejeprodukter og diffusers og duftlys, som kan bruges til at skabe en stemning af velvære og luksus.