Strømper & strømpebukser

Strømpen og strømpebuksen er gået fra at være en basic til at være en vigtig del, når det kommer til accessories. De findes i uendelige farver, mønstre og prints. Se vores udvalg herunder.
1-36 af 82
Nyhed
HypeTheDetailSocksLogoBlack-20
Nyhed
mpDonnaGlitterSocksStoneBlue-20
Nyhed
mpDonnaGlitterSocksPuceBrown-20
Nyhed
mpDonnaGlitterSocksMeerkat-20
Nyhed
mpLucindaSocksBlack-20
Nyhed
mpLucindaSocksDarkBrown-20
Nyhed
mpNajaSocksStormCloud-20
Nyhed
mpNohlSocksStormCloud-20
Nyhed
mpNohlSocksChampagneBeige-20
Nyhed
mpMonaSocksLavaGreen-20
Nyhed
SneakyFoxAlicePantyhoseBlack-20
Nyhed
SneakyFoxClaraPantyhoseCocoa-20
Nyhed
SneakyFoxLeopardKneehighNatural-20
Nyhed
SneakyFoxSelenaPantyhoseBlack-20
1-36 af 82

Strømper og strømpebukser hos Mamilla

Hos Mamilla kan du altid finde et hav af forskellige strømper og strømpebukser. Vi har strømper og strømpebukser fra blandt andet Black Colour og Sneaky Fox. Sidstnævnte er en del af MP strømper, der har mere end 80 år på bagen med at producere strømper i høj kvalitet og solidt håndværk. Du finder primært strømpebukser fra Sneaky Fox, mens alle vores strømper er fra Black Colour. 

 

Ens farvet, farverige eller mønstret?

Uanset om du er til helt enkle strømper eller du er til de farverige og mønstret strømper, kan du finde dem hos Mamilla. Vi har ensfarvede strømper i et hav af forskellige farver, vi har stribede strømper, vi har glimmerstrømper, vi har prikkede strømper og vi har sagår leopardsstrømper. Her snakker vi altså både om strømpe og strømpebukser. Vi har også strømper i forskellige kvaliteter, hvor i vinterhalvet kan du finde tykke uldstrømper, mens du også kan finde tynde nylonstrømper.