Sistie

Find dit næste Sistie smykke eller forkæl en du holder af. Bæredygtige smykker med feminine detaljer her hos Mamilla.
7 vare(r)
tilbud
SistieFamLOVERingSilver-20
Pris: 600,00 dkk
Specialpris 300,00 dkk
tilbud
SistieFamLOVERingGold-20
Pris: 600,00 dkk
Specialpris 300,00 dkk
tilbud
SistieFamMOMRingSilver-20
Pris: 600,00 dkk
Specialpris 300,00 dkk
tilbud
SistieBellaEarringShinySilver-20
Pris: 300,00 dkk
Specialpris 150,00 dkk
tilbud
SistieSilkeEarringShinySilver-20
Pris: 750,00 dkk
Specialpris 375,00 dkk
7 vare(r)

Et fællesskab

Smykkedesigner Kamille Carolina Østergaard, som står bag Izabel Camille, har skabt smykkeuniverset Sistie. Sistie kommer af hendes ønske om, at skabe et søsterbrand til unge kvinder, der har mod og passion på livet. Hele essensen for Sistie er det aktive fællesskab. Et fællesskab hvor kreativiteten er i højsædet. Sistie samarbejder derfor med kvinder, der har mål og ambitioner som f.eks. sportstjener, influencer og skuespillere. 

 

Smukke smykker fra Sistie

Smykkerne fra Sistie er fulde af personlighed, farver og feminine. De designer smykkerne løbende og jævnligt med gæstedesigner indover. Traditioner går Sistie ikke op i og kommer derfor heller ikke med to kollektioner årligt. Deres design kommer i flow og følger trenden her og nu. De laver smukke smykker i sølv og med guldbelægning - og du finder oftest perler eller sten i Sisties smykkekollektioner. Se vores store udvalg af Sistie smykker her hos Mamilla.

 

Bæredygtige smykker

Alle smykker fra produceret med 100% genbrugssølv, hvilket betyder, at der er blevet brugt gamle smykker, der er blevet smeltet til nyt. Dit kommende Sistie smykke har altså en lang historie bag sig. Både kataloger og smykkeæsker er FSC-certificerede materialer. Alle smykkerne er selvfølgelig nikkelfri.