Strømper & strømpebukser

Strømpen og strømpebuksen er gået fra at være en basic til at være en vigtig del, når det kommer til accessories. De findes i uendelige farver, mønstre og print. Se vores udvalg herunder.
1-36 af 93
mpMarylinSocksRoseDust-20
mpVivianShortSocksCream-20
mpVivianShortSocksBlack-20
mpLydiaSocksSilverPink-20
mpLydiaSocksAvocadoOil-20
mpLydiaSocksAquamarine-20
mpLydiaSocksTawnyBrown-20
mpLydiaSocksCayenne-20
mpLydiaSocksTrueBlue-20
DECOYTightsSilkLook20DenierBlack-20
1-36 af 93

Strømper og strømpebukser hos MaMilla

Hos MaMilla kan du altid finde et hav af forskellige strømper og strømpebukser. Vi har strømper og strømpebukser fra blandt andet Black Colour og Sneaky Fox. Sidstnævnte er en del af MP Strømper, der har mere end 80 års erfaring med at producere strømper i høj kvalitet. Hos MaMilla fører vi blandt andet strømpebukser fra Sneaky Fox og strømper fra brands som Black Colour og Hype The Detail

Strømper og strømpebukser kan være en vigtig del af et outfit ved at tilføje ekstra stil, leg og charme. For eksempel kan et par sorte strømpebukser, måske med et skønt mønster, give et lækkert touch til kjole-dresset, og et par farverige og/eller mønstrede strømper kan tilføje liv og leg til et enkelt, måske hovedsageligt sort, hverdags-outfit.

Derudover har strømper og strømpebukser naturligvis en mere praktisk funktion ved at holde fødderne mere eller mindre varme, og der er naturligvis mulighed for at vælge mellem tynde og tykkere strømper/strømpebukser her hos os. I strømpebukser er der for eksempel de fine, tynde nylonstrømper på 20, 25 og 30 denier, over de lidt kraftigere på 50 denier, men også de tykkere strømpebukser på 80 denier.

På samme måde kan du ligeledes finde de fine og tynde ankelstrømper og knæstrømper, men også de mere almindelige strømper, der har en god tykkelse til at bruge i hverdagen sammen med for eksempel et par bukser. Og her kan du både finde de mere dæmpede og ensfarvede strømper og dem med mere farve og spræl. Derudover kan du også finde bambusstrømper, hvis du mangler nogle dejligt bløde strømper i dæmpede farver.

 

Ensfarvede, farverige eller mønstrede?

Uanset om du er til helt enkle strømper eller de mere farverige og mønstrede strømper, kan du finde dem hos MaMilla. Vi har naturligvis de klassiske, ensfarvede strømper i mange forskellige farver, men også de stribede og de prikkede strømper, dem med glimmer og dem i leopardmønster.  

Du kan desuden vælge pakker med strømper, for eksempel fra Hype The Detail, hvor du får tre par forskellige strømper, men holdt i et farvetema. Men der er selvfølgelig også god lejlighed til at vælge flere par strømper i forskellige farver, så du har forskellige farvetemaer til flere outfits.

På samme måde kan du finde strømpebukser i forskellige farver og med eller uden mønster. Leopard er et af temaerne, du kan finde på både strømpebukser og knæstrømper, og det findes i den klassiske leopardfarve, men også i andre farver. Derudover er der et væld af farver og mønstre på strømpebukser såsom prikker, tern, hjerter og meget andet, men også de helt almindelige og flotte, ensfarvede uden mønster. Og selv om sort og hudfarvet vel nok er de mest oplagte og populære farver, har vi hos MaMilla også strømpebukser i andre skønne farver og farvespil.

 

Strømper til mange formål og lejligheder

Som vi allerede har været inde på, er en strømpe ikke bare en strømpe. For eksempel er det ikke lige meget, hvilke nylonstrømper man får valgt til sin kjole eller nederdel – skal det være en hudfarvet eller sort strømpe? Hvor tynd eller tyk skal kvaliteten være, og skal der være mønster på eller ej? Sker der for eksempel meget på kjolen i form af farver, detaljer, print eller mønster, kan en hel enkel strømpebuks uden mønster ofte være det rette valg, mens en elegant, klassisk, sort kjole vil blive flot komplementeret af nogle stilfulde, sorte strømpebukser med et lækkert mønster til at give et pift.

På samme måde kan enkle, ensfarvede strømper ofte være det mest indbydende at tage på fødderne i det daglige – det skal bare fungere og være praktisk. Men somme tider kan man med fordel også bare minde sig selv om at tage noget mere legende og let på, både i det daglige og til fest, og her kan farverige strømper med glimmer give noget ekstra power og liv til et outfit. Og kan man lige finde nogle strømper i de farver, der passer til en bluse, skjorte eller noget andet, man tager på, er det jo helt perfekt. Hos MaMilla kan du bare slå dig løs i mange forskellige strømpefarver, så du har nogle til forskellige outfit.