Outlet

Gå på opdagelse her i vores outlet-kategori, og find skønne kvalitetsvarer til uhørt lave priser – du kan altid spare minimum 70%!
11 vare(r)
tilbud
FreequentValeenDressBrillantWhite-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 180,00 dkk
XS S M XL
tilbud
FreequentValeenDressBlack-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 180,00 dkk
XS
tilbud
FreequentValeenTopBlack-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 120,00 dkk
S
tilbud
GarciaCeliaBermudaSlimFitVintageUsed-20
Pris: 399,00 dkk
Specialpris 120,00 dkk
28
tilbud
LoveDivineBlouseCreamSand-20
Pris: 700,00 dkk
Specialpris 350,00 dkk
XS
tilbud
BlackColourSteffiPatchworkPantLightBlue-20
Pris: 599,95 dkk
Specialpris 150,00 dkk
XS/S
tilbud
CosterCopenhagenCCHeartSkylerSateenSkirtPurpleFlowerPrint-20
Pris: 499,00 dkk
Specialpris 150,00 dkk
34 36
tilbud
CosterCopenhagenCCHeartBasicVNeckTshirtWarmLemon-20
Pris: 249,00 dkk
Specialpris 75,00 dkk
S
tilbud
CosterCopenhagenCCHeartBasicVNeckTshirtSunset-20
Pris: 249,00 dkk
Specialpris 75,00 dkk
S
tilbud
SistersPointVizanaDressGreenFlower-20
Pris: 499,00 dkk
Specialpris 150,00 dkk
XS
tilbud
GlobalFunkAlenaGPantSugar-20
Pris: 600,00 dkk
Specialpris 150,00 dkk
XS S
11 vare(r)

Lækkert tøj til OUTLET-priser hos MaMilla

Med både årstider og mode, der skifter flere gange på et år, vil der løbende komme tøj, som ikke lige er sæsonaktuelt, eller hvor der måske kun er enkelte størrelser tilbage. Derfor kan du her hos MaMilla hoppe ombord i vores, synes vi selv, spændende OUTLET-kategori, hvor du finder et bredt udvalg af lækkert, stilfuldt og flot tøj i ordentlig kvalitet – og til rigtig gode priser! Her kan du nemlig altid spare minimum 70%.

Tøjet her i kategorien er således ikke nødvendigvis aktuelt for årstiden, men det kan også blot dreje sig om udgåede varer eller overskudsvarer fra lageret. Under alle omstændigheder kan du naturligvis stadig være sikker på at finde lutter kvalitetsvarer her på siden, og der er masser af lækkert tøj at vælge mellem, så mon ikke der skulle være et eller flere stykker tøj, der falder i din smag? Men det kan være, du skal være hurtig – måske er der kun en enkelt tilbage i din størrelse af netop dén kjole, du har udset dig …

 

Find smukke kjoler, skønne T-shirts, flotte bukser og meget andet

Tøjudvalget er ganske bredt her i outlet-kategorien, så der bør være noget for enhver smag. For eksempel kan du være heldig at finde lige netop den kjole, du havde kig på i sommer, men som du aldrig fik købt. Der kan også være dukket en smart T-shirt op, du slet ikke vidste, du bare må eje og have. Eller måske finder du den perfekte top, som du lige kan bruge til dit stilfulde outfit til weekendens fest.

Der vil også ofte være et udvalg af forskellige typer bukser i vores outlet, og du kan være heldig at finde dit yndlingspar i netop din størrelse. På samme vis kan du løbende finde forskellige nederdele, der ligesom med kjoler kan være perfekte at købe ind til næste sommersæson – eller som kan styles med et lækkert og lunt efterårs-outfit.

Der kan også fra tid til anden dukke sko og støvler op på outletsiden, så du kan ske at være heldig at finde et par, der lige passer til dig.

Mulighederne er mange, og der vil selvfølgelig løbende blive skiftet ud i vores outletvarer, så det gælder om at tjekke siden her jævnligt, så du kan holde dig opdateret på alt det lækre og flotte tøj, du kan købe til særdeles gode priser.

 

Find masser af inspiration til et smart outfit hos MaMilla

Er det tid at forkæle dig selv med et nyt stykke tøj, kan du altså med fordel tage et kig her på MaMillas outlet-side. Det er varer, vi kun fører her på siden – og altså ikke i vores fysiske butik. Handelsbetingelserne på outlet-siden er de samme som på den øvrige webshop.

Og apropos den øvrige webshop, skal du naturligvis være mere end velkommen til at tage et kig på, hvad vi ellers har inde af nye og aktuelle, spændende varer i form af elegante kjoler, smarte bukser, flotte skjorter og bluser og meget mere. Der er masser at kigge på og falde for, så hvis du mangler lidt inspiration til et smart, casual outfit, et festligt og elegant dress eller måske bare noget behageligt og lunt tøj, ja så er du helt sikkert landet det rigtige sted! Uanset om det er vores sæsonvare-udvalg eller fra outlet-kategorien.