Hart & Holm

Shop lækre solbriller fra Hart & Holm. Se vores udvalg herunder.
2 vare(r)
2 vare(r)

Shop solbriller fra Hart & Holm hos MaMilla

Hart & Holm er et dansk brand, som designer lækre solbriller. Hart & Holm er et brand, som vægter det æstetiske højt, og mener, at design skal gøre os glade. En solbrille skal både gøre dig smuk, men skal også have glas, så du ser verdenen i de rigtige farver. Hart & Holm går meget op i, at deres samarbejdspartnere lever op til krav og social ansvarlighed, og at deres solbriller bliver produceret i materialer, som hverken skader dig eller miljøet. 

 

Solbriller med lækkert design og UV beskyttelse

Nogle af de solbrillemodeller, som vi har hos MaMilla er Torino, Biella, Trieste, Siena og endnu flere end dem. De forskellige modeller har selvfølgelig nogle forskellige, lækre designdetaljer. Men hvad de alle har til fælles er kærligheden for design og ikke mindst UV400 beskyttelse. Solbrillerne fra Hart & Holm kommer i en flot æske med en pudseklud og et foldbart etui, så du kan have solbrillerne med på farten uden at ridse dem. 

 

Bestil dine nye solbriller i dag og ha’ dem allerede indenfor 2 hverdage 

Du kan shoppe solbriller fra Hart & Holm døgnets 24 timer på MaMilla.dk. Alle ordrer, som bliver lagt inden kl. 14, bliver sendt samme hverdag. Vi har en leveringstid på 1-2 hverdage. Bor du i Horsens eller kommer du tilfældigvis forbi, kan du også bestille dine varer til afhentning i butikken.