Cardigans

At have en varm, blød eller smart cardigan er guld værd og uundværlig i enhver kvindes garderobe. Se Mamilla's udvalg af cardigans herunder.
6 vare(r)
tilbud
FreequentCotlaCardiganBlackwTofu-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS M
tilbud
FreequentCotlaCardiganTofuwBlack-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
XS S M L XL
tilbud
FreequentSannyCardiganBlackWithTofu-20
Pris: 399,95 dkk
Specialpris 250,00 dkk
M XL XXL
tilbud
CosterCopenhagenCCHeartAmeliaAlpacaCardiganLightGreyMelange-20
Pris: 899,00 dkk
Specialpris 375,00 dkk
XS S
tilbud
NoellaPriscaKnitCardiganLongPinkMix-20
Pris: 799,95 dkk
Specialpris 400,00 dkk
S/M
6 vare(r)

Hvilken er din favorit? 

I Mamilla har vi cardigans fra mærker som Coster Copenhagen, Moss Copenhagen, Black Colour, Sisters Point og Freequent. Vi fører korte cardigans, lange cardigans, farverige cardigans, mønstret cardigans - ja, vi har flere forskellige styles. Måske er du mest til den klassiske med knapper? Det kan også være, at du er mere til løs og lang cardigan? Det kan også være, at du vil have en i varm kvalitet. Her kan vi anbefale vores cashmere cardigan fra Coster Copenhagen eller nogle af vores uldcardigans fra Moss Copenhagen. Så uanset hvilken slags cardigan du er til, kan du helt sikkert finde det i vores cardigankategori. 

 

Cardigans er et must i basisgarderoben

En cardigan går man aldrig galt i byen med. Den kan bruges i de varme måneder til at smide over sommerkjolen, når de kølige aftener kommer. I vinterhalvåret er det også aktuelt med cardigans, da de er perfekt over både kjoler og bluser. De er således et must i garderoben hele året rundt.