T-shirts

T-shirts fås i mange forskellige prisklasser og pasformer. De gode t-shirts er dem, som ikke bare ser godt ud, men samtidig også er lavet i den rigtige pasform og kvalitet. Se Mamilla's udvalg af t-shirts herunder.
1-36 af 131
Nyhed
CoCoutureLJGlitterTeeWhite-20
399,95 dkk
XS S M L XL
Nyhed
CosterCopenhagenSportTeeCapSleeveBlack-20
GarciaLadiesTshirtSsPink-20
249,00 dkk
S M L XXL
CoCoutureCallumPintuckTopBlack-20
LoveDivineTopBlueMarble-20
tilbud
CoCoutureSunriseTopPelican-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 300,00 dkk
S L
tilbud
LoveDivineTopGreenPaisley-20
Pris: 550,00 dkk
Specialpris 400,00 dkk
M XL
1-36 af 131

T-shirt i alle prisklasser og alle pasformer

Vi kender alt til, at en t-shirt både skal se godt ud - og være lækker at have på. Derfor går vi meget op i, at alle vores t-shirt er i høj kvalitet. Vi har alt fra den hvide eller sorte basis t-shirt til de vilde farver og spraglet mønster. Måske du mest er til en let silke t-shirt eller må den gerne være strikket? Ja, så har vi det hele. Vi har t-shirt fra bl.a. Coster Copenhagen, Gossia, Moss Copenhagen, My Essentiel Wardrobe og mange flere. 

 

De populære Coster Copenhagen t-shirt

Det brand vi har allerflest t-shirt fra er Coster Copenhagen og det er der en god grund til. Når man køber en t-shirt fra Coster Copenhagen er man sikker på, at den er i den blødeste bomuldskvalitet. De følger med tidens trend i deres print og farver - og ved hver sæson kommer de med nye t-shirtskollektioner. Vi er vilde med dem og vi kan se, at det er vores kunder også. 

 

Brug din t-shirt hele året rundt

Man kan hurtigt komme til at tænke, at t-shirt primæt er til sommerhalvåret, da de fleste jo er kortærmet. Men det behøver man faktisk ikke. Smid en meshbluse under din yndlings t-shirt - så kan du bedre holde varmen og du får piftet dit outfit op - det er jo perfekt. Måske er du mere til at smide en cardigan eller blazer over? Så kan man også altid tage cardiganen elller blazeren af, hvis det bliver varmere i løbet af dagen. T-shirt er altså ikke kun en sommervarer og derfor får vi også nye t-shirt året rundt her i Mamilla.