T-shirts & toppe

T-shirts og toppe er brugbare hele året rundt. Vi har samlet alle vores T-shirts og toppe i denne kategori - så slå dig bare løs.
1-36 af 254
Nyhed
MartaduChteauJulianeTopWhiteNavy-20
Nyhed
MartaduChteauJulianeTopWhiteBaby-20
Nyhed
FreequentFeniyaBlouseBlack-20
399,95 dkk
XS S M L XL XXL
Nyhed
CoCoutureSignatureTeeRose-20
Nyhed
BlackColourLunaAndreaTopGlowBlue-20
Nyhed
BlackColourLunaAndreaTopGlowBerry-20
Nyhed
FreequentHiTopDustyOlive-20
149,95 dkk
S M L XL XXL
Nyhed
FreequentHiTopNavyBlazer-20
149,95 dkk
S M L XL XXL
Nyhed
CoCoutureSuedaFrillTopBlack-20
Nyhed
CoCoutureSuedaPintuckTopWhite-20
599,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
FreequentVivaTeeBlackwTofu-20
179,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
FreequentVivaTeeSimplyTaupewTofu-20
Nyhed
FreequentVivaTeeTofuwBlack-20
179,95 dkk
XS S M L XL XXL
Nyhed
MyEssentialWardrobeVistaGryTeeBlack-20
Nyhed
MyEssentialWardrobeVistaKateTopBrightWhite-20
Nyhed
MyEssentialWardrobeVistaKateTopBlack-20
Nyhed
FreequentEffyTopOffWhitewBlack-20
199,95 dkk
XS S M L XL XXL
Nyhed
LoveDivineTshirtCream-20
Nyhed
LoveDivineTshirtBlack-20
Nyhed
FreequentDodoPulloverPaleMauve-20
249,95 dkk
S M L XL XXL
Nyhed
SistersPointLowTShirtRaspberry-20
1-36 af 254

Toppe og T-shirts fra mange brands

Vi har toppe og T-shirts til både basisgarderoben og til den festlige garderobe. Der findes toppe i flere længder, nogle uden ærmer, nogle med korte ærmer – og andre igen med lange ærmer, alle sammen med en masse skønne farver og mønstre. Hos os i MaMilla har vi toppe og T-shirts fra Co'CoutureCostamaniCoster Copenhagen, Marta du Cháteau og mange flere. Ja, alle brands har faktisk deres helt egen stil – og mange af vores kunder har favoritter inden for flere af mærkerne.

T-shirts og toppe er jo alletiders at bruge til et casual outfit sammen med for eksempel et par jeans, men de kan også styles på så mange andre måder, hvilket vi vil komme ind på i det følgende.

 

Basistoppe til alt og alle

Hos os i MaMilla finder du alt fra de klassiske basistoppe i beige, hvid, grå og sort til pink, orange og blå – og alt derimellem. Vi har de lækre must-have-toppe fra Costamani i et silkeagtigt materiale, de tætsiddende basistoppe fra Coster Copenhagen, der er ideelle som det inderste lag, og de bløde ribtoppe fra Tim & Simonsen i alverdens farver. Derudover er der naturligvis også blondetoppene fra Coster Copenhagen i massevis af farver. Vi går ikke ned på toppe - de bruges jo hele året.

Noget af det, der gør sådanne toppe næsten uundværlige, er, at de kan bruges i så mange sammenhænge. Uanset om du har det bedst med at bruge en undertrøje i det daglige og bruger en blød top med brede eller smalle stropper til det, om du skal bruge en pæn top med blonder til at have under en lidt åben bluse, kjole eller cardigan, om det er en elegant og fin top med feminine detaljer til et festligt outfit, du mangler, eller om du gerne vil have en skøn sommertop i lyse farver til de varme måneder, kan du finde den her hos os. 

Uanset om stropperne skal være brede eller smalle, kan du sikkert finde en, der passer dig, hos MaMilla. Vi har et udvalg af begge slags, og det kan være forskelligt, om man foretrækker de brede eller smalle stropper. For eksempel kan en top syne mere fin og feminin med smalle stropper, og de kan have noget lidt elegant over sig. Samtidig kan en top med smalle stropper også sagtens være feminin, måske fordi der er blondekanter eller andre fine detaljer på. Men en almindelig, ensfarvet top med brede stropper kan også bare være praktisk, alsidig og smart og virke mere robust.

 

T-shirts med mange forskellige tryk og farver

En T-shirt er ikke bare en T-shirt. Er du for eksempel mest til en almindelig basis-T-shirt, eller må der gerne være lidt spræl på? Vi har det hele hos MaMilla. For eksempel de populære Coster Copenhagen-T-shirts i alverdens farver og print – fra tid til anden kan du endda finde nogle med velourprint. Der er dog også de almindelige, ensfarvede T-shirts, der har noget dejligt klassisk og enkelt over sig, og som kan bruges til mange outfits. Eller dem med striber og mønstre – nogle med fuldt skrald på farverne, andre mere dæmpede og enkelt udformede.

Der er også de mere elegante og feminine T-shirts, som kan være udformet i et flot og blankt stof med silke-look, der kan være draperinger, flæser, peplum, blonder, perler og andre detaljer, som giver T-shirten et stilfuldt og flot udtryk og gør den oplagt at bruge med for eksempel et par pæne bukser til en festlig anledning. Derudover spiller T-shirtens farve eller farvespil naturligvis også en rolle i forhold til elegancen – hvor sort selvfølgelig er en klassisk, elegant og alsidig farve.

 

T-shirts og toppe med forskellige pasformer og halsudskæringer

Mangler du en T-shirt eller top til sommerens lette outfit, og med en afslappet pasform, så den sidder løst og behageligt på dig i varmen? Eller er det en tætsiddende top, du kan bruge som undertrøje eller blot som en fin top, der sidder pænt på dig, du er på udkig efter? Det kan også være en T-shirt, der sidder lidt snævert og dermed smukt viser din figur – eller en mere løstsiddende top, som giver luft, er behagelig at have på og træder smukt frem på dig? Pasformen kan betyde meget for, hvor godt en T-shirt eller top sidder på en, og hvor behageligt det føles – og man skal selvfølgelig vælge det, man føler sig bedst tilpas i.

Derudover kan halsudskæringen også have en betydning for, hvordan en T-shirt eller top tager sig ud på en. Den klassiske, runde halsudskæring er at finde på mange T-shirts og toppe, og den er også dejligt gængs og kan være mere eller mindre åben og også gå over i en bredere bådudskæring. En V-udskæring i halsen kan ligeledes gøre noget for udtrykket, og også her kan du finde den lille V-udskæring og den, der går dybere ned. En anden mulighed er en høj krave, måske med flæser, og med et par knapper til at lukke med i nakken, hvilket kan tilføje et elegant twist til looket. Du finder alle typer halsudskæringer på T-shirts og toppe hos MaMilla, så du også kan finde den, der passer bedst til dig.

 

Find et bredt udvalg af toppe og T-shirts hos MaMilla

Som du kan se, har vi et bredt udvalg af skønne toppe og T-shirts hos MaMilla, og vi håber, du kan finde en eller flere, der passer til dig, din smag og dit behov, uanset om du mangler en T-shirt til hverdagen eller en festlig anledning, en top til at bruge som undertrøje, sommertop eller til mere pæn brug – eller noget helt andet.

Vi går således ikke ned på T-shirts og toppe. Så gå endelig på opdagelse her i kategorien, der selvfølgelig jævnligt bliver opdateret, så du både kan finde nogle out season (måske på tilbud), de sidste nye styles – og alt det derimellem.