Moss Copenhagen

Shop lækkert tøj fra Moss Copenhagen. Moss Copenhagen tilbyder alt lige fra styles til din basisgarderobe til festtøjet til din næste aften ude - og altid til gode priser.
1-36 af 106
Nyhed
MossCopenhagenMariolaPantsBlackBeauty-20
tilbud
MossCopenhagenSatinaSkirtAOPPomegranateFlower-20
Pris: 350,00 dkk
Specialpris 175,00 dkk
XS S M L
tilbud
MossCopenhagenSatinaSSDressAOPPomegranateFlower-20
Pris: 550,00 dkk
Specialpris 275,00 dkk
XS S XL
tilbud
MossCopenhagenBaderaAdelieShirtPinkCosmos-20
Pris: 400,00 dkk
Specialpris 200,00 dkk
XS S M L XL
tilbud
MossCopenhagenLeonitaLanaDressHeritageBlue-20
Pris: 600,00 dkk
Specialpris 300,00 dkk
XS S M L XL
1-36 af 106

Moss Copenhagen: Skandinavisk enkelthed med et feminint touch

Moss Copenhagen er et dansk brand, som skaber styles med fokus på skandinavisk enkelthed. Moss Copenhagen er et perfekt match til kvinden, som elsker det enkle og klassiske snit med et feminint touch til gode priser. Moss Copenhagens kollektioner spænder fra et mix af gode basis styles til trendy styles, som følger sæsonens tendenser. På den måde kan du både klæde dig på til hverdag og fest, når du har tøj fra Moss Copenhagen i klædeskabet. 

 

MSCH T-shirts i forskellige farver og modeller

Moss Copenhagen er især kendt for deres lækre MSCH t-shirts. T-shirtsene er som regel ensfarvede og har det velkendte MSCH logo henover brystet. Der kommer nye farver hver sæson, som følger den pågældende sæsons tendenser. T-shirten findes også i en skøn kjole model, som I også er vilde med. Den er den perfekte kjole at have med på stranden om sommeren, eller til at gå og hygge i på de varme sommerdage. Moss Copenhagen har også lavet en MSCH T-shirt i sort med både guld og sølv skrift, som er et sikker hit til at pifte garderoben lidt op. Alle de forskellige MSCH modeller findes i størrelser fra XS til XL. 

 

Shop alt fra kjoler til bukser fra Moss Copenhagen

Moss Copenhagen laver selvfølgelig meget mere end de fantastiske MSCH T-shirts. Indenfor Moss Copenhagen kollektioner finder du også kjoler med flotte print, lækre sweatshirts og striktrøjer, elegante blazere, fine bukser og meget mere. Moss Copenhagen arbejder meget med enkle og klassiske snit, hvor deres farver og print rammer ind i sæsonens trends.