Strømper

Et par strømper er både praktiske og kan pifte outfittet op. Om du er til ensfarvet strømper eller til strømper med mere spræl i, kan du finde dem herunder.
1-36 af 42
mpMarylinSocksRoseDust-20
mpVivianShortSocksBlack-20
mpLydiaSocksSilverPink-20
mpLydiaSocksAvocadoOil-20
mpLydiaSocksAquamarine-20
mpLydiaSocksTawnyBrown-20
mpLydiaSocksCayenne-20
mpLydiaSocksTrueBlue-20
mpLucindaSocksBlack-20
mpMonaSocksLavaGreen-20
1-36 af 42

Strømper fra Black Colour

Alle vores strømper på webshoppen er fra det populære brand Black Colour. Dét er der en god grund til. Black Colour er leveringsdygtige i både ensfarvede strømper, glimmerstrømper, prikkede strømper, stribede strømper, leopardstrømper, uldstrømper - ja, de er faktisk leveringsdygtige i alle slags strømper. Kvaliteten er høj, de er åndbare og så kan de nemt pifte et helt outfit op - og det så selvfølgelig det vigtigste. De holder også dine fødder varme. 

 

Et nyt par strømper til et ny sæt tøj

Vi vil vove den påstand og sige, at uanset hvilket sæt tøj du tager på eller køber, kan vi finde et par matchende strømper til. Vælger du måske en lilla blazer - ja, så har vi faktisk flere strømper i lilla. Vælger du måske et par blå bukser og en orangefarvet skjorte - ja, så har vi også et par strømper i både blå og orange. Det kan også være, at du har en stilfuldt, sort outfit på, men lige skal pifte det lidt op med et par farvede strømper. Det kunne fx være et par pinke, prikkede strømper eller måske et par grønne glimmerstrømper. Så uanset dit outfit har vi et par strømper, som passer til. Og husk.. Smør buksen op, så strømpen kan ses. Det er hele meningen med det.