Global Funk

Shop lækre, enkle og kvalitetsbevidste design fra Global Funk hos Mamilla herunder.
16 vare(r)
16 vare(r)

Global funk hos Mamilla

Global Funk er et af vores nyeste brand i butikken. Selve brandet startede i 2003 og med snart 20 år på bagen ved de, hvad kvinderne vil have. Det populære brand har fået plads i mange kvinders garderobe de seneste par år - og det forstår vi godt. Vi har selv forelsket os i brandet, og der kommer hele tiden nye style fra Global Funk i vores butik og på vores webshop. 

 

Global funk er mere end bare denim

Siden 2003 har Global Funk specialiseret sig i, at producere jeans i høj kvalitet. Kvalitet, funktionalitet og lækkert design vægter brandet i højt i deres produktionen, og det er tydeligt at mærke i tøjet. Selvom brandet har en høj passion for deres denim, har de udviklet sig med tidens løb og fået mere end bare denim i deres sortiment. Global funk er især kendt fra deres qiultet overtøj, som kan fåes fra jakker til flyverdragter. 

Deres enkle stil i deres design gør, at Global Funk altid er en sikker vinder. Det er nemt at kombinere deres styles med alverdens accessorier og farverige sneakers - og er man generelt til et afslappet og enket look, er Global Funk et sikkert valg. 

 

Høj kvalitet med fokus på bæredygtighed

Hos Global Funk har de et højt fokus på deres kvalitet og deres foretrukne materialer. I deres valg af syntetiske materialer har de stort fokus på, at få genbrugspolyester og genanvendt nylon ind i deres produktion så vidt muligt. I deres indkøb af bomuld samarbejder de med "Better Cotton", som sikre bedre forhold for både mennesker i bomuldproduktionen og for miljøet. Global Funk følger derudover i bestemt tilgang til deres emballage; reducer, genbrug, erstat. 

Når du køber en eller flere styles fra Global Funk hos Mamilla, støtter du således "Better Cotton", der passer på miljøet og respekterer arbejdernes rettigheder og velvære - og på den måde sikrer høj kvalitet.