Julegaveinspiration

Mangler du gode ideer til årets julegaver, adventsgaver eller kalenderpakker? Vi har udvalgt en masse lækre varer, og inddelt dem i budgetkategorier, så du kan blive klar til julen. 

Tjek de forskellige kategorier ud nedenunder. Der er en kategori for ethvert budget. 

6_4 5_4 4_4

3_4 2_4 1_4

 

Shop julegaverne til de kvinder, som du holder af, hos MaMilla

Står du og mangler en julegave til din kone, søster, mor eller en god veninde? Så har vi et stort udvalg i tøj, sko og accessories, som er perfekte at lægge under træet juleaften. 

Juletiden er hjerternes tid, men det er i sandhed også en travl tid, og det kan være svært at finde tid til alle de ting, som skal ordnes inden d. 24. december. Derfor kan du spare en masse tid ved at shoppe julegaverne på www.mamilla.dk. Vi har et stort udvalg i lækre, bløde pakker til den modebevidste kvinde. 

 

En blød gave, som skaber glæde 

Der var engang, hvor bløde pakker kunne skabe panik og rædsel for selv den gladeste julesjæl, men for mange mennesker ændrer det sig heldigvis med alderen. Man når til et tidspunkt i livet, hvor den helt rigtige bløde julegave kan sikre julefreden. Hos MaMilla kommer bløde pakker i mange forskellige farver, print, materialer og størrelser. 

Og hvad nu hvis du ikke er på udkig efter en blød pakke? Fortvivl ej, vi har også et stort udvalg i flotte smykker fra Enamel og Sistie, lækre skønhedsprodukter fra Meraki og Nailberry, som er et godt alternativ til de bløde pakker.

 

Advents- og kalendergaver 

Det er selvfølgelig ikke kun julegaverne, som du kan få i hus hos MaMilla. Vi har også mange fine ting, som kan bruges til både kalenderpakker og adventsgaver. Du kan bruge de forskellige priskategorier til at gå på udkig på de perfekte kalendergaver, så du til enhver tid kan holde dig indenfor budgettet. 

Tjek blandt andet vores udvalg ud i Enamel, Meraki, Moss Copenhagen, som har mange fine sager, som kan puttes i julestrømpen. 

 

Gaveindpakning  

Vi tilbyder også gaveindpakning, hvis du ønsker det. For at for din ordre bliver pakket ind, er det nødvendigt, at du krydser valgmuligheden af, når du foretager dit køb. Gaveindpakning koster 15 kr.

 

Levering 

Vær opmærksom på, at leveringstiden godt kan være længere på grund af højtiden. Så bestil dine gaver i god tid, hvis du skal være helt sikker på, at de kommer frem inden jul. 

 

Bytteregler ved online køb

Vi bytter julegaver til og med d. 7. januar 2023, som er købt på webshoppen efter d. 1. december. Dette gælder dog ikke udsalgsvarer. Husk at hvis du bruger vores returlabel, koster det 50 kr. Når du returnerer varer på webshoppen, bliver pengene returneret til det kort, som købet er foretaget på. 

 

Bytteregler i butikken i Horsens 

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi butikken i Horsens, hvor du også kan få julegaverne i hus. Alle julegaver købt efter d. 21. november kan byttes til og med d. 7. januar 2023 i butikken. Du er velkommen til at finde noget nyt i butikken, og ellers kan du få et tilgodebevis. Ved fremvisning af bon og indenfor 14 dage fra købsdatoen, kan pengene gives retur. Har man ingen bon, eller har man overskrevet de 14 dage, kan man få et tilgodebevis til butikken.